Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollada seninkiler kafam kadar bana olmazyokkk artıııık
benm var iki senelik sana yolliyim![]()
Abbowwwwwwben hiçbişey takmasam daha kolay![]()
Heeee en gec ikinci ay hamile kalan ben on ay beklemistim Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda aminsevinco 10 ayda bulduydu miroyu ya hep yazar durur kucağına aldı çok şükür geç olsun güç olmasın hamile kal kucağına al bu sefer inşallah sana da bana da tüm isteyenlere versin Rabbim fazla aratmadan inşallah dualarımdasın biliyorum senin nasıl sabırla isyan etmeden beklediğini bilmez miyim Allah ım tez vakit mükafatlandırsın inşallahhh
Eeee olacak o kadarCook yorgunum
Cooooooook
cnm aglamiyorsa ve bezi doluyorsa ondan bilirsin doydugunu cisi kakasi nasilKızlar emziriyom ama bebeğe yetiyor mu sütüm yetmiyormu bilmiyorum...
Bezi çok çok dolu değil 3 saatte bir değiştiriyorum. Kakasida 3 5 defa yapiyoAbbowwwwww
Heeee en gec ikinci ay hamile kalan ben on ay beklemistim Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda amin
Eeee olacak o kadar
cnm aglamiyorsa ve bezi doluyorsa ondan bilirsin doydugunu cisi kakasi nasil
Dumancim
Oğlun nasıl iyilestimi?
derin, Başak Sağolun kızlar daha iyi oğlan acısı yok artıkDumoşş oğlan nasıl oldu daha iyidir heralde
günde 2 kere kaka yapıyorsa yetiyor demek canım, kontrolde de kilo alımına bakarsınız duruma göre mama verirsinKızlar emziriyom ama bebeğe yetiyor mu sütüm yetmiyormu bilmiyorum...
çok sağol kuzum...derin, Başak Sağolun kızlar daha iyi oğlan acısı yok artık
günde 2 kere kaka yapıyorsa yetiyor demek canım, kontrolde de kilo alımına bakarsınız duruma göre mama verirsin
kıız benm sutyenler emzirirkene bilem 80di hey gidiYollada seninkiler kafam kadar bana olmaz![]()
sizde sağlık ocağı kontrol yokmuKızlar emziriyom ama bebeğe yetiyor mu sütüm yetmiyormu bilmiyorum...
kimin kına gecesi kızAyyyyy kina gecesi cok guzel oldu hava buzzzzzz gibi oldugu icin miraci ve hakani babaannesine biraktik iki saat gidip geldik abisi olunca ses etmemis oynamislar kuzucuklarim![]()
kıız benm sutyenler emzirirkene bilem 80di hey gidi
sizde sağlık ocağı kontrol yokmu
gerçi bebeğin kilo almasından anlarsın
kimin kına gecesi kız![]()
meme emerken 2 dk çekip uyuyorlar o Yüzden tam doymuyorlar , ben sırf bu Yüzden sağıp akşam toplu veriyorum içsin doyup uzun uyusun diye... Aylık 600-700 gr alması yeter canımçok sağol kuzum...
2 defa kaka yapması doydugunumu gösteriyor? Bilmiyodum eğer öyleyse içim rahatladı biraz. Zaten 1.5 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Ama mama verirsem 3 saat uyuyo çocuk. Kaç gram alması gerek haftada?
Bi bebek büyüttüm ama sanki ilk çocuğum gibi acemilik yaşıyorum suanda. Herkes soylerdide inanmazdim...
gidecem canım ama bu ay değil,aradım hastaneyi maalesef önümüzdeki aya kaldı...Beydağlııııı kızlara Katılıyorum artık bi Dr a git sen şimdiye hamile kalırdın zor olmuyordu ,...
amin canım inşaallah...sevinco 10 ayda bulduydu miroyu ya hep yazar durur kucağına aldı çok şükür geç olsun güç olmasın hamile kal kucağına al bu sefer inşallah sana da bana da tüm isteyenlere versin Rabbim fazla aratmadan inşallah dualarımdasın biliyorum senin nasıl sabırla isyan etmeden beklediğini bilmez miyim Allah ım tez vakit mükafatlandırsın inşallahhh
kesilecek bölüm yoksa niye almayı düşündünkiBi paketinden on tane filan çıkıyo heralde dimi.
içine sinmesi çok güzel cnm.gule güle kullan
ben de almayı düşündüm ama benm evde kesilecek Bi bolum yok.
ilginç
![]()
evet yine gördümherkes işine geleni okursa ohoooo
yinemi gördün rüyada aaaa
Allah büyüktür kuşum ya
sağol aşkım![]()
Sen ptesi erkenden ara yinede hersey hormon tahlili degilki ultrasonla felan bakar ne bilim sallayip durma artik dr kim sewerki kimse sevmezzz ama mecburuxgünaydın kızlar,az önce hastaneyi aradım sekreter önce pazartesi için randevu verdi 4 ünccü günüde olur gelebilirsiniz dedi,sonra bilgisayardan kaydımı yaparken en son gittiğim tarihe falan baktı,rahatsızlıklarımı da gördü heralde,bunun üzerine,siz pazartesi arayın birşeyler isteyebilirler dedi..yani dolayısıyla önümüzdeki aya kaldı..ne isticekler onuda anlamadım daha öncesinde birşey istenmemişti benden..
doktor ve hemşiresi orda olsaydı sorabilirdim ama cumartesi olduğu için erken çıkmışlar..doktor hastanede görev yapınca maalesef böyle oluyor..ne yapalım kısmet...
Beydos 3 aydir salliyon dr u![]()
aricam tabiki ama ne yapim son 3 aydır ikinci üçüncü günüm hep haftasonuna denk geldiSen ptesi erkenden ara yinede hersey hormon tahlili degilki ultrasonla felan bakar ne bilim sallayip durma artik dr kim sewerki kimse sevmezzz ama mecburux
niyekineeBir daha dogurursam adimi sanimi nikimi degisip cocugumun adinida size soylemicem![]()
ayol yatak odasında soyunurkene kimden gizleneceğim herif kızar valla görmediğimiz şeymi diyegidecem canım ama bu ay değil,aradım hastaneyi maalesef önümüzdeki aya kaldı...
amin canım inşaallah...
kesilecek bölüm yoksa niye almayı düşündünki
ama yatak odasında giyinmek iiçin bir bölüm yapabilirsin...
evet yine gördüm![]()
80 miiii yalancuuuuuuuu
Gecmisi okumuyon zaaaaaaaarrrrrr
En yakin arkadasimin kardesi akraba gibiyiz dedimdi![]()
aynen bende öyle yapıcamBir daha dogurursam adimi sanimi nikimi degisip cocugumun adinida size soylemicem![]()