Sara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
Kendim tek başıma nasıl yapacaksam.
Herife soyliyim bari annem gidince o işten izin alsinda. Yardım eder bana.. a
Saracim doğum gününü kutladimmi bilmiyorum o kosturmada. Ama doğum günün kutlu mutlu olsun. Çocuklu ve uykusuz senelere diyim :) inşallah...
Kızlar
Nohut yemeği bulgur pilavı sehriyeli et suyuna çorba salata ve peynirli börek vardı menüde bugün...
Kızlar bu arada kaynos hergün bizde
Süs bebeği gibi geliyo oturuyo köşesine
Yiyor içiyor... sonra gidiyor.
Hiç bi faydası yok bana
Annen gitsin ben bakmaya yardıma gelirim diyor
Menü annemin eserimenü güzelmiş afiyet olsun canım
sütünün olması için bol bol su iç canım bide hoşaf türü şeyler
Allah kavuştursun CnmKızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
sütüm gelene kadar öyle Yaptım Cnm şuan tabi saat başı emmiyor zor olur öyleçok yorucu evet canim benim yattigin günlerin tadını çıkar
saat başı mi ben iki saatte bir emziriyorum. Ya da mama veriyorum özellikle geceleri. Ve gündüz sütümun bittiği vakitlerde mecburen veriyorum.
bende gidip elektrikli pompa almak istiyorum.
bildiklerim dereotu , hurma , boza , Malt içeceği , bulgur , Soğan , petibör büskivi, incir , bol su ve uyku bunlar sütü çoğaltıyor CnmMenü annemin eseri
Evet su bol bol tuketmem lazım hatta süt de çok iyi diyorlar..
Başka ne sütü çoğaltır acaba..
Bulgur pilavı da iyiymis kuru soğan falan
Menü annemin eseri
Allah kavuştursun Cnm
sütüm gelene kadar öyle Yaptım Cnm şuan tabi saat başı emmiyor zor olur öyle
bildiklerim dereotu , hurma , boza , Malt içeceği , bulgur , Soğan , petibör büskivi, incir , bol su ve uyku bunlar sütü çoğaltıyor Cnm
ALLAH kavuştursun canım,mecbursun alışmaya elden gelen bişey yok..Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
kız annenin ne acelesi var kalsın işte,hem hasret giderin hemde zor günlerin azda olsa geçer..Sara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
kaynoşlar başka ne işe yararki zaten,yiyip içip otururlar gelinin yanındaKızlar bu arada kaynos hergün bizde
Hiç bi faydası yok bana
anne menüsü olduğu nasıl belliKızlar
Nohut yemeği bulgur pilavı sehriyeli et suyuna çorba salata ve peynirli börek vardı menüde bugün...
ALLAH kavuştursun canım,mecbursun alışmaya elden gelen bişey yok..
kız annenin ne acelesi var kalsın işte,hem hasret giderin hemde zor günlerin azda olsa geçer..
kaynoşlar başka ne işe yararki zaten,yiyip içip otururlar gelinin yanında
anne menüsü olduğu nasıl belli
bol yağmurlu ve karanlık bir günden herkese günaydınlarrr
Inanmiyorum yaaaaa dayansin annen oralara kadar gelde iki hafta kal bir ay dursun bari yaaSara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
Benim kaynos oyleydi hakani dogurdugumda utanmadan anneme hizmet ettirirdiKızlar bu arada kaynos hergün bizde
Hiç bi faydası yok bana
Kızlar
bol yağmurlu ve karanlık bir günden herkese günaydınlarrr
Geçmiş olsun canım Allah korumuşKizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin
Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin
cokk gecmis olsun canim Allah korumusKizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin
evin oralarda mı kız.hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum
cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,
Allah kavuştursun yeniden hayatımKızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
ben kaçırmışım cnmzamanında yazamadım ama doğum günümü kutlayan kızlar hepiniz sağolun
tuh yaa erken gidiyorSara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
anne olunca böyle güzel menüler oluyoMenü annemin eseri
aaay çok zor yaa Allah beterinden korusun.Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin
amin.... ALLAH korumuş sevinç çok geçmiş olsun,evlenecek olan kardeşinmi RABBİM beterinden korusun..onun korkusu bile yetiyor insana benim kardeşim haftalarca kendine gelememişti...Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin
walla öyleyse çok haklısın san hak vermemin en büyük sebebi bende öyleyim,ama bizim gibiler değilde onlar gibi,politik,riyakarlar daha çok makbule geçiyor..Bizde akşam çaya dünürlere gideceuk.
benim içimde fesatlık kotu niyet yoktur arkadaşlar
ben baştan beri daha kızı tanımadan onu kardeşim kabul ettim.
lakin onu tanımaya başladıktan sonra iyice soğudum.
bide ben rol yapamayan biriyim
hissettiğim neyse karşımdakine gösteriyorum. Yapmacık davranamıyorum.
hiç elektrik alamıyorum kızdan.
hele beni annemi hatta egeyi abimden kıskandığını öğrendikten sonra tüm elektriklerim kesildi.
böyle olmasını hiç istememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?