Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycım ya sen çok duygusal birine benziyosun,sırılsıklam aşıksın kocoşunaAllah kocanla mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmm
valla ben sırılsıklam aşıkım da nooluyoo odun anam bunlar yontulmamış tomruk

boncuk koy kız boncuuuuuuuuukkk

öldü mü acabaaa

sağol bitanesi evet eşimle aynı iş yerindeyiz sabah 7 de kalkıyorum 7,50 de evde çıkıyoruz arabayla geldiğimiz için 10 dakkada iş yerindeyiz yetişiyorum yani

günaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa
günaydın ablacımm
cok gecmiş olsunn ablacım bir doktora gitt derimm

günaydın saracım...geçmiş olsun..annemdede vardı doktor bi hareket vermişti...anlatmaya çalışim hareketi..mesela sağ avuç içini sağ şakağına koy ve sağa doğru elini kıpırdatmadan boynunla eline baskı uygula..umarım anlatabilmişimdir...

sara_24 müüüü 28 tızım 28

valla ben sırılsıklam aşıkım da nooluyoo odun anam bunlar yontulmamış tomruk
sende yont kuzummm napıcan ya deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen

boncuk koy kız boncuuuuuuuuukkk

öldü mü acabaaa

degmesinn valla nerde o günler o benide gömer kadında gam keder yokki bide cok cekmiş bende genc duruyo

aynen öyle dolunaycımmmm aşığımmmmmmm aşıkkkk yerim ben onu yaaa... isim güzelde ünlü düşündürdü anlıcan ama ada ismini çok istiyorum...kısmet hamile kalimde bakalımm..ilk bebiş erkekti..ailedede kız torun hiç yok..darısı bana ve bizlereeeeeeee...

sara_24 müüüü 28 tızım 28
ayyyyyy hep bi pot kırıyos yaaaaaaaaa
şimdi sara hatun diycekki unutmuşsun beni.
ben niye 24 hatırladım ki
yok ablacım hani sen benim gözümde 24 yaşında gibisin ya ondan içimden 24 yazmak geld:101::101::101::101::101:

günaydın ablacımm

cok gecmiş olsunn ablacım bir doktora gitt derimm

sağol canım doktora gidecem biraz daha devam ederse bi defa gittim kas gevşetici vermişti biraz iyi gelmişti

sağol seraycım canım deneyecem ama benim fıtık sağ tarafta acaba ben bu hareketi sol tarafamı yapsam:26::26::26::26::26::26::26::26:

canımcım yaşın büyük ama henüz çok yeni evlisin. neden o kadar bekledin acaba. ben biraz meraklıyımdır da özel mözel yok burda anlatta dinliyek

burda 28 yazıyo beni niye kandırıyonnnnn
çok fenayım dimi

canım o hareketi anlatmak için örnekti iki taraflada yapacaksın

canımmm inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alacaksınız tatlım ben inanıyorum...
kıs erkek farketmez ama kız çocuğu daha bi başka olur dmi

böyle bir aşkın meyvesi fazla bekletmez dediydi dersin

ayyy kıyamamm bacummm çok geçmiş olsun,ihmal etme..doktora gittinmi canım?

sağol canıııııııııııım hadi gel iki göbek atak sabah sabah ama benim boynum ağrıyo ne yapacaz amaaaaaan olsun boş ver gel hadi

günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk

hojjjgelmişsin beyav:)

aynen bacım benikide vardiyada bu gece

ama ben akşamları annemlerde kalıyom orda interneyt yok,hem ben akşamları ders çalışıyom..yaaaaa

işte hayatımın bir gerçeğini daha sizinle paylaşıyomm:)

günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii

canımcım yaşın büyük ama henüz çok yeni evlisin. neden o kadar bekledin acaba. ben biraz meraklıyımdır da özel mözel yok burda anlatta dinliyek

kısmet o zamanaymış canım..3 temmuzda nişanlandım 17 ekimde evlendim çok hızlıydık okulu bitir çalış derken öyle oldu işte...aynı işyerinde çalışıyorduk orda tanıştık eşimle...sonra ikimizde çıktık o işyerinden..vede yeni bir iş bulduk vede evlendik. eşim beraberinde yeni işi getirdi onun sayesinde adam akıllı bi işe girdim... öyle oluncada hemen evlenelim dedik ..

günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
ohhh desene akşam senle sohbet var
kızım geçmiş azda olsa çokta olsa sen hep derme çatma okuyon. gözüne soktuğumuz bi şiiri bile derme çatma okudun

seraycımm nekadan ortak noktamız çıktı bak

bizde eşimle aynı işyerinde tanıştık ve evlenirken ikimizde işyerlerimizi değiştirdik:)

ama eşime 2002 yılında aşık olmuştum,onun bana açılması falan 4 seneyi buldu
2008 de de hayatlarımızı birleştirdik işte:123:

Son düzenleme:
eşin kaç yaşında. Rabbim ayırmasın inşallah ahirette bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…