Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlar,az önce hastaneyi aradım sekreter önce pazartesi için randevu verdi 4 ünccü günüde olur gelebilirsiniz dedi,sonra bilgisayardan kaydımı yaparken en son gittiğim tarihe falan baktı,rahatsızlıklarımı da gördü heralde,bunun üzerine,siz pazartesi arayın birşeyler isteyebilirler dedi..yani dolayısıyla önümüzdeki aya kaldı..ne isticekler onuda anlamadım daha öncesinde birşey istenmemişti benden..

doktor ve hemşiresi orda olsaydı sorabilirdim ama cumartesi olduğu için erken çıkmışlar..doktor hastanede görev yapınca maalesef böyle oluyor..ne yapalım kısmet...
hayırlısı kuzım ya biz senin yanındayız yorulmak yılmak yok

kıız benm sutyenler emzirirkene bilem 80di hey gidi:110:

sizde sağlık ocağı kontrol yokmu
gerçi bebeğin kilo almasından anlarsın
kimin kına gecesi kız:110:
bi dahaki cumaya Allah nasip ederse goturcem kontrole. Orda bakılır artık. Sarılık tam gitmemiş ona bakacaklar bu hafta kan alacaklar tekrar. Sarılığın çabuk gitmesi için mama takviyesi de yap dediler

meme emerken 2 dk çekip uyuyorlar o Yüzden tam doymuyorlar , ben sırf bu Yüzden sağıp akşam toplu veriyorum içsin doyup uzun uyusun diye... Aylık 600-700 gr alması yeter canım
bende pompa yapıp sagmayi düşünüyorum.
Ama biberona alısır memeyi bırakır diye korkuyorum

Bir daha dogurursam adimi sanimi nikimi degisip cocugumun adinida size soylemicem :63:
kız facede yazarım dedim ya.
seWos Türkiye de olsa yazardım da yurtdışında olunca bi de yaşadığımız yerde Türkler az. Bu kk ya da çok insan giriyor. Bütün ozelimizi anlatiyos bi de isimler çift isim tekini söyledim.
BenI seven böyle sevsin:110::63:

:110::110::110::110::KK51:

aricam tabiki ama ne yapim son 3 aydır ikinci üçüncü günüm hep haftasonuna denk geldi:KK51:akşam herifi zor ikna ettim doktora gitmek için,gitme çok yıprandın oluruna bırakalım olursa olur diyor..bende belki bir problem vardır dedim..onu ikna ettim ama şans işte yine olmadı kısmet..

niyekinee:63:
bu laf derine mi,kadın söyledi ya çicuğun ismini illa inciğini,cinciğini öğrenecen..korkuyorum deşifre olmaktan diyor işte :110:
heee anlamiyoki:KK51::KK14:

FB_IMG_1424524409952.jpg
Deroooooooşş:110:

:63::63::63:
bi dahaki cumaya Allah nasip ederse goturcem kontrole. Orda bakılır artık. Sarılık tam gitmemiş ona bakacaklar bu hafta kan alacaklar tekrar. Sarılığın çabuk gitmesi için mama takviyesi de yap dediler

bende pompa yapıp sagmayi düşünüyorum.
Ama biberona alısır memeyi bırakır diye korkuyorum

kız facede yazarım dedim ya.
seWos Türkiye de olsa yazardım da yurtdışında olunca bi de yaşadığımız yerde Türkler az. Bu kk ya da çok insan giriyor. Bütün ozelimizi anlatiyos bi de isimler çift isim tekini söyledim.
BenI seven böyle sevsin:110::63:

heee anlamiyoki:KK51::KK14:
3

:21::21::21:

cok anlamiyoo:110:

bende topuzla geziyodum:110:
Benim de toparlanmam biraz zaman alır diye düşünüyorum. Saclarimin boyaya ve kesime ihtiyacı var. Kendimi iyi hissetmem için şart. Kendimi bakımsız bir inek gibi hissediyom.
Inanirmisin hiç vaktim olmuyoki .
Iki dk vaktim oluncada buraya yazıyorum

Kizlar temizlik yaptim butun gun simdide ocaga yemek koydum cokk yorgunum cokta açım aksamda caya misafirim var biara ugrayacagim ihmal ettim merak ediyorum sizler napiyosunuz opuyorum simdilik

Misafirlerim vardı
Kaynos ve ekibi
Yemek çay servisi yapıldı
Yollandı
Ufff çocuklar bi taraftan durmadı doğru düzgün ilgilenemedim Ufff sinir oluyorum böyle olunca

Kizlar temizlik yaptim butun gun simdide ocaga yemek koydum cokk yorgunum cokta açım aksamda caya misafirim var biara ugrayacagim ihmal ettim merak ediyorum sizler napiyosunuz opuyorum simdilik
ne kadar güzel işlerini güzelce yapıp
misafirlerine bişiler yapıyısun
gönlünce ağırlıyorsun
tatlı telaşların var hep
özendim sana

Misafirlerim vardı
Kaynos ve ekibi
Yemek çay servisi yapıldı
Yollandı
Ufff çocuklar bi taraftan durmadı doğru düzgün ilgilenemedim Ufff sinir oluyorum böyle olunca
bide yemeğe mi geliyorlar kırklı karıya
Bi rahat bırakın da nefes alsın kadın bee
annen gitti mi deroş
tüm işler sana mı kaldı kocan yardımcı oluyodur
ayy çok hoş bayıldım valla.
ben evde ne kuyruğuyla geziyodum hiç
hatırlamıyorum he.
muhtemelen topuz görünümlü at kuyruğuydu
11 aylik olduk cok sukur Rabbime Allahim tez zamanda isteyen herkese nasip eylesin insallah amin
maşallah hey gidi zaman su gibi vallahi Bi de bakmışız
iki isimli ama deşifre olmak istemeyen Nazlı kız da yaşına girmiş

ne kadar güzel işlerini güzelce yapıp
misafirlerine bişiler yapıyısun
gönlünce ağırlıyorsun
tatlı telaşların var hep
özendim sana
Sende yap kuşum antalyaya tasindigimsan beri ne yatili ne oturmali misafirim bitmedi bende kapimi cekip kendi kendimize yasamayi özledim biliosun senelerdir gurbetteyim alismisim yalnizliga bak düşün gelende atlarca kaliyo esimin kardesi geldi 2 ay kaldi annem gelmeden 1 gün önce gitti simdi annem var ondan once esimin ablasi vardi kendi ablamlarda arada geldiler 2 3 kere yatili ee emege caya gelenim zaten eksik olmuyor ben hamile kalip sakin sakin evimde oturmak istiyorum artik ozellikle yatili misafir istemiyorum arada yalniz kalmaliyiz kari koca olarak sevmiyorum ben boyle insanlarda bi düşünmüyor

Back