Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Iyi aksamlarr dDERIN kendini yorma iki bebeninde sana ihtiyaci var is guc bitmez yavas yavas zorlamadan yap canim...alis nazli ya alistinmi? Sezeryan yerin nasil kac gun oldu? Heyy gidinin vakit dedigin geciyor ömür geciyorr.....sSEVINCO bogazin ne dutumda kuzum? Atesin dustu artik dimi ?....bBASO tahlili yarinmi vereceksin?....sSARA bugun gorunmedin sanki nerdesin?....BEYDOSS ilk hayalkirikligimi yasadim biraz once bir umud test baktim negatif adetimde hala gelmedi sende durumlar nasil? Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerimixi veririz
mecbur yapıyorum annem gitti her iş bana kaldı
Alis kardeşine alıştı ama kucağıma alınca indirmemi istiyor
sezaryen yerim acıyor haliyle
bu kadar is guc
bide Alis i de arada kucaklamak zorunda kalıyorum..

kızlar şu özgecana çok üzüldüm 2 gündür etkisinden çıkamadım RABBİM ailesine sabır versin ,kimseyi böyle bir acıyla sınamasın....
amin. Çok zor. Çok da güzel bi kızmış.

Teknolojiyi takip ediyok:110:

Daha iyi canimmmm

Yuhhhhhhhh cogalt sen onu

cimdim tabikisi :63: hafta olmadi cok sukur:110: hem bafs gibi yatakodasina kapanip rekor kirmiyom:63:
senin çocuklar bıraksa rekor kirarsin bence. Imkanlarun bu kadar yapcak bişey yok

Derooooooşş napiyon giiiiiii
iki bebekle ugrasiyom

oyyy inşaallah tez zamanda iyileşir canım...

ve aleyküm selam ,ne yapıyorn deroş nazlım nasıl kime benziyor,aliş ne yapıyor çocuğun tahtını kaptı kız:cool:

gözünaydın çok şükür hepsi temiz çıkmış geçmiş olsun tekrar...
bir süre öyle yap baari geçer belki sarılıklar..artık ne kadar yiyorsan:KK14:
ben kimseye benzetmedim henüz
Alis'e bütün ilgiyi vermeye çalışıyoruz hala. Çünkü ilgi istiyor kucak istiyor oyun oyna diyor..

ben de yazacaktım ama nasılsa herkes artık anlıyor diye yazmadımdı,ama deroş olsa anlarmıydı bilmem:KK70:
birde akıllı telefondan süper akıllı telefona geçti ya onun üzerine atardı kesin:KK70:
:110::110::110:
inşallah canım hayırlısı olsun ama hayali bile güzel

ikimiz komşu olup burdaki kızlara hava atarmışız bafs cım

aleyküm selam canım nasılsın nazlı kızın nasıl sen lohusalığını yaşamadan işe güce daldın misafir ağırlıyon Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin sana
amin canim inşallah.
Logusalik yok direk normal hayata atladık doğumun uykusuzlugunu ve yorgunluğunu bile atamadan:eek:

canım benim yaaaa kıyamam annen gittimi yoksa yanındamı bari bir yardım edenin olsa bu dönemi daha kolay atlatırdın insanlarda iyilik için geliyorlar ama biraz anlayışlı olmak lazım zaten bakanın edenin yok üstüne misafir hiç çekilmez sen çok haklısın valla

eşinde sizden uzak dursun bu tempoya birde hastalık eklenirse işin çok zor olur canım
Eşimin hasta olması mahvetti beni zaten
Bi de bu kadar karmaşada ona üzül..
annem.gitti.
kaynosu da çağırmak istemiyom
:KK47:
Ayyyy cok gecmis olsun cnm yaaa
bence bir kanun cikmali bir kadin dogum yapinca 3 ay misafir yasak olmali offffff ne cektim ben o misafirlerden:110: aklima geldi cinnet gecirdim dusuncesiz saygisuz insanlar cocuk kaciyormu sonra gelin pehhhhhhh
offf ne güzel olurdu yaaa:KK51:

çok geçmiş olsun deroş,gerçekten böyle durumlarda insan misafir istemez,keşke bir yolu olsa söylemenin de gelmeseler ama olmuyor işte hemen yanlış anlaşılır..

