ablacm sen daha önce hiç hemile kaldın mıALLAH yardımcın olsun cnm ben çalışmıyorum evdeyim adet oldum yine onun stresi var biraz üzerimde
ga ablacm sen daha önce hiç hemile kaldın mı[/QUOTE .!.:hayır cnm malesef daha kısmet olmadı ama nasıl istiyorum anlatamam hamile kalmayı
olur inşallah şekerim senin için daha zordur tabii bizim için ya da daha bi kaç senelik evliler için bunları söylemek daha kolaydır. ama zaman geçtikçe endişeler artıyor umutlar azalır öyle değilmihayır cnm malesef daha kısmet olmadı ama nasıl istiyorum anlatamam hamile kalmayı
canım işim vardı sayfayı açık bırakmştım. yoktum aslında.
kötü olduğunu biliyorum doğru ağrın var mı???
olur inşallah şekerim senin için daha zordur tabii bizim için ya da daha bi kaç senelik evliler için bunları söylemek daha kolaydır. ama zaman geçtikçe endişeler artıyor umutlar azalır öyle değilmi
ewet cnm ağrım çokk sancı şeklinde giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo kasıyo bayaa
dayanamazsam doktora giderim bakalımm sabaha kadar neler olucakk
inşallah çok ağrın olmaz kuzum. sen daha çok yeni evlisin. düşükten sonra hemen hamile kalınır derler. seni n şansın çoğu kişiye göre çok fazla sıkma canını bi daha ki deneme de neşeyle yumurtlucan inşallahhhewet cnm ağrım çokk sancı şeklinde giriyo çıkıyo giriyo çıkıyo kasıyo bayaa
dayanamazsam doktora giderim bakalımm sabaha kadar neler olucakk
evet ya ama işte elimizden geldiğince burda neşelenmeye çalışıyoruz.ortak noktamız olan kişilerleamin inş. olur hepimiz için hayırlısıyla evet cnm heray hastalanınca benim ümidim azalıyo açıkcası ama yinede olur diye bekliyorum ALLAHın izniyle
geçmiş olsun cnm sancın neden var adetlimisin
inşallah çok ağrın olmaz kuzum. sen daha çok yeni evlisin. düşükten sonra hemen hamile kalınır derler. seni n şansın çoğu kişiye göre çok fazla sıkma canını bi daha ki deneme de neşeyle yumurtlucan inşallahhh
evet ya ama işte elimizden geldiğince burda neşelenmeye çalışıyoruz.ortak noktamız olan kişilerle
konşmak daha iyi geliyor. yoksa evlenir evlenmez çocuk doğuranlar anlamıyo. senin çevren de de bebğinin olmayışı söz konusu oluyor mu
haklısın cnm elbette var çevremde konuşan ama ben insanlara genelde konuşma fırsatı vermiyorum sendedemi yumurtlama problemi varinşallah çok ağrın olmaz kuzum. sen daha çok yeni evlisin. düşükten sonra hemen hamile kalınır derler. seni n şansın çoğu kişiye göre çok fazla sıkma canını bi daha ki deneme de neşeyle yumurtlucan inşallahhh
evet ya ama işte elimizden geldiğince burda neşelenmeye çalışıyoruz.ortak noktamız olan kişilerle
konşmak daha iyi geliyor. yoksa evlenir evlenmez çocuk doğuranlar anlamıyo. senin çevren de de bebğinin olmayışı söz konusu oluyor mu
tşk ederim tatlım ..
adetim biteli 13 gün oldu ama ben adetliyken bile bukadar sancı çekmem genelde :/
yazın yine böle sancı çekmiştim dktr kum döktüğümü sölemişti acaba diorum yine ölemi yoksa yımırtlama dönemim etkisinimi görüyorumm uffffff
off çok pardon ya vallahi bugün çok karmaşığım liste yapıyorum ya sizi ezberlicem diye kafam patladı iş yerinde de fazla işim yoktu saatlerce uğraştım tabbii büyük bir zevkle. ama delirmişim iyice karıştırdm galiba.ay rezil oldumm:78::78::78::78::78:vkuzummm düşük yapmadım ki bennn ...karıştırdın sanırımmm :/
haklısın cnm elbette var çevremde konuşan ama ben insanlara genelde konuşma fırsatı vermiyorum sendedemi yumurtlama problemi var
cnm sen ihmal etme bence doktora git yumurtlama döneminde o kadar sancı olmaz bence
slm kizlar bende 3 yildirki bebek istiyorum ama olmuyor bir kizim var 4 yasinda tedavi oluyorum hayirlisi artik ne yapalim cok stres yapiyorum etraftaki baskilardan dolayi varmi yokmu sorusundan biktimmmmmmmmmm.rabbim isteyen herkese versin.
off çok pardon ya vallahi bugün çok karmaşığım liste yapıyorum ya sizi ezberlicem diye kafam patladı iş yerinde de fazla işim yoktu saatlerce uğraştım tabbii büyük bir zevkle. ama delirmişim iyice karıştırdm galiba.ay rezil oldumm:78::78::78::78::78:v
e düşük yapan kimdiiiiiiiiiii
evet canımcım ilaçla oluşuyo yumurtalar. geçen ay kullandım yumurtaları çatlattık falan ama spermle anlaşamadılar. bi süre kendihaline bırakmayı düşünüyormhaklısın cnm elbette var çevremde konuşan ama ben insanlara genelde konuşma fırsatı vermiyorum sendedemi yumurtlama problemi var
hayırlısı cnm aslında benimde yumurtlama takibi yaptırmam lazım ama ben salladım nisan gibi başlamayı düşünüyorum cnm çörekotu bal tarçın denedinmi hiç kk bunu kullanıpta hamile kalanlar varmış kaliteli ve düzenli yumurtlamak içinmiş ben geçen ay başladım inş. işe yararevet canımcım ilaçla oluşuyo yumurtalar. geçen ay kullandım yumurtaları çatlattık falan ama spermle anlaşamadılar. bi süre kendihaline bırakmayı düşünüyorm
neyse kıslar çıkıyom benn iyi gejeler sizleree uyumaya çalışiimmm bende yarın görüşürüzzz
hoş geldin cnmmm safalar getirdin. yarında gel ayrıntılı konşalmslm kizlar bende 3 yildirki bebek istiyorum ama olmuyor bir kizim var 4 yasinda tedavi oluyorum hayirlisi artik ne yapalim cok stres yapiyorum etraftaki baskilardan dolayi varmi yokmu sorusundan biktimmmmmmmmmm.rabbim isteyen herkese versin.
tşk ederim cnm ama yok sinirlendm şu an o kadar uğrsşiyim didiniyim yine de şaşırıyım, off pot a bak kum döken hatuna bebek düşürüyo dedim.ayy kuzum ne rezilliğii boşwerr
takma bukadarr senin hoş sohbetlerin yeterrr bebemmm
bitki kürlerine ben de başlıcam inşallahhhhhhhhhhhh. işe yarar bence de inanalım yeter. hadi yarın gelin kızlarrrrrr çok öptmmmmhayırlısı cnm aslında benimde yumurtlama takibi yaptırmam lazım ama ben salladım nisan gibi başlamayı düşünüyorum cnm çörekotu bal tarçın denedinmi hiç kk bunu kullanıpta hamile kalanlar varmış kaliteli ve düzenli yumurtlamak içinmiş ben geçen ay başladım inş. işe yarar
iyi geceler cnm kendine iyi bak