Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim benim niye doktora gitmiyosun.. ? Sen normalde bu kadar sürmezdi hamis kalman. Herşeyin hayırlısı ama git bi doktora. Şimdi ara ki bu adetin 3. Günü geçirmeden baksın bi doktor. Nacizane fikrim tabi
aksi gibi son 3 aydır ikinci ve üçüncü günlerim cumartesi ,pazara denk geliyor buda bana gitmememk için bahane oluyor..kısmet ,ne diyeyim

Emzirme sütyenI almam lazım
Hamisligimin son zamanları şiddetli ağrılardan dolayi cikamamistim. Şimdide cikamiyom dışarı. Internetten siparis vericem.

kızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu seferbu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...
benimde 2 gün sürdü kesildi adetim insan üzülüyor istemesede ama umut etmeliyiz Allah a sığın canım hayırlısı de bende öyle yapıyorum

kızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu seferbu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...

üzüldüm canım ama sıkma canını bundada vardır bir hayır

beydoşum biliyomusun iki aydır bende erken adet olmaya başladım hayırdır inşallah

Pazartesi gidebilirsin

5. Gun bile gidiliyor bahane arama beydoş

Beydos git kuzum pazartesine randevu yap ihmal etme

benimde 2 gün sürdü kesildi adetim insan üzülüyor istemesede ama umut etmeliyiz Allah a sığın canım hayırlısı de bende öyle yapıyorum
ben hep ALLAH a sığındım zaten hiç isyan etmedim bafscım ama insanız ve zayıfız haliyle üzülüyoruz ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden, kısmetbenim 7 inci ay bitti..

üzüldüm canım ama sıkma canını bundada vardır bir hayır

beydoşum biliyomusun iki aydır bende erken adet olmaya başladım hayırdır inşallah
bende öyle diyorum saracım ama çok üzülüyorum aklıma getirmemeye çalışsamd acaba ameliyatlar beni olumsuz yöndemi etkiledi diyorum,doktora gitmeyide hiç ama hiç istemiyorum ama bu gidişle gitmem gerektiğinide biliyorum offff bazen hiçbirşey düşünmek istemiyorum
mevsim değişeceği dönemlerde böyle iki,üç gün erken yada geç olunabiliyor ben geçen ay 24 ünde olmuştum benimki 4 gün erken oldu diğer mesajda yanlış yazmışım,ne diyelim canım hepimiz için hayırlısı olsun..

ben hep ALLAH a sığındım zaten hiç isyan etmedim bafscım ama insanız ve zayıfız haliyle üzülüyoruz ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden, kısmetbenim 7 inci ay bitti..
sevinco 10 ayda bulduydu miroyu ya hep yazar durur kucağına aldı çok şükür geç olsun güç olmasın hamile kal kucağına al bu sefer inşallah sana da bana da tüm isteyenlere versin Rabbim fazla aratmadan inşallah dualarımdasın biliyorum senin nasıl sabırla isyan etmeden beklediğini bilmez miyim Allah ım tez vakit mükafatlandırsın inşallahhh

Bi paketinden on tane filan çıkıyo heralde dimi.
içine sinmesi çok güzel cnm.gule güle kullan
ben de almayı düşündüm ama benm evde kesilecek Bi bolum yok.

bu konu cok canimi sıkıyor soyliyeyimde
ilginç

herkes işine geleni okursa ohoooo

yinemi gördün rüyada aaaa
Allah büyüktür kuşum ya

Yedigini yaktirmiyi diyiiii
sağol aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…