Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen açılaydın kuzum her haltı erkeklerden bekliyosunuz ben olsam beklemez açılırdım yaniiiiiiiii

canımmmm benimmm bal damlıyor ağzından inşallah dediğin gibi olurr...hepimiz için herşeyin hayırlısı...eminim ki böyle devam ederse gerçekten ''neşeyle hamile kalıp keyifle çatır çatır doğuracağız'' walla tabiki farketmez benim içinde ama eşim tek erkek bi erkek çocuğumuz olsun isterim ne yalan söliim..

beni 24 yaşında düşünüyon heeeeee keşke ama nerdeeee men 37 yaşındayım tızım meni kandıramazsın sen sen meni sevmiyon yoksa unutmazdın

burda 28 yazıyo beni niye kandırıyonnnnn
çok fenayım dimi

hemde ne fena aynen böyle bak

canım o hareketi anlatmak için örnekti iki taraflada yapacaksın

anladım canım yapacam sağol

ayyy kıyamamm bacummm çok geçmiş olsun,ihmal etme..doktora gittinmi canım?

gittim canım gitmemmi ama bi fayda görmedimki inanki bıktım doktora gitmekten çocuk için git boyun fıtığı için git alerji için git doktora hiç gitmeyen ben bu sene hastane kapısını aşındırdım daha bıktım inan ki

günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk

günaydın canımmm ohhhhh benimkide yok bugun kızlar ne dersiniz bu aksam parti yapalımmm pijama partisi oleeeyyyyyyyyy bu aksam bekarızzz dolunayımda bekar basak evli sanırım bu aksam

beni 24 yaşında düşünüyon heeeeee keşke ama nerdeeee men 37 yaşındayım tızım meni kandıramazsın sen sen meni sevmiyon yoksa unutmazdın

hemde ne fena aynen böyle bak
ayol ne sevmemesi, kocamdan çok ilgileniyorum ssizinle valla kuzum benim. benim kocam 1 de geliyor gece. sabah ben işe gidiyorum o uyuyor. öğlende işe giderken bi5dakka yanıma uğruyor o kadar
ben de ona geçen gün d.n aldım hediye ettim

başakım üzgünüm bugünnn........
kocişim bana bağarrddııı.........
moralimm yerlerdeee....

bu arada bende kocişimlen aynı iş yerinde çalışırken evlendikk
ben sonra ev hanımlığına terfii ettimm

günaydın canımmm ohhhhh benimkide yok bugun kızlar ne dersiniz bu aksam parti yapalımmm pijama partisi oleeeyyyyyyyyy bu aksam bekarızzz dolunayımda bekar basak evli sanırım bu aksam
yok kızııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm her daim sizinleyim. siz pati yapçaksınızda ben olmıycaaaaaaammmmmmmmmmmmm
hahaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyttttttttt hele de erenay varsa partide çatır çatır çatlarım uçarak gelirim

boşver canımmmm kaldır yerlerden moralini..sende ona bağırırsın ödeşirsiniz ayy keşke bende ev hanımlığına terfi etsemmm Allahımmmm duy sesimiiii

gel annem gel sen olmasan tadı çıkmaz o partinin kanka

ne oldu kuzum siz mükemmel cifttiniz degdi size valla niye bagırdıki pek bu basakk heppp

ne yaptın adama kız bi de sen hastaydın . dimi hiç acıması da yokmuş. niye bağardııııııııııı

günaydınnnnnnn hoş geldinnn şimdi gördüm yaaww...walla ne çene ki sorma..işler birikti ne yapcam bilmiyommm
kocan kaçta geliyo hatun. 30dk ev süpürme.15 dk toz alma.1 saatinde mutfakta geçse. hadi 1 saatte ekstradan oyalandın disek tam 2.45 sürdü. kocan da 7 de geliyo desek 4.15 te bşalan yeterli işlere. boşver otur şimdik

ne oldu kuzum siz mükemmel cifttiniz degdi size valla niye bagırdıki pek bu basakk heppp

yaa şimdi ben pazar gününden beri hastayımm yaaa
"niye hastaymışım,evin huzuru yokmuş,anca yatıyomuşum,bu neymiş,benim hasta olmama dayanamıyomuşş,
ilaçta içmezmişim ööle yatıyomuşum"
tabi alıştı ben evde muhabbet kuşu gibi cır cır alıştırdımm onuu
jennifer lopez gibi gezerken şimdi battaniyeyle geziyomya........

ben kocişime bağırmam normalde o da bana bağırmaz zoruma gittiii....

üzülme bebeğimmmmmmmmm...geçer sakın takma..ben ödeşirsiniz die dedim ama...tabiki bağırmak çözüm değil ...kısa sürüyo kocişle küslük..akşama bişe olmamış gibi gelir öper seni..

yapıma ters napiyim bacımm:)

hemmm okadar aşıktımki zangır zangır titriyodum onu görünce bide karşısına çıkıp seni seviyom mu diyeydim

sen açılaydın kuzum her haltı erkeklerden bekliyosunuz ben olsam beklemez açılırdım yaniiiiiiiii

Allah kalbinize göre versin:)aslında en ideali bi kız bi erkek ama Allahımmm bilir,duy sesimizi yüce mevlammmm:)

çatır çutur doğururum valla..:)

epidural bile taktırmam,o acı benimmm başımın tacııı....

ay kesin gülden ağır bişey demiştir kocası ona takılmıştır eranay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…