hoşgeldinnnnn tatlımm..safalar getirdin:):119:
ay ben seni görünce hoppidik oynayasım geliyoo
valla ben sırılsıklam aşıkım da nooluyooseraycım ya sen çok duygusal birine benziyosun,sırılsıklam aşıksın kocoşunaAllah kocanla mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmm
boncuk koy kız boncuuuuuuuuukkkönceden evde yapıyoduk ama artık yapmıyoruzz malum aynı yerde calıstıgımız icin yemekhanede yapıyoruzz kahvaltılarımızda geliyo buraya ohhh yiyoz bizde bak sana birsey dicem benim kaynanadan kac gündür haber yok kuzuların sesizligimi nedir anladım gelmiyo bize cat kapı artık hayret ettim valla bu ara ne hikmetse aman nazar degdirmiyimde
çok geçmiş olsn kuzum inşallah çabuk geçer yaşamadığım için tavsiyem yok maalesef. ama bak ne dicem senin kocanla aynı yere mi tayinin çıktı nasıl oldu o iş. bi de sen kaçta kalkıyosun kahvaltı haırlamaya. valla benim 8.30 da iş yerinde olmam gerek. 8.15te uyanıyorm 8.25 te evden çıkıyorum. benim için 5 dakka fazla uyusam kardır nasıl kalkarım kahvaltıya
günaydın ablacımmgünaydın kızlaaaaaaaaaaar geçmişi okuyayım dedim ama yok vazgeçtim ne çok konuşmuşsunuz öyle yaaaa
cok gecmiş olsunn ablacım bir doktora gitt derimmbaşakım bende sabahlar erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum evde öyle daha güzel oluyo ama bazende çok geç kalırsam poğaçalarla idare ediyoruz işte nasıl olsa eşimle aynı iş yerindeyiz
bizde aynı iş yerindeyizz ablacımmm
kızlar ya boyun fıtığı var bende daha başlangıçmış ama iki gündür beni çok rahatsız ediyo boynumu çeviremiyorum varmı bi tavsiyeniz
yanii o ünlü benide düşündürüyor yoksa
cidden çok güzel bi isim seray :)
hoşegldinnn bebeğimmmmm:)oooooooooo maşallahhhh diyelim negüzel:)
arada benimkide yapar(silah zoruyla)
kızz adama silah mı gösteriyonn napıyonn valla benimki her hafta sonu hazırlar kahvaltımı benden önce kalkıgı icin
seraycım ya sen çok duygusal birine benziyosun,sırılsıklam aşıksın kocoşunaAllah kocanla mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmm
başakım bende sabahlar erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum evde öyle daha güzel oluyo ama bazende çok geç kalırsam poğaçalarla idare ediyoruz işte nasıl olsa eşimle aynı iş yerindeyiz
kızlar ya boyun fıtığı var bende daha başlangıçmış ama iki gündür beni çok rahatsız ediyo boynumu çeviremiyorum varmı bi tavsiyeniz
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
MAONYA: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...***
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...***
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
IRAZCIK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
SARA_24: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...
ANGELL2: 32 yaşında, 11 yıllık evli, 10 yaşıda bir oğlusu var, bir kürtaj bir de kimyasal olayı var, geçmişi biraz karışık...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
DUYGUYILDIRAY: 24 yaşında, 2 yıllık evli, 2011 nisan dan bu yana bebek istiyor, 2 kimyasal gebelik olayı var, bunları paylaşmak onun için paha biçilemez...
