• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Henuz tokalarini bulamadigim icin boyle bagladim iple rastgele ben boyle kullaniyorum fon evi karartiyo bence

Hıı erguvan demiştin sevoş.
artık erguvan değil
geçen yıl eski rengine boyattık
roma grisi
açık gri yani
aynı kumaştan kırlentte sipariş etcem
pudrada takıldım

Pudra ve vizon sönük renkler :110: odaya renk katsin halida kirmizi varmis vizyona kirmizida gider narcicegi su haliyi gönder bir desenini gorek

Hıı erguvan demiştin sevoş.
artık erguvan değil
geçen yıl eski rengine boyattık
roma grisi
açık gri yani
aynı kumaştan kırlentte sipariş etcem
pudrada takıldım

"sevinc007, post: 39211699, member: 190560"]Bafs güle güle otur cnm o perdeler niye kisa[/QUOTE]
Surekli taşındığım için canım diger evde yere kadardi bu evin tavanı yuksek halilarimda uydugu yere serdim :KK51:Sağol inşallah. .. bu evin en güzel yani heryere yürüme mesafesi denizede :KK36:

[QUOTEseperatör , post: 39212121, member: 309493"]çok güzelmiş cnm sağlıkla oturun.
bende resmini koyyim tulumun
benm oda çok boş duruyo cnm
fonla doldurmak istiyorum
ama pudra karatmaz odayı[/QUOTE]
Sende seperatörle suslemeyi dene cok hos oluyor tavsiye ederim kendiminkinide yapinca paylasirim.cok sagol insallah canim cok is var evde daha yerlesemedim ortadaki burde yukarilara dogru tutturuluyor pencere acik oluyor ama tutaclarini ve iplrrini bulamadim henuz acilmamis koliler var

[QUOTEseperatör , post: 39212121, member: 309493"]çok güzelmiş cnm sağlıkla oturun.
ama pudra karatmaz odayı
Sende seperatörle suslemeyi dene cok hos oluyor tavsiye ederim kendiminkinide yapinca paylasirim.cok sagol insallah canim cok is var evde daha yerlesemedim ortadaki burde yukarilara dogru tutturuluyor pencere acik oluyor ama tutaclarini ve iplrrini bulamadim henuz acilmamis koliler var[/QUOTE]
hay ağzını opim kııız o şeyin adı seperator muymuş.
ondan almayı çok istiyodumda adını Bi turlu oğrenememiştim

Basskcim koltuklar vizon hali kırmızı fon perde pudra rengi cok kafa karistirici olur bence koyu kirmizi bordoya yakın olursa halilarinada uyar duvarlarin ne renk buda onemli
canım halı da sadece kırmızı çiçekler var yoğunluk beyaz halı.
duvarda çook açık Bi gri. Roma grisi deniyor. Beyaza yakın.
kırmızı fonda güzel olabilir.
müsait olunca odanın tam resmini yollayım da fikrinizi alıyım tekrar

Iyiki doğdun canımmmm nice yaslara
çok sağol canım:KK19:
yaaa ne guzel
gerçi beni doğum günlerim hiç mutlu etmiyor artık beni.
inşallah seni mutlu ediyordur
nice senelere uzun sağlıklı hayırlı ömürler dilerim hayatım
teşekkür ederim sağol:KK19:,benide artık pek mutlu etmiyor çünkü yaşım dahada ilerliyor ama eşim,kardeşlerimide organize edip çok güzel sürpriz hazırlamış ona çok sevindim ve mutlu oldum:KK68:gündüz çiçek yollamıştı akşama bişey yapmaz diyordum ama yanıldım:D
internetten alıyorum çünkü dışarda çok pahalıya geliyor
netten uygun fiyata alabileceğim cnm.
zaten beğenmezsem iade ediyorum
risk olmuyor, netten surekli alışveriş yapıyorum.
mürdüm nasıl sence beydoş.
bak benim koltuklar vizon rengi
halımda kırmızı çiçekler var.
kırmızı renk koltuklarımı boğuyo.
sadece açık renkler yakışıyor .
bu yüzden pudrayı düşündüm ama
mürdüm de zengin Bi duruşu var
nasıl olur bilemedimki
ben netten alışveriş yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum başak yaa,iade etmek istediğinde problem yaşamıyormusun yada çok teferruat gerekmiyormu..mesela ayakkabı almayı çok istedim ama yapamadım..geçenlerde ilk kez ortopedik yastık aldık netten oda eşimin büyük ısrarı ile..

içinde mürdüm rengi olan halılarım var diye yazmıştın heralde diğer mesajında onları salona getiririm diyordun..onları salona sersen ,pudra dan mürdüme kadar uzanan yani bunların arasında ton,ton koyulaşan renklere bir baksan nasıl olur..
ben olsam kırmızı fon almazdım tabi yine karar senin...

