• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sagsalim kucagina alir insallah Allahim kimsenin emeğini boşa cikarmasin amin
Aileside yok gurbette Yavrucak
Bacida baci degilki:110:

Allah yardimcisi olsun Kaynosuna vicdan versinde kizi perişan etmesinler:KK51:

Deros s s derosss dogur da gel biranoncee meraklardayizzz

Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.

Gelelim macera dolu güne
ALLAHIMA çok şükür kizim dünyaya geldi...
Nazlim can yoldasim.. kuzum Mis kokulum.

doğumdan çıktığından beri hapşıriyor :((( !

. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...

Hepinizden Allah razı olsun
Hepiniz dualarumdasiniz...

O beni tabir:110: bende kisa boylu kumral yesil gözlü kendini dünya güzeli sanan birini gordummu Beydoş sanirim:21:

Heeee heeeee
beydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatun
160kısamı yaa hakaret valla

niye ne olduki bir gün önce geliyor,tüh pazarada gidemicen:110:

bende kazulet gibi esmer,çok bilmiş bir karı görecem:63:
etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapan
uzun zamandır çimmediği için saçları yağlanmış
çarpışamadıpı için de buram buram yanmış yaka bağır açmış birini görürsen anlarsın bizim sevo oldupunu

Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.

Gelelim macera dolu güne

doğumdan çıktığından beri hapşıriyor :KK43:(( !

. tum isteyenlere Rabbim versin tez zamanda bebislerini inşallah...beydos Saros bafsos nazos sewos başak...

Canımmm gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün , Ozan da çok hapşırıyordu o hastalıktan olmazmış yada üşümekten , burnunda kalan amniyo sıvısını atıyormuş... Ismi ne oldu minik kızının ?

Gozunaydin cnm ohhhh beeee sagsalim kavustun kizina çok şükür Rabbim anali babali büyütsün acisini göstermesin Aliş gordumu bacisini minik abiye bak sen ya :)

Gelelim macera dolu güne

Benim resimlerim var kizimmmm herkes tanir beni:110: asil abukat sen oldun bakiyorumda:63:

beydloş kısa değil ki ya 160değilmiydi bu hatun
160kısamı yaa hakaret valla

etrafına bakıp bakıp devamlı abukatlık yapan
uzun zamandır çimmediği için saçları yağlanmış
çarpışamadıpı için de buram buram yanmış yaka bağır açmış birini görürsen anlarsın bizim sevo oldupunu

Gelelim macera dolu güne

doğumdan çıktığından beri hapşıriyor :((( !

aa dun gormeden çıkmşm msjı.ayy deroşum yaa yerim o kızı
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun.
senin de yardımcın olsun inşallah
çok sevindim canım benim

[QUOTE35, post: 39253779, member: 293429"]Selam kızlar size yazdığım en son mesajdan sonra şarjım bitti. 6'ya doğru sezaryenden çıktım. Yarım saat önce de şarj aletini evden Getirdi.

Gelelim macera dolu güne

Hepiniz dualarumdasiniz...[/QUOTE]
Canim Gozunaydın sagaalim kavustun kuzuna darisi biz isteyenlere inşallah. ..Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun inşallah. ..

Back