şok şok şok tosun sevoştan basın açıklaması geldiSizde benim kiloma taktiniz sankim bir sisko benim77 kiloyum boyum 175 bana gire on kilo fazlam var rahatladinizmi olculerimden hberim yok 38-40 beden arasi giyiyordum simdi 42 yim
Ama cevreme bakiyorum henuz evlenmemis hatta cocuk dogurmamis insanlar var beni ikiye katlarlar
Elbet bu emzirme isi biter ve bende istedigim kiloya duserim
halbuki emzirirken zayıflıyo kadın diyorlarKızlar 81 82 kiloy la doğuma gittim
emzirme işi olunca insan kilo veremez
Vermemelide zaten
ne marifetlisin he maşallahEki Görüntüle 1423339 Bu esnada börek fırında ısınıyor pastada buzdolabında soğuyordu onlar eksik masada.Annemin arkadaslarindan biride yeşil mercimekli çıtır börek getirmiş onuda koydum masaya.
sagol canım dün gece 22:30 da gezmeden gelip yaptım bunları geç yattım bu yüzden neyseki hepsi güzel olmuştu son böreği yaparken çok uykum geldi sogan koymayı unutmuşum neyseki baharatı bolca atmıştımda güzeldi tadı lor peyniride katmıştım bolcane marifetlisin he maşallah
sağol canım bu 127 lira tuttu ayın 27 sinde kalanını alıcam 87 liraya kapı şeklinde giriş çıkış bırakıp tamamen kapatıcam orayı bende çok beğendim yok duvarlarım tavan rengi hem salon takımı hemde mutfaktaki beyaz eşyalar olunca fotoyu tümden görmen gerekiyor kahve olmazdı yani beyaz cuk oturdu bende emin olmadığım için hepsini almadım hoşuma gitmese bu şekilde dekoratif malzeme olarak bırakacaktım şimdi devamınıda alıcam gercekten çok estetik oldu hemde mutfagı karartmadı ışıgı kesmedi ama odayıda birbirinden görsel olarak ayırdıvaaaayyyyy seni gidiiiii
kaça aldın bunu kuşum harika olmuş
ama mutfak konseptine kahve tonları daha hoş olmazlıydı
çok brğendimmmm
şok şok şok tosun sevoştan basın açıklaması geldi
tosun sevoş çoook şişkoyum ama onurluyum dedi
Sana da Günaydın canimGunaydin hayirli cumalar
sağol tatlım,beren saat dışındaki herşey doğru,resmini koyduğuma bakma o bana pek benzemeznedense ben seni beren saate benzetiyorum
Ayrica sen cok akli basinda vefakar hamarat ve cefakar birisin eminim iyi bir anne olacaksin seni cok seviyom ben
demek yanlış yazmışsın bende okuyunca şaşırmıştım..oyledir zatenln zararli hersey datli oluyo
Nikat doqaninda dediqi seyn hic zamani dwqildi yani
Bakalim hrif ne dicek
Yollarda cok kotu evet yaa
Bafsa yediklerini yaksin diye deqil
Yanlismi yazmisim .yediklerini yaktirmauan bi surup var.
Hic bi zarari yok ama yinede ilac tabii
bugünlerde atlayarak okuyor ,yada işine geleni okuyorGecmisi hec okumuyo ki gezme tozmadan sisko eyi kiyafet bulmus ustune gore
laf sokmamıştım seni övmüştüm ama görmedinNe laf soktunda atlamisik beydos hnm
deros koca gobeenen bulduguna gore
sanada günaydın sana ve herkese hayırlı cumalar..Gunaydin hayirli cumalar
amin...Sana da Günaydın canim
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz icin
basak dogru yazmisti sen yanlis okumussunsağol tatlım,beren saat dışındaki herşey doğru,resmini koyduğuma bakma o bana pek benzemezbende seni çok seviyorum canım
demek yanlış yazmışsın bende okuyunca şaşırmıştım..
bugünlerde atlayarak okuyor ,yada işine geleni okuyor
kızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu seferbu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...
Bafs cnm istediğin kiloya geldinmi.
benm geçenlerde pantolonumun biri Game over oldu
onü kapanmıyo geçen gün ısrarla giydim ama yok olmadı burda çok yiyorm. Sende çok yiyodun dimi.
benm bildiğim Bi şurup vardı sana söyledim mi onu yediğini yaktırmıyı
Canim benim niye doktora gitmiyosun.. ? Sen normalde bu kadar sürmezdi hamis kalman. Herşeyin hayırlısı ama git bi doktora. Şimdi ara ki bu adetin 3. Günü geçirmeden baksın bi doktor. Nacizane fikrim tabikızlar sabaha kötü uyandım çünkü yine kırmızıları gördüm,hemde 3 gün erken oldum bu seferbu ayda biliyordum ama hadi söylemeyeyim belki bu kez çıkmaz dedim ama yine çıktı...
aman kilo boş kızlarsen şişman degilsin canım ben sismanim ama ne yapayim sağlığım yerinde olsun onemli olan o bide bebegim olsaydi kiloyu hic takmazdim inanki
Amin canim hersey saglikla oluyo
evet zor hemde çok zorOyle canim ne yapacaksın bi sekilde hetseye yetisiyosun kadin olmak zor zanaat derim hep
Sağolasın canim boynum cok agriyo ilaclarla bile sadece hafifliyo bunada şükür
tartiya cikmiyom kidaha ne yapacaksın saracım,bana göre bu kadar çeşit yemek yeter bence çok çeşit olmamalı tabi bu benim fikrim..
sen hem çalışıyorsun hem rahatsızsın yine iyi yapıyorsun canım ayrıca senin ne maharetli olduğunuda biliyoruz..
boşver işlerii nasılsa yaparsın önce bir ağrıların geçsinde zaten sen işi bırakmazsan iş seni hiç bırakmıyor...
ne oluyor be şişko şaka yapıyozyoksa boyuna göre ve bebişinde guççük olduğundan mütevellit iyisin korkma
ayrıca diğer yazdıklarınada katılıyorum
doğumda kaç klosu gitti deroş
doğru canım en önemlisi sağlık, insanın önce sağlığı yerinde olsun gerisi de gelir,inşaallah bebeğinde gelir hayırlısıylabiz burda şaka yapıyoruz birbirimize ..benim içimden geçen bir his varki sen çok tatlı ve güzel bir hatunsun
Hımmm güzel
TOSUN sevoş bakıyomda geçmişi artık pek görmüyon
Beren minedense ben seni beren saate benzetiyorum
Ayrica sen cok akli basinda vefakar hamarat ve cefakar birisin eminim iyi bir anne olacaksin seni cok seviyom ben
Ne laf soktunda atlamisik beydos hnm
deros koca gobeenen bulduguna gore
şok şok şok tosun sevoştan basın açıklaması geldi
tosun sevoş çoook şişkoyum ama onurluyum dedi
Bence yediğin icin kilo alıniyihalbuki emzirirken zayıflıyo kadın diyorlar
bu konu cok canimi sıkıyor soyliyeyimde
Bişey daha var ama deşifre olmamak için yazamiyom malesef.Deros senin kizin adi nazlimi oldu simdi yanina baska birsey varmi
Ozelden yaz o zaman pesssssBişey daha var ama deşifre olmamak için yazamiyom malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?