valla ben sırılsıklam aşıkım da nooluyooodun anam bunlar yontulmamış tomruk
sende yont kuzummm napıcan ya deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen
boncuk koy kız boncuuuuuuuuukkk
öldü mü acabaaa
yanii o ünlü benide düşündürüyor yoksa
cidden çok güzel bi isim seray :)
hoşegldinnn bebeğimmmmm:)oooooooooo maşallahhhh diyelim negüzel:)
arada benimkide yapar(silah zoruyla)
seraycım ya sen çok duygusal birine benziyosun,sırılsıklam aşıksın kocoşunaAllah kocanla mutluluğunuzu daim etsin tatlımmmm
ayyyyyy hep bi pot kırıyos yaaaaaaaaasara_24 müüüü28 tızım 28
günaydın ablacımm
cok gecmiş olsunn ablacım bir doktora gitt derimm
günaydın saracım...geçmiş olsun..annemdede vardı doktor bi hareket vermişti...anlatmaya çalışim hareketi..mesela sağ avuç içini sağ şakağına koy ve sağa doğru elini kıpırdatmadan boynunla eline baskı uygula..umarım anlatabilmişimdir...
canımcım yaşın büyük ama henüz çok yeni evlisin. neden o kadar bekledin acaba. ben biraz meraklıyımdır da özel mözel yok burda anlatta dinliyekaynen öyle dolunaycımmmm aşığımmmmmmm aşıkkkk yerim ben onu yaaa...isim güzelde ünlü düşündürdü anlıcan ama ada ismini çok istiyorum...kısmet hamile kalimde bakalımm..ilk bebiş erkekti..ailedede kız torun hiç yok..darısı bana ve bizlereeeeeeee...
burda 28 yazıyo beni niye kandırıyonnnnnSevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
MAONYA: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...***
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...***
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...***
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
IRAZCIK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...
ANGELL2: 32 yaşında, 11 yıllık evli, 10 yaşıda bir oğlusu var, bir kürtaj bir de kimyasal olayı var, geçmişi biraz karışık...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
DUYGUYILDIRAY: 24 yaşında, 2 yıllık evli, 2011 nisan dan bu yana bebek istiyor, 2 kimyasal gebelik olayı var, bunları paylaşmak onun için paha biçilemez...
sağol canım doktora gidecem biraz daha devam ederse bi defa gittim kas gevşetici vermişti biraz iyi gelmişti
sağol seraycım canım deneyecem ama benim fıtık sağ tarafta acaba ben bu hareketi sol tarafamı yapsam:26::26::26::26::26::26::26::26:
aynen öyle dolunaycımmmm aşığımmmmmmm aşıkkkk yerim ben onu yaaa...isim güzelde ünlü düşündürdü anlıcan ama ada ismini çok istiyorum...kısmet hamile kalimde bakalımm..ilk bebiş erkekti..ailedede kız torun hiç yok..darısı bana ve bizlereeeeeeee...
sağol canıııııııııııım hadi gel iki göbek atak sabah sabah ama benim boynum ağrıyo ne yapacaz amaaaaaan olsun boş ver gel hadi
günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk
canımcım yaşın büyük ama henüz çok yeni evlisin. neden o kadar bekledin acaba. ben biraz meraklıyımdır da özel mözel yok burda anlatta dinliyek
ohhh desene akşam senle sohbet vargünaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk
kısmet o zamanaymış canım..3 temmuzda nişanlandım 17 ekimde evlendim çok hızlıydıkokulu bitir çalış derken öyle oldu işte...aynı işyerinde çalışıyorduk orda tanıştık eşimle...sonra ikimizde çıktık o işyerinden..vede yeni bir iş bulduk vede evlendik. eşim beraberinde yeni işi getirdi onun sayesinde adam akıllı bi işe girdim... öyle oluncada hemen evlenelim dedik ..
eşin kaç yaşında. Rabbim ayırmasın inşallah ahirette bilekısmet o zamanaymış canım..3 temmuzda nişanlandım 17 ekimde evlendim çok hızlıydıkokulu bitir çalış derken öyle oldu işte...aynı işyerinde çalışıyorduk orda tanıştık eşimle...sonra ikimizde çıktık o işyerinden..vede yeni bir iş bulduk vede evlendik. eşim beraberinde yeni işi getirdi onun sayesinde adam akıllı bi işe girdim... öyle oluncada hemen evlenelim dedik ..