• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aminn canim inşallah evet ev genis butun odalarim büyük diger ev kucuktu esyalarim tıkış tıkıştı insallah Rabbim boyle bir Ev almayida nasip eder param olsa bu evi alirdim
inşaallah alırsınız canım,geniş ve ışık alan evler güzel oluyor gerçekten...

Beydos
Doğum günün kutlu olsun hayatım..:D:KK76::KK73::KK73::KK73:nice mutlu yaşlara inşallah bebeklerinle beraber sağlık mutluluk huzur dolu günler geçirin esinle çocuklarınla:KK19::KK74::KK60:
sağol canım benim,amin inşaallah:KK19:

şimdiye kadar hep gittigidiyordan alışveriş yaptım.risk yok çünkü para ilk önce siteye gidiyo. Satıcı almıyor parayı.
urun elime geçtikten sonra onay veriyorum sonra satıcıya para,aktarılıyo.
eğer urunu beğenmediysem onay vermiyorum, iade seçeneğini kullanıyorum.
kargoyla da ücretsiz geri yolluyorum.
3iş günü içinde kargo satıcıya ulaşmış olması gerekiyor. Urun satıcıya ulaştıysa satıcı urunu aldığına dair bilgi veriyor.para kartıma yatırılıyo.
eğer satıcı gıcıklığına veya başka nedenden ötürü ürünü geri aldığına dair bilgi vermese bile site yine de parayı kartıma yatırıyo.
bu hakkı vermiş site. Direk para satıcıya gitse,risk büyük evet güvenemeyiz,ama bu şekilde rahatlıkla al cnm.
daha dun bot aldım bende. Dışarda 120tlye beğendiğim Bi bot vardı.nette 60tlye buldum aynısını

İade için teferruat falanda yok hayatım Bi tık la her şey beydoşum
öylemi diyorsun ,walla sen böyle yazınca çok cazip ve güzel göründü gözüme inşaallah bende cesaret edip alabilirim...
Beydoş keşke benm adamda beni yanıltsa Bi gun
parayı bahane etmese de özel Bi günü romantik Bi şekilde kutlasa
inşaallah canım..her seferinde mi parayı bahane etti halbuki gencecik insanlarsınız,daha kaç yıllık evlisinizki..bence insanın istemesi önemli yeterki istesin az paraylada bir çok hoşluk yapılabilir ,ama maalesef erkeklerin çoğu bunu bilmemezlikten geliyorlar...
Beydoşcum bide Bi urunu almadan once satıcının profilini inceliyorum , yapılan yorumlara bakıyorum. İlgili güvenilir Bi kişimi ürünleri beğenilmiş mi diye. Ona göre alıyorum.
çok şükür şimdiye kadar tek bir urun dışında aldığım hiç bir üründen şikayetim olmadı.
o üründe patates doğrayıcıydı, plastik olduğu için patates doğrayacak kadar bile gücü yokmuş ilk denememde çatladı. ALLAH RAZI OLsun adam kabul etti geri yolladım , paramıda aldım.
satıcılarda çok ilgili güzel insanlar.
bence dışarda pahalı gelen Bi urun için gitti gidiyor a bak. Uygunsa hiç kaçırma.
bak bide yeni çıkan zigon sehpa takımları var görmüşündür
kanepe altına giriyor bacakları, dışarda 100tl onlar.
nette 60tl, .
yorumları falan okudum alanlar memnun.
zaten beğenmezsem yollarım
yok kız görmedim dediğin sehpaları :KK57:bakarım netten..
satıcının profilinidemi inceliyorsun o bilgilerde var hemi,walla sen bu işin kompedanı olmuşsun bebişim ben bu konuda cahilim...
Mrb kizlar daha once yazmistim smear testi ve rahim kalinligim var diye sukur testte sknti yok rahim kalinligida bu ay normaldi sanirim adettim tam sokmemeis o yuzden o ay kalin olmus belki biri gorur okur merak eder ayni seyi yasarsa ici rahat olsun diye yazmak istedim ..
gözün aydın canım testlerin temiz çıkmışş

çok yoruldum bugün kızlar 13 kişi ağırladım anam ağladı:KK51:

Mrb kizlar daha once yazmistim smear testi ve rahim kalinligim var diye sukur testte sknti yok rahim kalinligida bu ay normaldi sanirim adettim tam sokmemeis o yuzden o ay kalin olmus belki biri gorur okur merak eder ayni seyi yasarsa ici rahat olsun diye yazmak istedim ..
tşlker yazdığın için cnm
gozyn aydın testinde trmz çıkmş

