• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ?

büyüyo Cnm 2,5 aylık oldu .. Çok zor 2 çocuk çok yorucu hele ikiside bebek ve ilgi istiyorsa daha zor.. Allah yardımcımız olsun.

valla aynen iyiyim diyelim iyi olsun .. Yaşayıp gidiyoruz işte çok yorucu ve yoğun gğnler geçiriyorum
Masallah buyutmissun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: eminim zor olduğuna:KK17:iki bebek :KK17: bi yardimci şart insana :KK14:

canım 38+2 yiz çok şükür. Çok yorucu hele şu günler ağrılı geçiyor. Allah nasip ederse bu haFTA doktor sezeryani yapabilir. Bakalım hayırlısı ile dogsaydi sağlıklı bi şekilde.

Sen kaç haftaydin oglani doğurduğunda 38+3 falandin diye hatırlıyorum ama dogrumu??:KK64:

abovv gelin biraz asortik ellam
börülcelik etme sen de destek ol asortik hanıma

birazda götumcelik var sevoşta ben diyim.
----
ağzı yüzüne buyukmu gelmiş:KK70:ay çok hoş.
ama çok doğru dedin.
bazılarına kilo yakışıyor

ayyy ben neredeyim ben bile bilmiyorum kaç gündür yazamadım
herif evde olunca yoğun oluyorum biraz daha

ayy evden kedi gitse hissediliyor,derler,ne,kadar,doğru.
insan hemen alışıyor
aynen. Ama bugün daha iyiyiz alıştık artık.
Insanoğlu alısiyor iste...:KK14:
bi de benim tarafımdan akrabam olunca böyle daha çok kalmasını istiyorum :KK53:

Masallah buyutmissun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: eminim zor olduğuna:KK17:iki bebek :KK17: bi yardimci şart insana :KK14:

canım 38+2 yiz çok şükür. Çok yorucu hele şu günler ağrılı geçiyor. Allah nasip ederse bu haFTA doktor sezeryani yapabilir. Bakalım hayırlısı ile dogsaydi sağlıklı bi şekilde.

Sen kaç haftaydin oglani doğurduğunda 38+3 falandin diye hatırlıyorum ama dogrumu??:KK64:
38 de tam Cnm . Su an kv ler var rahatım valla onlar gidince napıcam bilmem. Seninde çok az kalmış bol bol dinlen :)

38 de tam Cnm . Su an kv ler var rahatım valla onlar gidince napıcam bilmem. Seninde çok az kalmış bol bol dinlen :)
gönderme kaynosunu faydası dokunuyosa. :KK8:Ya da kendi annen gelsin birazda onlar yardım etsin sana..
Eysan şimdi kaç yaşında?

Gunaydin canlarim heryerim agriyor evi epey kolayladim ana cok yorgunum daha yapilacaklarda bitmis degil üstelik derosssss ne zaman doguruyonn sevinccccc miro kosmaya basladi mıı saraaaa kuzum nasilsin beydagliiii bat ne zamann basoooo topik sesizz nerdesinnn tkbbb

Sanada günaydın deroşşş bafoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yine ben yine ben ve yine topik bende olmasam offf of

bugün hava çook yağmurlu çoooook

Bi soru sorduk Bi tane yardım eden olmadı beeee
bişey danışanda kabaaaat:63:

gerçi şuan herkes yoğun
deroş karnından msjları göremiyo
sevo anasıgille sevişiyo
e saroşta aynı
bafs taşınıyo gerçi taşınmasada görmezdi gözünü yidiğim
beydoşum gelsin fikir verir

gönderme kaynosunu faydası dokunuyosa. :KK8:Ya da kendi annen gelsin birazda onlar yardım etsin sana..
Eysan şimdi kaç yaşında?
canım Çay toplama zamanı geliyo kaynoştan çok görümcemin yardımı oluyo ama işte Mart ta onların da işleri başlıyor.. Annem yakında aslında ama Abi'min de çocuğu olacak ona bakacak mecbur neyse artık idare edicem Sevinçten yardım alırım bol bol :) Eyşan 2 Yaşında

Ozan hasta Öksürüyo hırıltı var Dr a götürüyoruz şimdi inşallah Bronşit filan olmamıştır dua edin teyzeleri :(

Gunaydin canlarim heryerim agriyor evi epey kolayladim ana cok yorgunum daha yapilacaklarda bitmis degil üstelik derosssss ne zaman doguruyonn sevinccccc miro kosmaya basladi mıı saraaaa kuzum nasilsin beydagliiii bat ne zamann basoooo topik sesizz nerdesinnn tkbbb
Koşmak istiyor düşüyor bu defa
Pudra pembesi hoş olcak bence
Evet guzel olur mürdüm rengide hoşdururdu
canım Çay toplama zamanı geliyo kaynoştan çok görümcemin yardımı oluyo ama işte Mart ta onların da işleri başlıyor.. Annem yakında aslında ama Abi'min de çocuğu olacak ona bakacak mecbur neyse artık idare edicem Sevinçten yardım alırım bol bol :) Eyşan 2 Yaşında
Her zaman hazirim cnm

Ozan hasta Öksürüyo hırıltı var Dr a götürüyoruz şimdi inşallah Bronşit filan olmamıştır dua edin teyzeleri :KK43:

Ayyy cok gecmis olsun bronsit degildir insss

Pudra pembesi güzel olur bende yeni mürdüm renk yaptırdım çok şık duruyo fonda mürdüm
günlerdir zar zor verdiğim kararım tepe taklak oldu dumoşşş
mürdüm de harika Bi renk.
lakin benm pudra pembesini seçmemdeki neden halımda açıklı koyulu kırmızı çiçekler var.
kırmızı fon odayı çok kapatır diye pudrayı seçtim. Halıya uyum sağlasın diye.

ama holdeki halım morlu falan.
mürdüm fon alıp
holdeki halıyı odayamı sersem.
ayyyy dumoooş perdenin resmini koy buraya bak koymazsan ölümü gorrrr

Fon perdede canli renk guzel oluyi koltukların soluk renk pudra pembesi olursa nötr
Ama mürdüm rengi erguvan duvarinla süper olur :110:

Back