- 19 Ekim 2011
- 163
- 0
slm ALLAH kızını bağoşlasın inş. en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bence başkalrının ne dediğini umursama tedavi sürecinde moralini yüksek tutmaya çalış ALLAH gönlüne göre versin inş.
saol canim 3 gundurku regl olmusum bende incir kurene baslacagim ve netten preseed diye bir jel aldim deneyecegim bu ay hic bilginiz varmi acaba daha dusunuyorum kullanayimmi kulanmayayimmi diye
cnm ben preseedi burda duydum yani hiçbir bilgim yok almışken dene belki vesile olur hamile kalman için
insallah canim bende burda duydum yani hamile kalanlar varmis hayirlisi bakalim herseyi denedim bide bunu deneyim bakalim ne olacak
denemekten zarar gelmez kaç yıllık evlisin cnm enazından böle düşün hamile kalabiliyosun çok şükür belki kafana taktığın için zorlaşıyordur bu sefer hamile kalman psikolojik olarakda rahat olmalısın
canim ben 6 bucuk yillik evliyim zaten kizima bukadar zolanmadim hamile kalmak icin evet canim kafama acayip takiyorum cunku her ay olmadimi yine diyorlar
zaten bu insanları anlamıyorum ben kendilerini ilgilendirmeyen herşeye burunlarını sokuyorlar gerçi sana diyorum kafaya takma ama bende sen gibiyim heray oldumu olacakmı sorularını ben kendime soruyorum böle oluncada iyice geriliyorum inş. ALLAH hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
canim sen nekadar zamandir istiyosun?
cnm ben 10 yıllık evliyim 9 yıldırda istiyorum
cnm proplemin nedir ?
yumurtlamam düşük cnm yani sınırdaymış yumurtlama takibiyle tedaviye başlayacam nisan gibi hayırlısıyla
hayirlisi canim bende yurt disinda yasiyorum turkiyede tedavi oldum bu yaz igne falan vurdular olmadi simdide burda basliyacagim tabi burdaki sartlar turkiye gibi degil burda yumurta takibini kandan yapiyorlar burda tedavi uzun suruyor
hakkında hayırlısını versin ALLAH inş. bu seferki tedavinden pozitif sonuç alırsın görüşürüz cnm iyi geceler ben çıkıyorum
günaydın kıslarrrrrrrr 2.olarakta ben açayım topiki..nasılsınız bakalımmm...
hoşgeldin seraycım:)
bu arada ismin çokk güzel:)
daha kızlar uyanamadı galiba:84:
hoşbuldukk dolunaycımm.. teşekkür ederimmm...aslında adım aysun seray eşimin adı ile benim adımın ilk hecelerinden oluşturduğum bi isimbencede uyanamadılar :)...bende uyanmasaydım keşke yaaa..hiç gitmek istemedim işe hastayımda...offf offf ne zor geliyo sabah kalkmak...
poğaçaları ben aldım dolunaycım afiyetle yiyek.Günaydın millett:)tükkanı ben açıyım bu sabahh:)
başak pınar erenayyy sizde çayı koyun hele,gelen arkadaşlarda poğaça getirirse kahvaltımızı birlikte yaparık:)
efenimm nerede kalmıştık,dolunay kocasına trip atmıştı ama yumurtlama dönemine girdiği için haklı davasından vazgeçti
ve paşa paşa kocoşuyla barıştı;P
nasıl olsa bebek olunca postamı koyarım,şimdilik gerek yok bölle şeylere:):)
sağol bebeğiiiiiiiimmmmmmmmmmmmgünaydın kıslarrrrrrrr 2.olarakta ben açayım topiki..nasılsınız bakalımmm...
peki 0307 ne oluyor kuzum.hoşbuldukk dolunaycımm.. teşekkür ederimmm...aslında adım aysun seray eşimin adı ile benim adımın ilk hecelerinden oluşturduğum bi isimbencede uyanamadılar :)...bende uyanmasaydım keşke yaaa..hiç gitmek istemedim işe hastayımda...offf offf ne zor geliyo sabah kalkmak...