Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayol tükkan senin dememişmiydin sen yaa:)

hoşgeldinnn canımm oohh mis gibi kokuyoo poğaçalar hadii afiyet olsunn:125:

Son düzenleme:
kız akandeniz bi günaydın dedin kaçtın haaa hangi topiklerde geziyo bi bakim

günaydın kıslarrrrrrrr 2.olarakta ben açayım topiki..nasılsınız bakalımmm...

günaydın kızlar.........

günaydınn topigin kokoş hatunlarııı ben buraya gelince benim günüm hep aydın oluyo zatennnn

bende size erenayefe gibi hava atıyım benim kahvaltımı kocacigim hazırladı elleriyle yaptırdı hıııı sizin kahvaltınıza kalmadım zaten ben

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım...kızımız olursa öyle düşünmüştük aslında ama vazgeçtik sonra :) pek sevmediğim bi ünlünün adıydı o nedenle vaz geçtim...eda güzel isim ama

nişan tarihimiz canımmmm .. bizsiz nasıl geçti boğazınıdan poaçalar bakim

günaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa

siz sabahları evde kahvaltı mı yapıyosunuziş egeç kalırsınız

başakım bende sabahlar erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum evde öyle daha güzel oluyo ama bazende çok geç kalırsam poğaçalarla idare ediyoruz işte nasıl olsa eşimle aynı iş yerindeyiz

kızlar ya boyun fıtığı var bende daha başlangıçmış ama iki gündür beni çok rahatsız ediyo boynumu çeviremiyorum varmı bi tavsiyeniz

kuzum sen başka topiklerde fink atıyosun napalım poğaçalar soğusamıydı yaniiiiii
günaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa
gerek yok kuzum boşver geçmişe mazi derler. geçmiş geçmişte kalmış. biz bu güne bakalım geçmişe takılıp kalırsak anı yaşayamayız. zaten dır dır çeneler var geçmişte:99:
senin arkandan atıp tutmadık yani. 1 sayfadaki listeyi gördün mü boncukum

yanii o ünlü benide düşündürüyor yoksa
cidden çok güzel bi isim seray :)

geçmiş olsun canım...kızımız olursa öyle düşünmüştük aslında ama vazgeçtik sonra :) pek sevmediğim bi ünlünün adıydı o nedenle vaz geçtim...eda güzel isim ama

hoşegldinnn bebeğimmmmm:)oooooooooo maşallahhhh diyelim negüzel:)

arada benimkide yapar(silah zoruyla)
bende size erenayefe gibi hava atıyım benim kahvaltımı kocacigim hazırladı elleriyle yaptırdı hıııı sizin kahvaltınıza kalmadım zaten ben

seraycım ya sen çok duygusal birine benziyosun,sırılsıklam aşıksın kocoşunaAllah kocanla mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmm

siz sabahları evde kahvaltı mı yapıyosunuziş egeç kalırsınız

önceden evde yapıyoduk ama artık yapmıyoruzz malum aynı yerde calıstıgımız icin yemekhanede yapıyoruzz kahvaltılarımızda geliyo buraya ohhh yiyoz bizde bak sana birsey dicem benim kaynanadan kac gündür haber yok kuzuların sesizligimi nedir anladım gelmiyo bize cat kapı artık hayret ettim valla bu ara ne hikmetse aman nazar degdirmiyimde

çok geçmiş olsn kuzum inşallah çabuk geçer yaşamadığım için tavsiyem yok maalesef. ama bak ne dicem senin kocanla aynı yere mi tayinin çıktı nasıl oldu o iş. bi de sen kaçta kalkıyosun kahvaltı haırlamaya. valla benim 8.30 da iş yerinde olmam gerek. 8.15te uyanıyorm 8.25 te evden çıkıyorum. benim için 5 dakka fazla uyusam kardır nasıl kalkarım kahvaltıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…