Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110:
IMG-20150219-WA0002.jpg

Eki Görüntüle 1423339 Bu esnada börek fırında ısınıyor pastada buzdolabında soğuyordu onlar eksik masada.Annemin arkadaslarindan biride yeşil mercimekli çıtır börek getirmiş onuda koydum masaya.

Sonrada misafirler geldi tekrar çekim yapamadım.Eki Görüntüle 1423345

Ibuda seperatorum begendim en kisa zamanda gerisini siparis edip komple bolucem arayi sadece kapi birakicam
ellerine salık bafscım herşey çok güzel görünüyor:kk77::kk77:
seperatörünüde iyi günlerde kullan güzelmiş bende açık mutfak sevmiyorum..

daha ne yapacaksın saracım,bana göre bu kadar çeşit yemek yeter bence çok çeşit olmamalı tabi bu benim fikrim..
sen hem çalışıyorsun hem rahatsızsın yine iyi yapıyorsun canım ayrıca senin ne maharetli olduğunuda biliyoruz..
boşver işlerii nasılsa yaparsın önce bir ağrıların geçsinde zaten sen işi bırakmazsan iş seni hiç bırakmıyor...

ne oluyor be şişko şaka yapıyoz:63: yoksa boyuna göre ve bebişinde guççük olduğundan mütevellit iyisin korkma:63:
ayrıca diğer yazdıklarınada katılıyorum:63:

doğumda kaç klosu gitti deroş:KK14:

doğru canım en önemlisi sağlık, insanın önce sağlığı yerinde olsun gerisi de gelir,inşaallah bebeğinde gelir hayırlısıyla:KK19:biz burda şaka yapıyoruz birbirimize ..benim içimden geçen bir his varki sen çok tatlı ve güzel bir hatunsun :KK22:

sagol canim sende cok güzel ve tatlı birisin bence ayrica hakkımdaki güzel düşüncelerin icin teşekkür ederim

bende tavuk suyuna pirinç çorbası yaptım,
şimdide acebek koydum ocağa yani börülce,yanınada yoğurt,turşu tamamdır:kk77:

Ellerine saglik canım

Ellerine saglik acebek ciktimi yoksa buzliktamiydi cok severim
tabikii buzluktan çünküm acebek yazın oluyoru:110:
:KK70::KK70:gel beni yeee:KK70:
sagol canim sende cok güzel ve tatlı birisin bence ayrica hakkımdaki güzel düşüncelerin icin teşekkür ederim

Ellerine saglik canım
sağol kuzumm,, çok güzel değilim ama şükürler olsunki bütün uzuvlarım yerinde...bende sana teşekkür ederim...

tabikii buzluktan çünküm acebek yazın oluyoru:110:

:KK70::KK70:gel beni yeee:KK70:

sağol kuzumm,, çok güzel değilim ama şükürler olsunki bütün uzuvlarım yerinde...bende sana teşekkür ederim...

nedense ben seni beren saate benzetiyorum

Ayrica sen cok akli basinda vefakar hamarat ve cefakar birisin eminim iyi bir anne olacaksin seni cok seviyom ben

kız ne güzel doktoruFATİH n ar senin doktorlar telefona cevap zor verirken seninki mesaja bile cevap veriyor ne güzel valla böyle ilgili doktor bulmak çok zor...bencede korunma olacağı varsa olur canım hayırlısı...

kız yollar çok kötü yollar bu haldeyken gitme şimd şehrin içinde bile millet yolda kalmış görmedinmi..
hey gidinin bir zamanlar belim 60 cm di:KK14:

he acun tüm eski yarışmacılardan seçip yeni survıvor yapıyor hatta bu pazar il bölümü yayınlanacak,o herifte gidecekti ama bu sözlerinden ve halktan gelen tepkilerden sonra atıldı...

duydum ama hiç yemedim genelde yurt dışında tüketiliyor...

kadın kilo almak istiyor sen yakması için şurupmu tavsiye edeceksin..hem ne şurubuymuş bu böyle şeyleri kullanma ya ne olur ne olmaz...

oh ne güzel,fotoları merakla bekliyorum...

günaydın canım ,bendende sana kucak dolusu sevgiler:KK19:

ben en çok kızartmasını severim ama oda zararlı ve kilo yapıyor diye çok sık yapmıyorum artık ..zaten güzel olan herşey zararlı:63:

işin zor walla ALLAH yardımcın olsun..annen gittimi...
oyledir zatenln zararli hersey datli oluyo

Nikat doqaninda dediqi seyn hic zamani dwqildi yani

Bakalim hrif ne dicek
Yollarda cok kotu evet yaa

Bafsa yediklerini yaksin diye deqil
Yanlismi yazmisim .yediklerini yaktirmauan bi surup var.
Hic bi zarari yok ama yinede ilac tabii

Back