Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duvarım erguvanmıymış haberim yoğuduFon perdede canli renk guzel oluyi koltukların soluk renk pudra pembesi olursa nötr
Ama mürdüm rengi erguvan duvarinla süper olur![]()
aman çok dikkat et kızumÇok şükür basit bi soğuk algınlığıymış.. Çok fena Öksürüyo ama yaa
öncelikle neden netten alıyorsun gidip canlı canlı görüp seçsen daha iyi olmazmı..Kızlar bu ara fon perde peşine düştüm
netten alacağım için renk konusunda çok tedirgin oluyorum.
pudra pembesi ve şeker pembesi arasında kaldım.
şimdi halımda kırmızı çiçekler var
lakin kırmızı Bi fon perde koltukları açmıyo
ama pembe uygun olur diye,duşunuyorum
inşallah yanılmam kızlarr
he heeeGünaydin kızlar
Nasılsıniz bakeeeem
Bende olmasam topik sahipsiz kalacak resmen![]()
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeVallahi hee bende olmasam vay topikin haline
ALLAH kolaylık versin canım...canım nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldun ?
büyüyo Cnm 2,5 aylık oldu .. Çok zor 2 çocuk çok yorucu hele ikiside bebek ve ilgi istiyorsa daha zor.. Allah yardımcımız olsun.
valla aynen iyiyim diyelim iyi olsun .. Yaşayıp gidiyoruz işte çok yorucu ve yoğun gğnler geçiriyorum
24 şubatGunaydin canlarim heryerim agriyor evi epey kolayladim ana cok yorgunum daha yapilacaklarda bitmis degil üstelik derosssss ne zaman doguruyonn sevinccccc miro kosmaya basladi mıı saraaaa kuzum nasilsin beydagliiii bat ne zamann basoooo topik sesizz nerdesinnn tkbbb
çok geçmiş olsun dumanımOzan hasta Öksürüyo hırıltı var Dr a götürüyoruz şimdi inşallah Bronşit filan olmamıştır dua edin teyzeleri![]()
Iyiki doğdun canımmmm nice yaslarabugün benim doğumgünüm
yarında bir sürü misafirim var![]()
Oldumu ???
tşk ederim dumoşcumBaşakcım inş yükleyebilmişimdirr
yaaa ne guzelbugün benim doğumgünüm
internetten alıyorum çünkü dışarda çok pahalıya geliyoröncelikle neden netten alıyorsun gidip canlı canlı görüp seçsen daha iyi olmazmı..
ikincisi sakın kırmızı alma ,bu benim fikrim tabii koltukların ne renk bilmiyorum ama pudra tonları açık ve sıcak renkler daha iç açıcı oluyor ve odayı daha ferah ve geniş gösteriyor ...
he heee
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ALLAH kolaylık versin canım...
24 şubat
çok geçmiş olsun dumanım![]()
Çok geçmiş olsun cnmÇok şükür basit bi soğuk algınlığıymış.. Çok fena Öksürüyo ama yaa
Murdumde ton ton kirmizi ddeğilde bordo olabilirduvarım erguvanmıymış haberim yoğudu.
haklısın mürdüm harika.
peki ya kırmızı olmazmı
hem halımla uyum sağlar
Morla bordo kkarisimiMürdümü nasıl yorumluyosun sevoş.
mor un koyusu mu
bordonun açığımı dersin
nice yillara beydosumbugün benim doğumgünüm
Sevinc deros nazos hepinizi cok ozledim ben bu sralar cok yogunum isten başımı kaldiramiyorum eve gelincede annemlere vakit geciriyorum gitmeleri yaklastigi icin buruk oluyorum boyle iste
aynı renk çıkmadı Cnm fotoda ama çok tatlı duruyotşk ederim dumoşcum
lakin resimde koyumu çıkmış acaba
bu nasıl mürdüm
benm koltuklar,zaten koyu renk.
mürdüm buysa eğer iyice boğar.
Sağol CnmDuman oglusun hastaymis gecmis olsun
sğl CnmÇok geçmiş olsun cnm
Murdumde ton ton kirmizi ddeğilde bordo olabilir
Morla bordo kkarisimi
nice yillara beydosum
Bende cokkk ozledim cnm