çok doğru walla katılıyorum...
Hele benim eşimin ailesi tam anlayissiz. :KK51:

ooohhhhhh ne güzel canım patatesi bende severim

kıyamam yaaa bebeğine dua oku bol bol
Okuyorum canim benim çok sağol
sizde dua edin bebeğim için
kız ne güzel doktorun var senin doktorlar telefona cevap zor verirken seninki mesaja bile cevap veriyor ne güzel valla böyle ilgili doktor bulmak çok zor...bencede korunma olacağı varsa olur canım hayırlısı...

kız yollar çok kötü yollar bu haldeyken gitme şimd şehrin içinde bile millet yolda kalmış görmedinmi..
hey gidinin bir zamanlar belim 60 cm di:KK14:

he acun tüm eski yarışmacılardan seçip yeni survıvor yapıyor hatta bu pazar il bölümü yayınlanacak,o herifte gidecekti ama bu sözlerinden ve halktan gelen tepkilerden sonra atıldı...

duydum ama hiç yemedim genelde yurt dışında tüketiliyor...

kadın kilo almak istiyor sen yakması için şurupmu tavsiye edeceksin..hem ne şurubuymuş bu böyle şeyleri kullanma ya ne olur ne olmaz...

oh ne güzel,fotoları merakla bekliyorum...

günaydın canım ,bendende sana kucak dolusu sevgiler:KK19:

ben en çok kızartmasını severim ama oda zararlı ve kilo yapıyor diye çok sık yapmıyorum artık ..zaten güzel olan herşey zararlı:63:

işin zor walla ALLAH yardımcın olsun..annen gittimi...
amin canim benim.
Evet gitti
kadını zor tuttuk zati burda
Evimde çok küçük rahat edemedi çok
o da bize rahatsızlık verdiğini düşündü.. 2 bebek 5 kişiydik evde
bi de hergün gelen misafirler cabası

cnm en yakin arkadasimin kardesi ama burda akraba gibiyiz ailecek

:110: yokkk isimizi hallettik marketede gittik yememizi evimizde yedik

iyyyyyy hic sevmem kaynanam cok sever:63:

gunaydin cnm:KK19:

ayyyyy 1+1 evde nereye sigiyor bu kadar insan iyiki gurbettesin sıķıntılı gunlerinde nerdeydi bunca insan :110: al cocugu emzirecem de yatak odasina kapan:63:
yatak odasına da kapansam ev küçük çok sesoluyor
inşallah bundan sonra azalır gelmelero_O

Dun esim iki tane elbise begendi ikisinide aldi biri fusya rengi kollari dantelli kisa bir elbise
digeri siyah beyaz kareli ges kol diz ustu ikiside cok icime sindi :21:
Güle güle giy.. :KK14: kaç kilosun sevos :cool: ben daha tartilmadim:KK17:

mecbur yapıyorum annem gitti her iş bana kaldı
Alis kardeşine alıştı ama kucağıma alınca indirmemi istiyor
sezaryen yerim acıyor haliyle
bu kadar is guc
bide Alis i de arada kucaklamak zorunda kalıyorum..

amin. Çok zor. Çok da güzel bi kızmış.

senin çocuklar bıraksa rekor kirarsin bence. Imkanlarun bu kadar yapcak bişey yok

iki bebekle ugrasiyom

ben kimseye benzetmedim henüz
Alis'e bütün ilgiyi vermeye çalışıyoruz hala. Çünkü ilgi istiyor kucak istiyor oyun oyna diyor..

:110::110::110:
amin canim inşallah.
Logusalik yok direk normal hayata atladık doğumun uykusuzlugunu ve yorgunluğunu bile atamadan:eek:

Eşimin hasta olması mahvetti beni zaten
Bi de bu kadar karmaşada ona üzül..
annem.gitti.
kaynosu da çağırmak istemiyom
:KK47:
offf ne güzel olurdu yaaa:KK51:

Hele benim eşimin ailesi tam anlayissiz. :KK51:

Okuyorum canim benim çok sağol
sizde dua edin bebeğim için
amin canim benim.
Evet gitti
kadını zor tuttuk zati burda
Evimde çok küçük rahat edemedi çok
o da bize rahatsızlık verdiğini düşündü.. 2 bebek 5 kişiydik evde
bi de hergün gelen misafirler cabası

yatak odasına da kapansam ev küçük çok sesoluyor
inşallah bundan sonra azalır gelmelero_O

Güle güle giy.. :KK14: kaç kilosun sevos :cool: ben daha tartilmadim:KK17:

annen gitti demek Allah kavuştursun canım ama gitmese iyiydi insan böyle zamanlarda annesine kardeşine en yakınına ihtiyaç duyuyor ama boş ver bu dünyada insanın kendine kendinden başkasının faydası yok Allah yardımcın olsun canım anneliğin verdiği güçle bi şekilde başa çıkarsın herşeyle

nazlı bebişimizide Allah kem gözlerden nazarladan korusun dua ederiz etmezmiyiz hiç

ellerine sağlık:110:

:KK70::KK70:
ben dün gittim pazara geçmişi okumuyon zaar:110:

ellerine sağlık saracım:KK19:

sağol canım boynumun ağrısı geçmediğinden yemekler döktüremiyorum bugün evi bile toplamadım görsen herşey heryerde ama ne yapayım herşeyde sağlıkla oluyor eve gidince sadece uyumak istiyorum halsizliğimde var

annen gitti demek Allah kavuştursun canım ama gitmese iyiydi insan böyle zamanlarda annesine kardeşine en yakınına ihtiyaç duyuyor ama boş ver bu dünyada insanın kendine kendinden başkasının faydası yok Allah yardımcın olsun canım anneliğin verdiği güçle bi şekilde başa çıkarsın herşeyle

nazlı bebişimizide Allah kem gözlerden nazarladan korusun dua ederiz etmezmiyiz hiç
evet canim gitti bende gitmesini istemedim ama bu kadar kalabilirim dedi. Yapacak bişey yok. Dediğin doğru insanın kendine kendinden başka Kimseninfaydası yok.güçlü olmak zorundayım... amin bu arada. Sağol canim.

seninde boyun ağrıların baslamis Allah yardimcin olsun çok yorma kendini..
bebeğin olduğunda yeterince yorulacaksin zaten..

