• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağolun kızlar Allah sizlerden de razı olsun bu sefer gerçekten yıllardır beklediğim güzellikte oldu herşey yalan dünya işte hep böyle iyi niyetli hoşgörülü olsak karşılıklı olarak birbirimizden kusur aramasak dünya daha bir yaşanılır hale geliyor ben çok mutlu ve huzurluyum dilerim herkeste mutlu ve huzurlu olur Allah kimsenin huzurunu bozmasın şimdi geçmişi geçmişte bırakıp önümüzdeki güzel günlere bakma zamanı HERŞEY GÜZEL OLACAK ben buna inanıyorum

gerçi yarın kızkardeşim gidecek o yüzden bugün hiç bitmesin istiyorum ama zamanla yarışmayacağımıza göre anı yaşamak en güzeli
aynen cnm aynen
içindeki ferahlığı da çok iyi anlıyorum yüzün ak
CAnum annem geldi türkiyeden yeni
Kızkardeşim de oğluma bakıyor sağolsun
Kaynos ve börülce grubu heç yalnız birakmamaya calisiuor....
oh maşallah
sefil olmasın yavrum.
inşallah 2ay kalır annen

Bir sürü is var geldiğimden beri baş ağrısından oluyorum. Valizleri yerleştirdim çamaşır yıkıyom ev dağınık değil sadece dip bucak istiyor ama hiç halim yok:KK51::KK51:
ayyy bende sırf bu yüzden evi bırakmak istemiyorum
döndüğümde çok pis buluyorum evi doğal olarak erkek işte
poff ıo yüzden çok kalmıycam
az kalman daha iyi tabi canım kocanı bunalıma sokma,yolculuk ne zaman:110:
walla ben sitelere bakıyorumm,bakıyorummm tamam bu kez alacam diyorum sonra amannnn boşver gider mağazadan alırım ya kötü çıkarsa diyorum..ama bakalım sen beni daha cesaretlendirdin belki bir şey alır açılışı yaparım:KK14:

yazık oldu:63:

canım keşke bir kanda gebelik baktırsaydın belli olmuyor bu işler...

aayy ne güzel gözün aydın çok sevindim yalnız kalmadığına deroşşş:KK19:

inşaallah canım herşey istediğin gibi olur,hep böyle devam eder...
zati Bi ihtiyacın olmadan bişi alamazsın
ama olurda nete ihtiyacın olursa,çekinmeden al.
dünden,beri yazamadım
babam bize geldi Bi gece kaldı
bugünde yola çıktık kuşum
hatta şuan arabanın camından bakıyoruuuum
sokağa giriyoruz evet.
angara angara guzel
ay eve geldik devamını yazamıyom optum

Kızlar biz hala hastaneden cikamadik
Nazlı kızım sarılık olmuş
Fototerapi veriyorlar
Gece yarısına kadar düşerse sabah eve gidersiniz. Düşmesse daha çok tedavi gerekebilir dediler...
Bagiriyor ağlıyor çok uzuluyorum çıplak çıplak makinanın altında yatıyor...
Dua edin olurmu

Fototerapi veriyorlar
Gece yarısına kadar düşerse sabah eve gidersiniz. Düşmesse daha çok tedavi gerekebilir dediler...
Dua edin olurmu

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir

Gecmis olsun cnm hakanda gormustu 1.5 gunde dusmustu cok zor o orda agladikca bende aglamistim
Fototerapi veriyorlar
Dua edin olurmu

ohhh ne güzel ev mantısı yapıyolarmış güzel mönü bence başka bişey gerekmez:kk77::kk77::kk77:

ellerine sağlık:110:
Evet canim bol sarimsakli ustunede tereyagi tavladik un corbasi yaptim birde pirasa yemegi vardi zeytinyagli salata yapip ortayada salata ve pirasada koydum babaannemde geldi guzel oldu mantiyida cok Güzel yapmislar tam not verdim benee yapabilsem keşke zamaninda ogrenmemisiz malesef evde yapilmisini yiyincede haziri begenemiyor insan

Canım geçmiş olsun insallahh cabucacik iyilesir nazlimiz E="derin_35, post: 39288565, member: 293429"]Kızlar biz hala hastaneden cikamadik
Fototerapi veriyorlar
Dua edin olurmu[/QUOTE]

Bafs32..aynen oyle canim ben surekli okuyup rahatlatacak biseyler ariyodum baskalri icinde oyle olabilecegini dusundum allahim kimseye aratmasin herkesin yardimcisi olsun

ayyy bende sırf bu yüzden evi bırakmak istemiyorum
döndüğümde çok pis buluyorum evi doğal olarak erkek işte
poff ıo yüzden çok kalmıycam
zati Bi ihtiyacın olmadan bişi alamazsın
ama olurda nete ihtiyacın olursa,çekinmeden al.
dünden,beri yazamadım
babam bize geldi Bi gece kaldı
bugünde yola çıktık kuşum
hatta şuan arabanın camından bakıyoruuuum
sokağa giriyoruz evet.
angara angara guzel
ay eve geldik devamını yazamıyom optum
anammmm kadın gitmiş bileeeee:KK57:
Fototerapi veriyorlar
Dua edin olurmu
çok geçmiş olsun derincim inşaallah çabuk atlatır...
Evet canim bol sarimsakli ustunede tereyagi tavladik un corbasi yaptim birde pirasa yemegi vardi zeytinyagli salata yapip ortayada salata ve pirasada koydum babaannemde geldi guzel oldu mantiyida cok Güzel yapmislar tam not verdim benee yapabilsem keşke zamaninda ogrenmemisiz malesef evde yapilmisini yiyincede haziri begenemiyor insan
ohhh missssss:kk77::kk77:
ben yapabiliyorum ama,kilo almamak için çok sık yapmıyorum maalesef:KK14:

Fototerapi veriyorlar
Dua edin olurmu
Geçmiş olsun Cnm , Arkadaşımın çocuğu öyle kalmıştı ağlıyordu annesi alamayınca gözleri doluyordu benim bile moralim bozulmuştu o duruma , çok zor bi durum ama onun iyiliği için dayanmak Lazım Allah şifa versin canım :(

Back