poğaçaları ben aldım dolunaycım afiyetle yiyek.
tükanı da açmışsın sağol, ben biraz geç geliyorum ya bereketi kaçmasın dükkanın ama ben sana tükanın anahtarını vermiş miydim ya?
sağol bebeğiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
pejo 307 geldi benim aklıma?
peki 0307 ne oluyor kuzum.
hatun sen nerdesin bakiiim yoksun kaç gündür. ihmal ediyosun bizi vallagünaydın kızlar.........
yalnız yavaş ye kuzum yavaş kocan ekmek varmiyomu sanaayol tükkan senin dememişmiydin sen yaa:)
hoşgeldinnn canımm oohh mis gibi kokuyoo poğaçalar hadii afiyet olsunn:125:
yalnız yavaş ye kuzum yavaş kocan ekmek varmiyomu sana
he ya ekmek vermese de olur su vereydii eyydiiiiiiivermiyoo ablaa...
su vereydiiiiiiii eyyydiiii...................
Günaydın millett:)tükkanı ben açıyım bu sabahh:)
başak pınar erenayyy sizde çayı koyun hele,gelen arkadaşlarda poğaça getirirse kahvaltımızı birlikte yaparık:)
efenimm nerede kalmıştık,dolunay kocasına trip atmıştı ama yumurtlama dönemine girdiği için haklı davasından vazgeçti
ve paşa paşa kocoşuyla barıştı;P
nasıl olsa bebek olunca postamı koyarım,şimdilik gerek yok bölle şeylere:):)
günaydın kıslarrrrrrrr 2.olarakta ben açayım topiki..nasılsınız bakalımmm...
günaydın kızlar.........
oh oh maaşallah bende buraya heyecanla geliyorum.:126:günaydınntopigin kokoş hatunlarııı ben buraya gelince benim günüm hep aydın oluyo zatennnn
bende gribim valla,ama mecbur ekmek parası çalışcaz:)
işyerindeyim zaten:)
ne güzel eşinle uyumlu bir isminiz oluyor..hayırlısıyla bi kızınız olursa adını seray koyarsınız belki:)
bizim isimlerimizle ortak bir isim yok ama baş harflerimizi sıralayınca eda diye bişey çıkıyo:)kısmet bakalım kısımız olursa eda koyabiliriz:)
siz sabahları evde kahvaltı mı yapıyosunuzbende size erenayefe gibi hava atıyımbenim kahvaltımı kocacigim hazırladı elleriyle yaptırdı hıııı sizin kahvaltınıza kalmadım zaten ben
poğaçaları ben aldım dolunaycım afiyetle yiyek.
tükanı da açmışsın sağol, ben biraz geç geliyorum ya bereketi kaçmasın dükkanın ama ben sana tükanın anahtarını vermiş miydim ya?
sağol bebeğiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
peki 0307 ne oluyor kuzum.
günaydınntopigin kokoş hatunlarııı ben buraya gelince benim günüm hep aydın oluyo zatennnn
siz sabahları evde kahvaltı mı yapıyosunuziş egeç kalırsınız
kuzum sen başka topiklerde fink atıyosun napalım poğaçalar soğusamıydı yaniiiiiinişan tarihimiz canımmmm.. bizsiz nasıl geçti boğazınıdan poaçalar bakim
gerek yok kuzum boşver geçmişe mazi derler. geçmiş geçmişte kalmış. biz bu güne bakalım geçmişe takılıp kalırsak anı yaşayamayız.günaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa
geçmiş olsun canım...kızımız olursa öyle düşünmüştük aslında ama vazgeçtik sonra :) pek sevmediğim bi ünlünün adıydı o nedenle vaz geçtim...eda güzel isim ama
bende size erenayefe gibi hava atıyımbenim kahvaltımı kocacigim hazırladı elleriyle yaptırdı hıııı sizin kahvaltınıza kalmadım zaten ben
nişan tarihimiz canımmmm.. bizsiz nasıl geçti boğazınıdan poaçalar bakim
siz sabahları evde kahvaltı mı yapıyosunuziş egeç kalırsınız
günaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa
çok geçmiş olsn kuzum inşallah çabuk geçer yaşamadığım için tavsiyem yok maalesef. ama bak ne dicem senin kocanla aynı yere mi tayinin çıktı nasıl oldu o iş. bi de sen kaçta kalkıyosun kahvaltı haırlamaya. valla benim 8.30 da iş yerinde olmam gerek. 8.15te uyanıyorm 8.25 te evden çıkıyorum. benim için 5 dakka fazla uyusam kardır nasıl kalkarım kahvaltıyabaşakım bende sabahlar erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum evde öyle daha güzel oluyo ama bazende çok geç kalırsam poğaçalarla idare ediyoruz işte nasıl olsa eşimle aynı iş yerindeyiz
kızlar ya boyun fıtığı var bende daha başlangıçmış ama iki gündür beni çok rahatsız ediyo boynumu çeviremiyorum varmı bi tavsiyeniz