Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede yatak odası için çok uygunBafs evin çok güzel... Güle güle oturun inşallah... çoğalın kocaman bi aile olun o ev size küçük gelsin
Sewos... koyduğun resim çok hoş. Rengine de bayildim. Ama ben böyle renkler kullanamiyorum salonuma. Beni boguyormus gibi geliyor. Ben açık renk perdeden yanayım. Salonu aksamlari bile daha ferah gösteriyor. Ama yatak odasına olur bu.. hoş olur....
canım sadelik iyidir bende sadelikten yanayımBos oda iyidir bu benim 2. Takimim ilk takimim kirmizi renkti odamda tablolarim perdelerim yine uzun modelli fonlu falandi zaman gectikce esyalarimin cogunu attim dagittim degistirirkende kendi renkli desenli sectimki artik sadelikten ve ferahliktan yanayim mesela benim hic vitrin takimim olmadi almam asla kendi evim olsada misafirlik diye ayirdigim hicbiseyim yoktur 2 yemek takimim var ikisinide gunluk kullaniyorum gelenede kullaniyorum zaten surekki tasinan biri olarak yapacagim en buyuk aptallik eve gereksiz esya yigmak urdu heralde...Ama sadelik herdaim iyidir bence
Bende burdan çok şey aldım evet çok Güvenilirşimdiye kadar hep gittigidiyordan alışveriş yaptım.risk yok çünkü para ilk önce siteye gidiyo. Satıcı almıyor parayı.
urun elime geçtikten sonra onay veriyorum sonra satıcıya para,aktarılıyo.
eğer urunu beğenmediysem onay vermiyorum, iade seçeneğini kullanıyorum.
kargoyla da ücretsiz geri yolluyorum.
3iş günü içinde kargo satıcıya ulaşmış olması gerekiyor. Urun satıcıya ulaştıysa satıcı urunu aldığına dair bilgi veriyor.para kartıma yatırılıyo.
eğer satıcı gıcıklığına veya başka nedenden ötürü ürünü geri aldığına dair bilgi vermese bile site yine de parayı kartıma yatırıyo.
bu hakkı vermiş site. Direk para satıcıya gitse,risk büyük evet güvenemeyiz,ama bu şekilde rahatlıkla al cnm.
daha dun bot aldım bende. Dışarda 120tlye beğendiğim Bi bot vardı.nette 60tlye buldum aynısını
Selam kızlar![]()
aynen kuzumBende burdan çok şey aldım evet çok Güvenilir
Canim benim amin . Dualarınizi eksik etmeyin her an Olabilir dedi . Çok korkuyorum.aleyküm selam canım doğuma çok kaldımı deroşum senş merak ediyorum Allah yardımcın olsun canım
Taze doğum yapmış biri olarak bende söyleyim :)1 gün kullanmadım sadece doğumdan sonra 10 gün daha kullandımSewos iğneleri ne kadar önceden bırakdin
Daha iyi Cnm hırıltı var biraz o beni geriyo balgammı var ne var anlamadımkiDumos ozan Nasil oldu cnm
dün burası da çok yağdı canım bugün süperdi güneşli ve sıcakSanada günaydın deroşşş bafoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yine ben yine ben ve yine topik bende olmasam offf of
bugün hava çook yağmurlu çoooook
Bi soru sorduk Bi tane yardım eden olmadı beeee
bişey danışanda kabaaaat
gerçi şuan herkes yoğun
deroş karnından msjları göremiyo
sevo anasıgille sevişiyo
e saroşta aynı
bafs taşınıyo gerçi taşınmasada görmezdi gözünü yidiğim
İşte
aminn canim insallahhhh keske olsa keskeee dogumda bizlere dua etmeyi unutmaBafs evin çok güzel... Güle güle oturun inşallah... çoğalın kocaman bi aile olun o ev size küçük gelsin
beydoşum gelsin fikir verir
Sewos... koyduğun resim çok hoş. Rengine de bayildim. Ama ben böyle renkler kullanamiyorum salonuma. Beni boguyormus gibi geliyor. Ben açık renk perdeden yanayım. Salonu aksamlari bile daha ferah gösteriyor. Ama yatak odasına olur bu.. hoş olur....
Mrb kizlar daha once yazmistim smear testi ve rahim kalinligim var diye sukur testte sknti yok rahim kalinligida bu ay normaldi sanirim adettim tam sokmemeis o yuzden o ay kalin olmus belki biri gorur okur merak eder ayni seyi yasarsa ici rahat olsun diye yazmak istedim ..[/QUO taktir ettim boyle yazipta duzelince rahatlayinca yazmayanlara kiziyotum ben kotu gunde oyi gunde paylasiyoruz biz butda ayrica dedigin gibi basina gelen birisi icinde bilgi belki biri bunu okiyup rahatlayacak bir faydasi olacak
Sewos iğneleri ne kadar önceden bırakdin