Sizde benim kiloma taktiniz sankim bir sisko benim :110: 77 kiloyum boyum 175 bana gire on kilo fazlam var :63: rahatladinizmi olculerimden hberim yok :63: 38-40 beden arasi giyiyordum simdi 42 yim:63:
Ama cevreme bakiyorum henuz evlenmemis hatta cocuk dogurmamis insanlar var beni ikiye katlarlar:63:
Elbet bu emzirme isi biter ve bende istedigim kiloya duserim:63:

Sizde benim kiloma taktiniz sankim bir sisko benim :110: 77 kiloyum boyum 175 bana gire on kilo fazlam var :63: rahatladinizmi olculerimden hberim yok :63: 38-40 beden arasi giyiyordum simdi 42 yim:63:
Ama cevreme bakiyorum henuz evlenmemis hatta cocuk dogurmamis insanlar var beni ikiye katlarlar:63:

sen şişman degilsin canım ben sismanim ama ne yapayim sağlığım yerinde olsun onemli olan o bide bebegim olsaydi kiloyu hic takmazdim inanki

Saros cnm ev iside olur hersey olur Rabbim yeterki can sagligi versin amin

Amin canim hersey saglikla oluyo

evet canim gitti bende gitmesini istemedim ama bu kadar kalabilirim dedi. Yapacak bişey yok. Dediğin doğru insanın kendine kendinden başka Kimseninfaydası yok.güçlü olmak zorundayım... amin bu arada. Sağol canim.

seninde boyun ağrıların baslamis Allah yardimcin olsun çok yorma kendini..
bebeğin olduğunda yeterince yorulacaksin zaten..

Oyle canim ne yapacaksın bi sekilde hetseye yetisiyosun kadin olmak zor zanaat derim hep

Sağolasın canim boynum cok agriyo ilaclarla bile sadece hafifliyo bunada şükür

sağol canım boynumun ağrısı geçmediğinden yemekler döktüremiyorum bugün evi bile toplamadım görsen herşey heryerde ama ne yapayım herşeyde sağlıkla oluyor eve gidince sadece uyumak istiyorum halsizliğimde var
daha ne yapacaksın saracım,bana göre bu kadar çeşit yemek yeter bence çok çeşit olmamalı tabi bu benim fikrim..
sen hem çalışıyorsun hem rahatsızsın yine iyi yapıyorsun canım ayrıca senin ne maharetli olduğunuda biliyoruz..
boşver işlerii nasılsa yaparsın önce bir ağrıların geçsinde zaten sen işi bırakmazsan iş seni hiç bırakmıyor...
ne oluyor be şişko şaka yapıyoz:63: yoksa boyuna göre ve bebişinde guççük olduğundan mütevellit iyisin korkma:63:
ayrıca diğer yazdıklarınada katılıyorum:63:
Kızlar 81 82 kiloy la doğuma gittim
emzirme işi olunca insan kilo veremez
Vermemelide zaten
doğumda kaç klosu gitti deroş:KK14:
sen şişman degilsin canım ben sismanim ama ne yapayim sağlığım yerinde olsun onemli olan o bide bebegim olsaydi kiloyu hic takmazdim inanki

Amin canim hersey saglikla oluyo
doğru canım en önemlisi sağlık, insanın önce sağlığı yerinde olsun gerisi de gelir,inşaallah bebeğinde gelir hayırlısıyla:KK19:biz burda şaka yapıyoruz birbirimize ..benim içimden geçen bir his varki sen çok tatlı ve güzel bir hatunsun :KK22:

20150219_125713.jpg
Bu esnada börek fırında ısınıyor pastada buzdolabında soğuyordu onlar eksik masada.Annemin arkadaslarindan biride yeşil mercimekli çıtır börek getirmiş onuda koydum masaya.

Ibuda seperatorum begendim en kisa zamanda gerisini siparis edip komple bolucem arayi sadece kapi birakicam

Eklentiler

• 1424365492312.jpg
    1424365492312.jpg
    206,2 KB · Görüntüleme: 48
Fotolu olarak raporda verdim eee kizlar naptiniz butun gun bakalim? Ugrayamadim suanda da cok uykum var uyumazsam gecmisi okuyuo geliyorummm :KK55:

Back