sen açılaydın kuzum her haltı erkeklerden bekliyosunuzseraycımm nekadan ortak noktamız çıktı bak
bizde eşimle aynı işyerinde tanıştık ve evlenirken ikimizde işyerlerimizi değiştirdik:)
ama eşime 2002 yılında aşık olmuştum,onun bana açılması falan 4 seneyi buldu
2008 de de hayatlarımızı birleştirdik işte:123:
canımmm inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alacaksınız tatlım ben inanıyorum...
kıs erkek farketmez ama kız çocuğu daha bi başka olur dmi
böyle bir aşkın meyvesi fazla bekletmez dediydi dersin
ayyy kıyamamm bacummm çok geçmiş olsun,ihmal etme..doktora gittinmi canım?
ayyyyyy hep bi pot kırıyos yaaaaaaaaa
şimdi sara hatun diycekki unutmuşsun beni.
ben niye 24 hatırladım ki
yok ablacım hani sen benim gözümde 24 yaşında gibisin ya ondan içimden 24 yazmak geld:101::101::101::101::101:
burda 28 yazıyo beni niye kandırıyonnnnn
çok fenayım dimi
canım o hareketi anlatmak için örnekti iki taraflada yapacaksın
ayyy kıyamamm bacummm çok geçmiş olsun,ihmal etme..doktora gittinmi canım?
sen açılaydın kuzum her haltı erkeklerden bekliyosunuzben olsam beklemez açılırdım yaniiiiiiiii
günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk
ayol ne sevmemesi, kocamdan çok ilgileniyorum ssizinle valla kuzum benim. benim kocam 1 de geliyor gece. sabah ben işe gidiyorum o uyuyor. öğlende işe giderken bi5dakka yanıma uğruyor o kadarbeni 24 yaşında düşünüyon heeeeee keşke ama nerdeeee men 37 yaşındayım tızım meni kandıramazsın sen sen meni sevmiyon yoksa unutmazdın
hemde ne fena aynen böyle bak
günaydınn kankalarrr
maşallahhhh o ne çene
oku oku bitmedii
neyse gece 10 dan sonra burdayım kocacım gece işe gitçekk
günaydınnnnnnn hoş geldinnn şimdi gördüm yaaww...walla ne çene ki sorma..işler birikti ne yapcam bilmiyommm
yok kızııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm her daim sizinleyim. siz pati yapçaksınızda ben olmıycaaaaaaammmmmmmmmmmmmgünaydın canımmm ohhhhh benimkide yok bugun kızlar ne dersiniz bu aksam parti yapalımmm pijama partisi oleeeyyyyyyyyy bu aksam bekarızzz dolunayımda bekar basak evli sanırım bu aksam
başakım üzgünüm bugünnn........
kocişim bana bağarrddııı.........
moralimm yerlerdeee....
bu arada bende kocişimlen aynı iş yerinde çalışırken evlendikk
ben sonra ev hanımlığına terfii ettimm
yapma olsun bitsin
sallaaaaa...................
yok kızııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm her daim sizinleyim. siz pati yapçaksınızda ben olmıycaaaaaaammmmmmmmmmmmm
hahaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyttttttttt hele de erenay varsa partide çatır çatır çatlarım uçarak gelirim
boşver canımmmm kaldır yerlerden moralini..sende ona bağırırsın ödeşirsinizayy keşke bende ev hanımlığına terfi etsemmm Allahımmmm duy sesimiiii
moralimm yerlerdeee....
ne yaptın adama kız bi de sen hastaydın . dimi hiç acıması da yokmuş. niye bağardıııııııııııbaşakım üzgünüm bugünnn........
moralimm yerlerdeee....
kocan kaçta geliyo hatun. 30dk ev süpürme.15 dk toz alma.1 saatinde mutfakta geçse. hadi 1 saatte ekstradan oyalandın disek tam 2.45 sürdü. kocan da 7 de geliyo desek 4.15 te bşalan yeterli işlere. boşver otur şimdikgünaydınnnnnnn hoş geldinnn şimdi gördüm yaaww...walla ne çene ki sorma..işler birikti ne yapcam bilmiyommm
ne oldu kuzum siz mükemmel cifttinizdegdi size valla niye bagırdıki pek bu basakk heppp
ben kocişime bağırmam normalde o da bana bağırmaz zoruma gittiii....
sen açılaydın kuzum her haltı erkeklerden bekliyosunuzben olsam beklemez açılırdım yaniiiiiiiii
canımmmm benimmm bal damlıyor ağzından inşallah dediğin gibi olurr...hepimiz için herşeyin hayırlısı...eminim ki böyle devam ederse gerçekten ''neşeyle hamile kalıp keyifle çatır çatır doğuracağız'' wallatabiki farketmez benim içinde ama eşim tek erkek bi erkek çocuğumuz olsun isterim ne yalan söliim..
moralimm yerlerdeee....