Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol canim 3 gundurku regl olmusum bende incir kurene baslacagim ve netten preseed diye bir jel aldim deneyecegim bu ay hic bilginiz varmi acaba daha dusunuyorum kullanayimmi kulanmayayimmi diye

insallah canim bende burda duydum yani hamile kalanlar varmis hayirlisi bakalim herseyi denedim bide bunu deneyim bakalim ne olacak

denemekten zarar gelmez kaç yıllık evlisin cnm enazından böle düşün hamile kalabiliyosun çok şükür belki kafana taktığın için zorlaşıyordur bu sefer hamile kalman psikolojik olarakda rahat olmalısın

canim ben 6 bucuk yillik evliyim zaten kizima bukadar zolanmadim hamile kalmak icin evet canim kafama acayip takiyorum cunku her ay olmadimi yine diyorlar

canim ben 6 bucuk yillik evliyim zaten kizima bukadar zolanmadim hamile kalmak icin evet canim kafama acayip takiyorum cunku her ay olmadimi yine diyorlar

zaten bu insanları anlamıyorum ben kendilerini ilgilendirmeyen herşeye burunlarını sokuyorlar gerçi sana diyorum kafaya takma ama bende sen gibiyim heray oldumu olacakmı sorularını ben kendime soruyorum böle oluncada iyice geriliyorum inş. ALLAH hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

canim sen nekadar zamandir istiyosun?

yumurtlamam düşük cnm yani sınırdaymış yumurtlama takibiyle tedaviye başlayacam nisan gibi hayırlısıyla

hayirlisi canim bende yurt disinda yasiyorum turkiyede tedavi oldum bu yaz igne falan vurdular olmadi simdide burda basliyacagim tabi burdaki sartlar turkiye gibi degil burda yumurta takibini kandan yapiyorlar burda tedavi uzun suruyor bende yumurtlama proplemi var.

Son düzenleme:
hayirlisi canim bende yurt disinda yasiyorum turkiyede tedavi oldum bu yaz igne falan vurdular olmadi simdide burda basliyacagim tabi burdaki sartlar turkiye gibi degil burda yumurta takibini kandan yapiyorlar burda tedavi uzun suruyor

hakkında hayırlısını versin ALLAH inş. bu seferki tedavinden pozitif sonuç alırsın görüşürüz cnm iyi geceler ben çıkıyorum

Günaydın millett:)tükkanı ben açıyım bu sabahh:)

başak pınar erenayyy sizde çayı koyun hele,gelen arkadaşlarda poğaça getirirse kahvaltımızı birlikte yaparık:)

efenimm nerede kalmıştık,dolunay kocasına trip atmıştı ama yumurtlama dönemine girdiği için haklı davasından vazgeçti

ve paşa paşa kocoşuyla barıştı;P

nasıl olsa bebek olunca postamı koyarım,şimdilik gerek yok bölle şeylere:):)

hoşgeldin seraycım:)

bu arada ismin çokk güzel:)

daha kızlar uyanamadı galiba:84:

hoşbuldukk dolunaycımm.. teşekkür ederimmm...aslında adım aysun seray eşimin adı ile benim adımın ilk hecelerinden oluşturduğum bi isim bencede uyanamadılar :)...bende uyanmasaydım keşke yaaa..hiç gitmek istemedim işe hastayımda...offf offf ne zor geliyo sabah kalkmak...

bende gribim valla,ama mecbur ekmek parası çalışcaz:)
işyerindeyim zaten:)

ne güzel eşinle uyumlu bir isminiz oluyor..hayırlısıyla bi kızınız olursa adını seray koyarsınız belki:)

bizim isimlerimizle ortak bir isim yok ama baş harflerimizi sıralayınca eda diye bişey çıkıyo:)kısmet bakalım kısımız olursa eda koyabiliriz:)

poğaçaları ben aldım dolunaycım afiyetle yiyek.
tükanı da açmışsın sağol, ben biraz geç geliyorum ya bereketi kaçmasın dükkanın ama ben sana tükanın anahtarını vermiş miydim ya?

günaydın kıslarrrrrrrr 2.olarakta ben açayım topiki..nasılsınız bakalımmm...
sağol bebeğiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

peki 0307 ne oluyor kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…