• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yokkk ne kusura bakacam :63:
Kaç defa tlf istedik arada kayboluyon merak ediyok ameliyat neyim oldun merak ettik bir msj atardik vermedin sen bilirsin tlf olan arkadaslarida rahatsız etmiyok gerek olmazsa:110:

ne korkacam be senden korkan senin gibi olsun:63:
adres veremem kusura bakma:110:

Yokkk ne kusura bakacam :63:
Kaç defa tlf istedik arada kayboluyon merak ediyok ameliyat neyim oldun merak ettik bir msj atardik vermedin sen bilirsin tlf olan arkadaslarida rahatsız etmiyok gerek olmazsa:110:
aaa nerden nereye geldi kadına bak yaaa,eve dönüyon ya sinirlisin bana sardın ama iyi oldu bende sana sardım:63:

Yaa kızlar kafam karıştı dün dra gittim ultrasonla bakip yumurtlama olmus arkasindada sıvı görünüyor dedi ama progesteron 5, 69 çıkmış ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi simdi ?

Yaa kızlar kafam karıştı dün dra gittim ultrasonla bakip yumurtlama olmus arkasindada sıvı görünüyor dedi ama progesteron 5, 69 çıkmış ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi simdi ?

slm lar görünce yazayım dedim 10 un altı yum olmuyo diye biliyorum ben.

Kızlar hastanedeyIm dualarınizi bekliyom.. :KK17: gece çok Su geldi benden
:KK17:

Kizlar doktorla gorustum yumurtlama olmus ama pregesteron yetmezligim varmis ilac verdi gunde 2 kere progestan 100 luk kullanan plfumu aranizda 10 gun sonrada betahcg baktir dedi ev tasidim yumurtlama gunleri iliskiye giremedim dedim olsun belli mi olur dedi

Deross Allah yardimcin olsunn saglicakla al yavrunu kucagina insallah canimm

Bafs 10 un alti yumurtlama olmuyi cnm bende öyle biliyorum

aaaaayyyyyyyyyyyyyyyy DEROŞŞŞŞŞŞ DOĞURUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:KK31::KK31:NAZLI GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR:KK31::KK31:ALLAH YANINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIMMM:KK19::KK19:

Ayyyyuu doğuruyor kariii
Rabbim yardimcin olsun cnm sagsalim kavuş kizina insallah saglikla sihhatle bize hbr et cnm

Deross Allah yardimcin olsunn saglicakla al yavrunu kucagina insallah canimm

Amin kızlar
Daha hastanedeyiz
Bekliyoss:KK17:

Bafs 10 un alti yumurtlama olmuyi cnm bende öyle biliyorum
Allah Allah bir tuhaflik var dun ultrasonda bakan dr gorunuyo yumurtlamissin dedi bugun memlrkettekinede test sonucunu soyledim yumurtlamissin dedi bu drlarin ikisindede mi tuhaflik var

E="sevinc007, post: 39241810, member: 190560"]Anaaam herif dellendi bugün gelimmi diyooo:63: yokkkk dedim :63:[/QUOTE]
Ozledi tabeee hergun cimiydiniz ne gusel:KK48: sevinc su progestandan kullandinmi gunde 2 kere 10 gun dedi doktor sen nasil kullandiydin bu ahizdan dimi

Ayy derroş doğuruyomuymuşşş
aaay çok heycanlandım
hadi hayırlısı deroşcum

Back