• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benm de babamın sakaryada işi varmış
akşam bizdeeee
eeee bende hoooop ankaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.

Gelelim macera dolu güne
ALLAHIMA çok şükür kizim dünyaya geldi...
Nazlim can yoldasim.. kuzum Mis kokulum.

doğumdan çıktığından beri hapşıriyor :KK43:(( !

. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...

Hepinizden Allah razı olsun
Hepiniz dualarumdasiniz...
gözünaydııınnnnnnnnnnnnnn:KK71::KK71::KK71:deroşşşşşş ALLAH NAZLIM ı size bağışlasın analı,babalı sağlıkla büyütsün:KK73::KK73::KK73::KK73::nazar::nazar: inşaallah iyisindir ve yalnız değilsindir kuzummm:KK19::KK19:

beydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatun
160kısamı yaa hakaret valla

etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapan
uzun zamandır çimmediği için saçları yağlanmış
çarpışamadıpı için de buram buram yanmış yaka bağır açmış birini görürsen anlarsın bizim sevo oldupunu
heeeee:D
çok Güzeldir benim arkadasım Beren saat gibi aynı
yok bidenem yaa şakalaşıyoruz işte ,çok güzel sayılmam eh işte şükür bütün uzuvlarımız yerinde ..ama sen beni öyle hayal etmişsin sağol:KK19:
Benim resimlerim var kizimmmm herkes tanir beni:110: asil abukat sen oldun bakiyorumda:63:
kıskanççç:63:
Benm de babamın sakaryada işi varmış
akşam bizdeeee
eeee bende hoooop ankaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yinemi angaraya gidiyon geç kaldın zaten:110:
fon işini ne yaptın karar verdinmi:KK14:

Kizlar ya icki icmis gibiyim zor yuruyorum bu ilac boyle mi yapiyor benimi cok etkiledi acil cevap yazinn

ewet canım maalesef o ilaç öyle insani sersem gibi yapıyor bende ictigimde çok etkileniyordum..
Iyide ben yuruyemiyorum gece ystarkrn ocmistim sabah biseyim uoktu 11 de ictim suan yayiuorum kalkinca rv donuyo

Derosum gozun aydin Allah anali babali buyutsun Nazli bebegi omru saglikli huzurlu ve bereketli olsun

Sevosum annemler sali gunu gidiyo daha geldiklerine doyamamistim zaman nasıl gecti anlamadım icim simdiden buruk ama bunada şükür

Sende erken donuyomussun hayırlısı olsun canım yolun acik olsun

Kizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz

Yazdiktan sonra yattim biraz neysrki duzeldim sanirim gecici etkileri uyor ara ara

Deros banyo wc yikadim aklima sen geldin is yapip yaziyodun ya buraya sunu hakettim diye...en buyuk isi hallettin bak dogurdun bence bi portakal suyunu hakettin :KK70:

Kızlar çok ağrım var
ağrı kesici verdiler hiç banamisin demedi...
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz sizabilmisim

Sevosum annemler sali gunu gidiyo daha geldiklerine doyamamistim zaman nasıl gecti anlamadım icim simdiden buruk ama bunada şükür

Sende erken donuyomussun hayırlısı olsun canım yolun acik olsun
Evet cnm ya eve geldim ise bile koyuldum ne cabuk geçti :KK51:
Kizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz
41 kere mmaasallah hep boyle devam eder insallah
Kızlar çok ağrım var
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz
sizabilmisim

Deroş çok geçmiş olsun cnm sezeryan illeti boyle birşey alise kim bakiyor ne zaman cikacan hastaneden

[QUgüzel "sara_28, post: 39261172, member: 238516"]Kizlar kaynanamlar annemleri gormeye geldiler sonrada kendilerine davet ettiler hatta dun gece onlarda kaldık kaynanam anneme ille gitme gece kalalim deyince kaldik cok ilgilendiler hemde hic beklemedigim kadar cok mutlu oldum insallah hep boyle oluruz[/QUOTE]
Ne guzel işte hiç beklenmedik gerçi ama inşallah hep böyle devam eder

Kızlar çok ağrım var
Daha güçlü iğne yaptılar .ondan sonra biraz sizabilmisim
Kuzim ya biran önce toparlarsin inşallah kızının mis kokusunu kokla bol bol en etkili ağrı kesici

Back