Inşallah o günleri Rabbim göstersin bizede.bide yemeğe mi geliyorlar kırklı karıya
Bi rahat bırakın da nefes alsın kadın bee
annen gitti mi deroş
tüm işler sana mı kaldı kocan yardımcı oluyodur
ayy çok hoş bayıldım valla.
ben evde ne kuyruğuyla geziyodum hiç
hatırlamıyorum he.
muhtemelen topuz görünümlü at kuyruğuydu
maşallah hey gidi zaman su gibi vallahi Bi de bakmışız
iki isimli ama deşifre olmak istemeyen Nazlı kız da yaşına girmiş
Ayyy ben bu kadar yatılı misafiri kaldiramam. Bi tek anneme bişey demem o bir ömür kalabilir. Ama evi buyUK olcak insanın. Benim 1 yatak odalı evime gelende rahat etmeski o yüzden ben de rahat etmem onlar etmeyince. Abim geldi 4 yıl haftada 2 gün bizde kalıyordu çok zorlandım. Ev küçük olduğu için. Birazda dağınıkdı biktirdi beni resmen. Sonunda gitti de rahat ettikSende yap kuşum antalyaya tasindigimsan beri ne yatili ne oturmali misafirim bitmedi bende kapimi cekip kendi kendimize yasamayi özledim biliosun senelerdir gurbetteyim alismisim yalnizliga bak düşün gelende atlarca kaliyo esimin kardesi geldi 2 ay kaldi annem gelmeden 1 gün önce gitti simdi annem var ondan once esimin ablasi vardi kendi ablamlarda arada geldiler 2 3 kere yatili ee emege caya gelenim zaten eksik olmuyor ben hamile kalip sakin sakin evimde oturmak istiyorum artik ozellikle yatili misafir istemiyorum arada yalniz kalmaliyiz kari koca olarak sevmiyorum ben boyle insanlarda bi düşünmüyor
ayy sorma ya erkek misafir fena zor oluyor bende kaynım hasta diye biliosun çağırdım iyileşti yerleşti annem gelmese daha gitmiyodu bide iyileştikten sonra dilinin kemiği yok dengesiz gitmese elimde kalırdı heraldeAyyy ben bu kadar yatılı misafiri kaldiramam. Bi tek anneme bişey demem o bir ömür kalabilir. Ama evi buyUK olcak insanın. Benim 1 yatak odalı evime gelende rahat etmeski o yüzden ben de rahat etmem onlar etmeyince. Abim geldi 4 yıl haftada 2 gün bizde kalıyordu çok zorlandım. Ev küçük olduğu için. Birazda dağınıkdı biktirdi beni resmen. Sonunda gitti de rahat ettik
bizim ev geniş küçük tutsak bahanemiz olurdu müsait değil ev diyeAyyy ben bu kadar yatılı misafiri kaldiramam. Bi tek anneme bişey demem o bir ömür kalabilir. Ama evi buyUK olcak insanın. Benim 1 yatak odalı evime gelende rahat etmeski o yüzden ben de rahat etmem onlar etmeyince. Abim geldi 4 yıl haftada 2 gün bizde kalıyordu çok zorlandım. Ev küçük olduğu için. Birazda dağınıkdı biktirdi beni resmen. Sonunda gitti de rahat ettik
he heee gündüz yok olunca ortalikdan hemen anlarlar zaten...ayy sorma ya erkek misafir fena zor oluyor bende kaynım hasta diye biliosun çağırdım iyileşti yerleşti annem gelmese daha gitmiyodu bide iyileştikten sonra dilinin kemiği yok dengesiz gitmese elimde kalırdı heraldeaynen annemin geldiğine hiç bu kadar sevinmemiştim herzaman başımın üstünde yeri var senin dediğin gibi ama inan kocamla çocuğu uyutup sabahlara kadar tepişmeyi özledim bizede yazık insanlar düşünceli olsunlar biraz yaa yaşlı bi çift değiliz ki bu kadar yanımızda kalınmaz ayıp yani kaynıma tabi bu sözler off bilmiyom benim kocam geceli gündüzlü çalışıyo yani gündüz görüşemezsek 2 gün sonra geceye kalıyoz anladın bize gündüzlerde lazım ee evde biri olunca gündüz nasıl yok olucanda iş görücen
küçük ev iyi olmuyor... hiç bi açıdan . Sadece temizliği kolay.bizim ev geniş küçük tutsak bahanemiz olurdu müsait değil ev diye
ayy menün süper bugün bir üşengecim anlatamammm kalkıp yemek yapmam lazımdı senün menüyüde okuyunca kalk kalk kalk dedim kendime kuru fasulye haşlamıştımIki gündür geziyom simdi eve geldim yemek yapacam menüm
Köfte
Patates kızartması
Mercimek çorbası
Salata
pilavla kuru fasulyeyi koydum pişiyor iyki yazdın sara kalkacağım yoktu yoksaçok kötü midem bulanıyor çorbayı yapamıcam artık fasulye pilav salata yeter ben yiyemicem zaten neden oldu bilmem midem ağzımda çok fenayım
biranönce yemek faslı bitsi çayı koyup yatsam uyumak istiyorum yataga girip uyumak
tabiki eniştenle ama ne mümkünnnellerine sağlık canım
midenimi üşüttün nane kaynatıp içsen faydası olur
hııııım yalnız mı uyumak istiyorn eniştemle mi
tabiki eniştenle ama ne mümkünnngeçmezse denerim nane limon herşeye üşeniyom hiç keyfim yok hiççç
Selammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik
Basos memlekete dondunmu kizzzzzzz
beydos nirelerde
hasta olmayasın canım havalar çok değişken dikkat et kendine
hoş geldin düğün nasılsı sevinçcim
bağ soğuk değilmiydi kız çocuklar hasta olmasın sakın
selam canımMerhaba kızlar
eline sağlık çok güzel bi menü. Bende dünden Musakka vardı onu yedim şimdide fırına peynirli börek attım herifle yiycezde oğlan çok huzursuz eşim geçen hastaydi bizim oğlana bulaştirdi. Ne halt yiyceksem. Çok mizmiz kucağımizdan inmiyor. Çok negatifim o yüzden enerjim çok düşükIki gündür geziyom simdi eve geldim yemek yapacam menüm
Köfte
Patates kızartması
Mercimek çorbası
Salata
alışkın olmayınca öyle oluyor bende alış'den önce oyleydim. Çocuklu yerden kafam kazan gibi olur çıkardım. Şimdide benim ev öyleBiraz başım ağrıyor bugünkü ev gezmesinde cocuklar cok ses çıkarttılar ondan belkide
Sessizlige alismisim ya fazla ses başımı ağrıtıyor
rekora koşarken eyiydipilavla kuru fasulyeyi koydum pişiyor iyki yazdın sara kalkacağım yoktu yoksaçok kötü midem bulanıyor çorbayı yapamıcam artık fasulye pilav salata yeter ben yiyemicem zaten neden oldu bilmem midem ağzımda çok fenayım
IYI GEzdin gezentiSelammm kinaydi dugundu derken bitti sukur bugunde avm carsi bag derken yeni eve geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?