gözünaydııınnnnnnnnnnnnnnSelam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.
Gelelim macera dolu güne
ALLAHIMA çok şükür kizim dünyaya geldi...
Nazlim can yoldasim.. kuzum Mis kokulum.
doğumdan çıktığından beri hapşıriyor(( !
. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...
Hepinizden Allah razı olsun
Hepiniz dualarumdasiniz...
heeeeebeydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatun
160kısamı yaa hakaret valla
etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapan
uzun zamandır çimmediği için saçları yağlanmış
çarpışamadıpı için de buram buram yanmış yaka bağır açmış birini görürsen anlarsın bizim sevo oldupunu
yok bidenem yaa şakalaşıyoruz işte ,çok güzel sayılmam eh işte şükür bütün uzuvlarımız yerinde ..ama sen beni öyle hayal etmişsin sağolçok Güzeldir benim arkadasım Beren saat gibi aynı
kıskançççBenim resimlerim var kizimmmm herkes tanir beniasil abukat sen oldun bakiyorumda
yinemi angaraya gidiyon geç kaldın zatenBenm de babamın sakaryada işi varmış
akşam bizdeeee
eeee bende hoooop ankaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahaaaaBazara gidiiiiim
ewet canım maalesef o ilaç öyle insani sersem gibi yapıyor bende ictigimde çok etkileniyordum..Kizlar ya icki icmis gibiyim zor yuruyorum bu ilac boyle mi yapiyor benimi cok etkiledi acil cevap yazinn
Iyide ben yuruyemiyorum gece ystarkrn ocmistim sabah biseyim uoktu 11 de ictim suan yayiuorum kalkinca rv donuyoewet canım maalesef o ilaç öyle insani sersem gibi yapıyor bende ictigimde çok etkileniyordum..
Evet cnm ya eve geldim ise bile koyuldum ne cabuk geçtiSevosum annemler sali gunu gidiyo daha geldiklerine doyamamistim zaman nasıl gecti anlamadım icim simdiden buruk ama bunada şükür
Sende erken donuyomussun hayırlısı olsun canım yolun acik olsun
41 kere mmaasallah hep boyle devam eder insallahKizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz
Kızlar çok ağrım var
ağrı kesici verdiler hiç banamisin demedi...
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz
sizabilmisim
Kuzim ya biran önce toparlarsin inşallah kızının mis kokusunu kokla bol bol en etkili ağrı kesicipost: 39263975 .!.:Kızlar çok ağrım var
ağrı kesici verdiler hiç banamisin demedi...
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz sizabilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?