Beydosum dogum gunun kutlu oldun yeni yaşın sana gonlundeki tum guzellikleri getirsin en bastada bebegini
sağol canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim:KK19:amin inşaallah..
Çok geçmiş olsun cnm

Murdumde ton ton kirmizi ddeğilde bordo olabilir

Morla bordo kkarisimi:D
nice yillara beydosum:KK19:

Bende cokkk ozledim cnm
sağol sevoşum canım benim:KK19:
evin hayırlı olsun güle,güle otur canım ne güzel ferah...
Dogum gunun kutlu olsun canim
teşekkür ederim canım çok sağol:KK19:

[QUOTEcanım beydagli, post: 39212962, member: 306680"]çok sağol canım:KK19:

teşekkür ederim sağol:KK19:,benide artık pek mutlu etmiyor çünkü yaşım dahada ilerliyor ama eşim,kardeşlerimide organize edip çok güzel sürpriz hazırlamış ona çok sevindim ve mutlu oldum:KK68:gündüz çiçek yollamıştı akşama bişey yapmaz diyordum ama yanıldım:D

ben netten alışveriş yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum başak yaa,iade etmek istediğinde problem yaşamıyormusun yada çok teferruat gerekmiyormu..mesela ayakkabı almayı çok istedim ama yapamadım..geçenlerde ilk kez ortopedik yastık aldık netten oda eşimin büyük ısrarı ile..

içinde mürdüm rengi olan halılarım var diye yazmıştın heralde diğer mesajında onları salona getiririm diyordun..onları salona sersen ,pudra dan mürdüme kadar uzanan yani bunların arasında ton,ton koyulaşan renklere bir baksan nasıl olur..

teşekkür ederim canım çok sağol:KK19:[/QUOTE]
Aminn canim inşallah evet ev genis butun odalarim büyük diger ev kucuktu esyalarim tıkış tıkıştı insallah Rabbim boyle bir Ev almayida nasip eder param olsa bu evi alirdim

çok güzelmiş cnm sağlıkla oturun.
ama pudra karatmaz odayı
Bos oda iyidir bu benim 2. Takimim ilk takimim kirmizi renkti odamda tablolarim perdelerim yine uzun modelli fonlu falandi zaman gectikce esyalarimin cogunu attim dagittim degistirirkende kendi renkli desenli sectimki artik sadelikten ve ferahliktan yanayim mesela benim hic vitrin takimim olmadi almam asla kendi evim olsada misafirlik diye ayirdigim hicbiseyim yoktur 2 yemek takimim var ikisinide gunluk kullaniyorum gelenede kullaniyorum zaten surekki tasinan biri olarak yapacagim en buyuk aptallik eve gereksiz esya yigmak urdu heralde...Ama sadelik herdaim iyidir bence

Beydos
Doğum günün kutlu olsun hayatım..:D:KK76::KK73::KK73::KK73:nice mutlu yaşlara inşallah bebeklerinle beraber sağlık mutluluk huzur dolu günler geçirin esinle çocuklarınla:KK19::KK74::KK60:

Bafs evin çok güzel... Güle güle oturun inşallah... çoğalın kocaman bi aile olun o ev size küçük gelsin

Sewos... koyduğun resim çok hoş. Rengine de bayildim. Ama ben böyle renkler kullanamiyorum salonuma. Beni boguyormus gibi geliyor. Ben açık renk perdeden yanayım. Salonu aksamlari bile daha ferah gösteriyor. Ama yatak odasına olur bu.. hoş olur....

çok sağol canım:KK19:

teşekkür ederim canım çok sağol:KK19:
şimdiye kadar hep gittigidiyordan alışveriş yaptım.risk yok çünkü para ilk önce siteye gidiyo. Satıcı almıyor parayı.
urun elime geçtikten sonra onay veriyorum sonra satıcıya para,aktarılıyo.
eğer urunu beğenmediysem onay vermiyorum, iade seçeneğini kullanıyorum.
kargoyla da ücretsiz geri yolluyorum.
3iş günü içinde kargo satıcıya ulaşmış olması gerekiyor. Urun satıcıya ulaştıysa satıcı urunu aldığına dair bilgi veriyor.para kartıma yatırılıyo.
eğer satıcı gıcıklığına veya başka nedenden ötürü ürünü geri aldığına dair bilgi vermese bile site yine de parayı kartıma yatırıyo.
bu hakkı vermiş site. Direk para satıcıya gitse,risk büyük evet güvenemeyiz,ama bu şekilde rahatlıkla al cnm.
daha dun bot aldım bende. Dışarda 120tlye beğendiğim Bi bot vardı.nette 60tlye buldum aynısını

Back