Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bide yemeğe mi geliyorlar kırklı karıya
Bi rahat bırakın da nefes alsın kadın bee
annen gitti mi deroş
tüm işler sana mı kaldı kocan yardımcı oluyodur
ayy çok hoş bayıldım valla.
ben evde ne kuyruğuyla geziyodum hiç
hatırlamıyorum he.
muhtemelen topuz görünümlü at kuyruğuydu
maşallah hey gidi zaman su gibi vallahi Bi de bakmışız
iki isimli ama deşifre olmak istemeyen Nazlı kız da yaşına girmiş
Inşallah o günleri Rabbim göstersin bizede.
Çocuklarımıza sağlık ve hayırlı bir ömür versin inşallah.
Buarada maşallah Miraç bebeğe...

Sende yap kuşum antalyaya tasindigimsan beri ne yatili ne oturmali misafirim bitmedi bende kapimi cekip kendi kendimize yasamayi özledim biliosun senelerdir gurbetteyim alismisim yalnizliga bak düşün gelende atlarca kaliyo esimin kardesi geldi 2 ay kaldi annem gelmeden 1 gün önce gitti simdi annem var ondan once esimin ablasi vardi kendi ablamlarda arada geldiler 2 3 kere yatili ee emege caya gelenim zaten eksik olmuyor ben hamile kalip sakin sakin evimde oturmak istiyorum artik ozellikle yatili misafir istemiyorum arada yalniz kalmaliyiz kari koca olarak sevmiyorum ben boyle insanlarda bi düşünmüyor
Ayyy ben bu kadar yatılı misafiri kaldiramam. Bi tek anneme bişey demem o bir ömür kalabilir. Ama evi buyUK olcak insanın. Benim 1 yatak odalı evime gelende rahat etmeski o yüzden ben de rahat etmem onlar etmeyince. Abim geldi 4 yıl haftada 2 gün bizde kalıyordu çok zorlandım. Ev küçük olduğu için. Birazda dağınıkdı biktirdi beni resmen. Sonunda gitti de rahat ettik:KK48:

Ayyy ben bu kadar yatılı misafiri kaldiramam. Bi tek anneme bişey demem o bir ömür kalabilir. Ama evi buyUK olcak insanın. Benim 1 yatak odalı evime gelende rahat etmeski o yüzden ben de rahat etmem onlar etmeyince. Abim geldi 4 yıl haftada 2 gün bizde kalıyordu çok zorlandım. Ev küçük olduğu için. Birazda dağınıkdı biktirdi beni resmen. Sonunda gitti de rahat ettik:KK48:
ayy sorma ya erkek misafir fena zor oluyor bende kaynım hasta diye biliosun çağırdım iyileşti yerleşti annem gelmese daha gitmiyodu bide iyileştikten sonra dilinin kemiği yok dengesiz gitmese elimde kalırdı heralde :KK48::KK48: aynen annemin geldiğine hiç bu kadar sevinmemiştim herzaman başımın üstünde yeri var senin dediğin gibi ama inan kocamla çocuğu uyutup sabahlara kadar tepişmeyi özledim :oops::oops: bizede yazık insanlar düşünceli olsunlar biraz yaa yaşlı bi çift değiliz ki bu kadar yanımızda kalınmaz ayıp yani :KK20::KK20: kaynıma tabi bu sözler :KK62: off bilmiyom benim kocam geceli gündüzlü çalışıyo yani gündüz görüşemezsek 2 gün sonra geceye kalıyoz anladın bize gündüzlerde lazım ee evde biri olunca gündüz nasıl yok olucanda iş görücen :mad:

bizim ev geniş küçük tutsak bahanemiz olurdu müsait değil ev diye :KK45:

ayy sorma ya erkek misafir fena zor oluyor bende kaynım hasta diye biliosun çağırdım iyileşti yerleşti annem gelmese daha gitmiyodu bide iyileştikten sonra dilinin kemiği yok dengesiz gitmese elimde kalırdı heralde :KK48::KK48: aynen annemin geldiğine hiç bu kadar sevinmemiştim herzaman başımın üstünde yeri var senin dediğin gibi ama inan kocamla çocuğu uyutup sabahlara kadar tepişmeyi özledim :oops::oops: bizede yazık insanlar düşünceli olsunlar biraz yaa yaşlı bi çift değiliz ki bu kadar yanımızda kalınmaz ayıp yani :KK20::KK20: kaynıma tabi bu sözler :KK62: off bilmiyom benim kocam geceli gündüzlü çalışıyo yani gündüz görüşemezsek 2 gün sonra geceye kalıyoz anladın bize gündüzlerde lazım ee evde biri olunca gündüz nasıl yok olucanda iş görücen :mad:
he heee gündüz yok olunca ortalikdan hemen anlarlar zaten... :KK48:

bizim ev geniş küçük tutsak bahanemiz olurdu müsait değil ev diye :KK45:
küçük ev iyi olmuyor... hiç bi açıdan . Sadece temizliği kolay.
Bizde biraz zaman geçse kızım biraz toparlanabilseydi tasinmayi düşünüyoruz. Dördumuz aynı odada yatiyoz
Zor oluyor..