Sevoş çokmu yedin yine şişko

öylemi diyorsun ,walla sen böyle yazınca çok cazip ve güzel göründü gözüme inşaallah bende cesaret edip alabilirim...

inşaallah canım..her seferinde mi parayı bahane etti halbuki gencecik insanlarsınız,daha kaç yıllık evlisinizki..bence insanın istemesi önemli yeterki istesin az paraylada bir çok hoşluk yapılabilir ,ama maalesef erkeklerin çoğu bunu bilmemezlikten geliyorlar...

yok kız görmedim dediğin sehpaları :KK57:bakarım netten..
satıcının profilinidemi inceliyorsun o bilgilerde var hemi,walla sen bu işin kompedanı olmuşsun bebişim ben bu konuda cahilim...

gözün aydın canım testlerin temiz çıkmışş
heee kompedan olduk sayılır:KK70:bayağıdır alışveriş yapıyorum netten. Çokta hoşuma gidiyo mi tıkla ayağıma bişiler gelmesi:KK70:
---
hep parayı bahane ediyo kuşum
guuuuya pahalı hediyeler alabilseymiş
romantik şekilde kutlarmışmışmışmış
:63:hep uyduruk.
insanın içinde olsa gözlerinin içine bakıp kutlasa yeter. Ben hediye istrmiyorum
ama benim odun herif,anlamıyor Bi turlu.
aslında işine gelmiyo
onumsemiyo çünkü özel günleri
uyuzluk abidesi

Kizlar meraba sabah namazinda test yaocam uyku tutmadi yaa :(

beydagheeee:11ost: 39231571 .!.:
az ye az:110:

çok güzel görünüyor:kk77:ellerine sağlık kardeşinin..bezelye ve pilavı anladımda diğerini çıkartamadım kardeş:KK45:beşamel soslu birşey..
bezelye et yemeginin sosu hasanpasa koftesi kiymayi canak seklonde yapip ivine patates puresi en ustede kasar rendeliyosun cnm:21:
Sevoş çokmu yedin yine şişko[/
QUOTE]

Heeee heeer

Beydoş yarin perşembe pazarina gidicim orda karsilasirsak:eek::eek::eek:

Selam kızlar
Ne ediyonuz bakiiim?
uğraşıyoz işte sen ne ediyon:cool:
heee kimlerdi misafirin
13kişi yetişkin mi sadece
bide bebe belik varsa işin zormuştur
bebe beliklerde vardı ii zorlaştıranlarda onlar zaten ellenmedik yer bırakmamışlar,belim kırıldı..
teyzem,gelinleri ve çicukları kuzenlerimve çicukları,annem,kardeşlerim.:KK45:
heee kompedan olduk sayılır:KK70:bayağıdır alışveriş yapıyorum netten. Çokta hoşuma gidiyo mi tıkla ayağıma bişiler gelmesi:KK70:
---
hep parayı bahane ediyo kuşum
guuuuya pahalı hediyeler alabilseymiş
romantik şekilde kutlarmışmışmışmış
:63:hep uyduruk.
insanın içinde olsa gözlerinin içine bakıp kutlasa yeter. Ben hediye istrmiyorum
ama benim odun herif,anlamıyor Bi turlu.
aslında işine gelmiyo
onumsemiyo çünkü özel günleri
uyuzluk abidesi
doğru söylüyosun canım bu her konuda böyle insanın yeterki içinde olsun ve istesin...
ben özel günleri çok önemserim,özel gün dediğim doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümümüz ,bunu eşimede aşıladım..
Kizlar meraba sabah namazinda test yaocam uyku tutmadi yaa :KK43:
inşaallah güzel sonuç alırsın canım..
bezelye et yemeginin sosu hasanpasa koftesi kiymayi canak seklonde yapip ivine patates puresi en ustede kasar rendeliyosun cnm:D
tadısı nasıl güzel oluyormu,ben hiç yapmadım bunu hoş fırında oluyo galiba..
Cuma dönüyorum:110:
Poffffff boyle eyiydi
her güzel şeyin bir sonu vardır:KK14:
Beydoş yarin perşembe pazarina gidicim orda karsilasirsak:eek::eek::eek:
hangi perşembe burda birsürü perşembe pazarı var,hem karşılaşsak bile ben seni tanırım sen beni tanımazsınki:110:
ajan gibi takip ederim seni,arkanı kolla:KK70:
çimmedin çoktan
alev alev yanıyondur şimdik:63:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back