Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sizde benim kiloma taktiniz sankim bir sisko benim :110: 77 kiloyum boyum 175 bana gire on kilo fazlam var :63: rahatladinizmi olculerimden hberim yok :63: 38-40 beden arasi giyiyordum simdi 42 yim:63:
Ama cevreme bakiyorum henuz evlenmemis hatta cocuk dogurmamis insanlar var beni ikiye katlarlar:63:
Elbet bu emzirme isi biter ve bende istedigim kiloya duserim:63:
şok şok şok tosun sevoştan basın açıklaması geldi
tosun sevoş çoook şişkoyum ama onurluyum dedi:KK70:

ne marifetlisin he maşallah
sagol canım dün gece 22:30 da gezmeden gelip yaptım bunları geç yattım bu yüzden neyseki hepsi güzel olmuştu son böreği yaparken çok uykum geldi sogan koymayı unutmuşum neyseki baharatı bolca atmıştımda güzeldi tadı lor peyniride katmıştım bolca

vaaaayyyyy seni gidiiiii
kaça aldın bunu kuşum harika olmuş
ama mutfak konseptine kahve tonları daha hoş olmazlıydı
çok brğendimmmm
sağol canım bu 127 lira tuttu ayın 27 sinde kalanını alıcam 87 liraya kapı şeklinde giriş çıkış bırakıp tamamen kapatıcam orayı bende çok beğendim yok duvarlarım tavan rengi hem salon takımı hemde mutfaktaki beyaz eşyalar olunca fotoyu tümden görmen gerekiyor kahve olmazdı yani beyaz cuk oturdu bende emin olmadığım için hepsini almadım hoşuma gitmese bu şekilde dekoratif malzeme olarak bırakacaktım şimdi devamınıda alıcam gercekten çok estetik oldu hemde mutfagı karartmadı ışıgı kesmedi ama odayıda birbirinden görsel olarak ayırdı :KK9::KK9:

nedense ben seni beren saate benzetiyorum

Ayrica sen cok akli basinda vefakar hamarat ve cefakar birisin eminim iyi bir anne olacaksin seni cok seviyom ben
sağol tatlım,beren saat dışındaki herşey doğru,resmini koyduğuma bakma o bana pek benzemez:KK14:bende seni çok seviyorum canım:KK19:
oyledir zatenln zararli hersey datli oluyo

Nikat doqaninda dediqi seyn hic zamani dwqildi yani

Bakalim hrif ne dicek
Yollarda cok kotu evet yaa

Bafsa yediklerini yaksin diye deqil
Yanlismi yazmisim .yediklerini yaktirmauan bi surup var.
Hic bi zarari yok ama yinede ilac tabii
demek yanlış yazmışsın bende okuyunca şaşırmıştım..
Gecmisi hec okumuyo ki gezme tozmadan sisko eyi kiyafet bulmus ustune gore
bugünlerde atlayarak okuyor ,yada işine geleni okuyor:110:

kızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu sefer:KK51:bu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...

sağol tatlım,beren saat dışındaki herşey doğru,resmini koyduğuma bakma o bana pek benzemez:KK14:bende seni çok seviyorum canım:KK19:

demek yanlış yazmışsın bende okuyunca şaşırmıştım..

bugünlerde atlayarak okuyor ,yada işine geleni okuyor:110:
basak dogru yazmisti sen yanlis okumussun
bu arada coook uzun alinti yaptiginiz zaman okuyorum ama gozden kaciyor nereye cvo yazacagini sasiriyor insan :110:
kızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu sefer:KK51:bu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...

ayyyyyyyy yinemi kirmizi karti yedin cnm hayirlisi ama bence bir dr gorun derim o kadar ameliyat oldun

Yedigini yaktirmiyi diyiiii:KK56:

Bafs cnm istediğin kiloya geldinmi.

benm geçenlerde pantolonumun biri Game over oldu
onü kapanmıyo geçen gün ısrarla giydim ama yok olmadı burda çok yiyorm. Sende çok yiyodun dimi.
benm bildiğim Bi şurup vardı sana söyledim mi onu yediğini yaktırmıyı

Canim benim niye doktora gitmiyosun.. ? Sen normalde bu kadar sürmezdi hamis kalman. Herşeyin hayırlısı ama git bi doktora. Şimdi ara ki bu adetin 3. Günü geçirmeden baksın bi doktor. Nacizane fikrim tabi

sen şişman degilsin canım ben sismanim ama ne yapayim sağlığım yerinde olsun onemli olan o bide bebegim olsaydi kiloyu hic takmazdim inanki

Amin canim hersey saglikla oluyo
aman kilo boş kızlar
allah sağlık versin yeterki

Oyle canim ne yapacaksın bi sekilde hetseye yetisiyosun kadin olmak zor zanaat derim hep

Sağolasın canim boynum cok agriyo ilaclarla bile sadece hafifliyo bunada şükür
evet zor hemde çok zor

daha ne yapacaksın saracım,bana göre bu kadar çeşit yemek yeter bence çok çeşit olmamalı tabi bu benim fikrim..
sen hem çalışıyorsun hem rahatsızsın yine iyi yapıyorsun canım ayrıca senin ne maharetli olduğunuda biliyoruz..
boşver işlerii nasılsa yaparsın önce bir ağrıların geçsinde zaten sen işi bırakmazsan iş seni hiç bırakmıyor...

ne oluyor be şişko şaka yapıyoz:63: yoksa boyuna göre ve bebişinde guççük olduğundan mütevellit iyisin korkma:63:
ayrıca diğer yazdıklarınada katılıyorum:63:

doğumda kaç klosu gitti deroş:KK14:

doğru canım en önemlisi sağlık, insanın önce sağlığı yerinde olsun gerisi de gelir,inşaallah bebeğinde gelir hayırlısıyla:KK19:biz burda şaka yapıyoruz birbirimize ..benim içimden geçen bir his varki sen çok tatlı ve güzel bir hatunsun :KK22:
tartiya cikmiyom ki

Hımmm güzel

TOSUN sevoş bakıyomda geçmişi artık pek görmüyon:63:
:KK48:

nedense ben seni beren saate benzetiyorum

Ayrica sen cok akli basinda vefakar hamarat ve cefakar birisin eminim iyi bir anne olacaksin seni cok seviyom ben
Beren mi :KK53: bence beydos daha güzel:KK14:

Ne laf soktunda atlamisik beydos hnm:110:

:63: deros koca gobeenen bulduguna gore :63:
:63::63::63:

şok şok şok tosun sevoştan basın açıklaması geldi
tosun sevoş çoook şişkoyum ama onurluyum dedi:KK70:
:KK45::KK45:

halbuki emzirirken zayıflıyo kadın diyorlar
Bence yediğin icin kilo alıniyi:KK51:
:63: bu konu cok canimi sıkıyor soyliyeyimde:110::110:
:KK57::KK57::KK57:

Back