Biraz başım ağrıyor bugünkü ev gezmesinde cocuklar cok ses çıkarttılar ondan belkide

Sessizlige alismisim ya fazla ses başımı ağrıtıyor

Iki gündür geziyom simdi eve geldim yemek yapacam menüm

Köfte
Patates kızartması
Mercimek çorbası
Salata
ayy menün süper bugün bir üşengecim anlatamammm kalkıp yemek yapmam lazımdı senün menüyüde okuyunca kalk kalk kalk dedim kendime kuru fasulye haşlamıştım
çorba
kuru fasulye
pilav
salata yapıyım uçarak mutfaga gidiyorum

pilavla kuru fasulyeyi koydum pişiyor iyki yazdın sara kalkacağım yoktu yoksa:KK48: çok kötü midem bulanıyor çorbayı yapamıcam artık fasulye pilav salata yeter ben yiyemicem zaten neden oldu bilmem midem ağzımda çok fenayım:KK43:

biranönce yemek faslı bitsi çayı koyup yatsam uyumak istiyorum yataga girip uyumak :confused:

pilavla kuru fasulyeyi koydum pişiyor iyki yazdın sara kalkacağım yoktu yoksa:KK48: çok kötü midem bulanıyor çorbayı yapamıcam artık fasulye pilav salata yeter ben yiyemicem zaten neden oldu bilmem midem ağzımda çok fenayım:KK43:

ellerine sağlık canım

midenimi üşüttün nane kaynatıp içsen faydası olur

biranönce yemek faslı bitsi çayı koyup yatsam uyumak istiyorum yataga girip uyumak :confused:

hııııım yalnız mı uyumak istiyorn eniştemle mi :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ellerine sağlık canım

midenimi üşüttün nane kaynatıp içsen faydası olur

hııııım yalnız mı uyumak istiyorn eniştemle mi :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tabiki eniştenle ama ne mümkünnn :KK12: geçmezse denerim nane limon herşeye üşeniyom hiç keyfim yok hiççç:KK43:

tabiki eniştenle ama ne mümkünnn :KK12: geçmezse denerim nane limon herşeye üşeniyom hiç keyfim yok hiççç:KK43:

hasta olmayasın canım havalar çok değişken dikkat et kendine

Selammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik:21:

hoş geldin düğün nasılsı sevinçcim

bağ soğuk değilmiydi kız çocuklar hasta olmasın sakın

Hosbulduk cnm cok guzeldi cok eglendik herifle dans etmeyi oynamayi unutmusuz attik göbegi :21: bagda ev var cnm soba yaniyordu bir cay ictik temiz hava aldik geldik:21:
hasta olmayasın canım havalar çok değişken dikkat et kendine

hoş geldin düğün nasılsı sevinçcim

bağ soğuk değilmiydi kız çocuklar hasta olmasın sakın

selam canım

Iki gündür geziyom simdi eve geldim yemek yapacam menüm

Köfte
Patates kızartması
Mercimek çorbası
Salata
eline sağlık çok güzel bi menü. Bende dünden Musakka vardı onu yedim şimdide fırına peynirli börek attım herifle yiycezde oğlan çok huzursuz eşim geçen hastaydi bizim oğlana bulaştirdi. Ne halt yiyceksem. Çok mizmiz kucağımizdan inmiyor. Çok negatifim o yüzden enerjim çok düşük

Biraz başım ağrıyor bugünkü ev gezmesinde cocuklar cok ses çıkarttılar ondan belkide

Sessizlige alismisim ya fazla ses başımı ağrıtıyor
alışkın olmayınca öyle oluyor bende alış'den önce oyleydim. Çocuklu yerden kafam kazan gibi olur çıkardım. Şimdide benim ev öyle:KK48: ama kendi çocuğun olunca o kadar kötü olmuyi:KK53:

rekora koşarken eyiydi:p

Selammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik:21:
IYI GEzdin gezenti:cool:

Back