rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ..et inşşşşşşşşşşşşhepimizn evini şenlendir.. hasretimizi dindir allahım.. hepimizn evi bebek koksunn inşşşşş... eşlerimizle bizlere aile olmayı nasip et... bebeklerimizle büyümeyi onlarla her şeyi yeniden öğrenmeyi nasip et... hasretimizi dindirrrr ...sana sığınıyoruz rabbimmm.. biz kullarını aciz yalnız çaresiz bırakma alahımm.... beklenenlere kavuştur... bizlere sağlık huzur ver.. hepimizeeee eşlerimizle birlikte yuvalarımızda çoğalıp meyvelerimizi (bebeklerimizi)büyütmeyi nasip et allahımm..... Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ..et inşşşşşşşşşşşşhepimizn evini şenlendir.. hasretimizi dindir allahım.. hepimizn evi bebek koksunn inşşşşş... eşlerimizle bizlere aile olmayı nasip et... bebeklerimizle büyümeyi onlarla her şeyi yeniden öğrenmeyi nasip et... hasretimizi dindirrrr ...sana sığınıyoruz rabbimmm.. biz kullarını aciz yalnız çaresiz bırakma alahımm.... beklenenlere kavuştur... bizlere sağlık huzur ver.. hepimizeeee eşlerimizle birlikte yuvalarımızda çoğalıp meyvelerimizi (bebeklerimizi)büyütmeyi nasip et allahımm..... Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324
sağol bebişimmmm inşallah gerek kalmaz ama olur da çektirirsem tırsmayalım dimi1 hafta önce anestezisiz çektirdm sadece önyargılardan dolayı tedirgindim. onun haricinde korkulcak bişey değil. ben çok korkağımdır ama o kadar acımadı sadece film sonrası ağrı oldu aynen adet ağrısı gibi onu da zaten adette çekiyoruz onda da çekilir
malum???:44::44::44::44:Maşallah kızlar topic çok çabuk ilerlemiş
benim işler bugün yoğundu malesef çok fazla giremedim
iyikide yoğundu meşgul oldum başka şeylerle
biraz öncede eve geldim acayip ağrım sancım var uzandım eşimi bekliyorum
bakayım kızlar ne yapıyolar ne kaynatıyolar dedim
muhteşem yüzyıl belgeseli varmış bu akşam ona takılayım dedim
kendime bir kaç gün uğraş bulmam lazım malum
CEWOOOOOOO nerdesin sen bakim ihmalediyosun topikini başka topiklerde fink atıyosun
Amin...
İnşallah
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn yüreğine sağlık bacım...
kalbinden geen bu güzel cümleler için tek bir şey söylenebilir "AMİN"
sağol bebişimmmm inşallah gerek kalmaz ama olur da çektirirsem tırsmayalım dimi
malum???:44::44::44::44:
ben bilmyrm k.bakma tatlm.
kuzum okuyamıyon diye gelmicen mi yanımıza. sen laf at arada sohbet edelim. bi göründün kayboldun. tanıyamadık seni tam. ilk sayfadaki listeyi okudun mu. hakkındaki bilgilerde beğenmediğin bişi varsa söölede değiştirelmihmal etmiyorum canım yaw :) arada girip bakıyorum ama çok yazılanlar olunca okuyamıyorum hepsini :)
Maşallah kızlar topic çok çabuk ilerlemiş
benim işler bugün yoğundu malesef çok fazla giremedim
iyikide yoğundu meşgul oldum başka şeylerle
biraz öncede eve geldim acayip ağrım sancım var uzandım eşimi bekliyorum
bakayım kızlar ne yapıyolar ne kaynatıyolar dedim
muhteşem yüzyıl belgeseli varmış bu akşam ona takılayım dedim
kendime bir kaç gün uğraş bulmam lazım malum
karanfilim senin çocukun mu var
nasıl bişeymiş bu belgesel? merak ettim şimdi:26:
televizyonu hiç açmadım bugün. çocuklara yazılı sorusu hazırlamam lazım ama böle değişik bişiyler olmalı öyle nette geziniyorum bulmak için.
dizinin kamera arkası görüntüleri hazırlıklar falan onları belgesel haline getirmişler
ben dizinin sıkı takipçisiyim o yüzden merak ediyorum kamera arkasını
2.bölüm halinde hazırlanmış
ilk bölümü bu akşam işte
oyhee yaa okulda ortlama 1500-2000 kızım var
kız meslekte bilg öğretmeniyim canım
dizinin kamera arkası görüntüleri hazırlıklar falan onları belgesel haline getirmişler
ben dizinin sıkı takipçisiyim o yüzden merak ediyorum kamera arkasını
2.bölüm halinde hazırlanmış
ilk bölümü bu akşam işte
kuzum okuyamıyon diye gelmicen mi yanımıza. sen laf at arada sohbet edelim. bi göründün kayboldun. tanıyamadık seni tam. ilk sayfadaki listeyi okudun mu. hakkındaki bilgilerde beğenmediğin bişi varsa söölede değiştirelm
oyv hocam
nasılsınız yaaaaaaaaa . hocalardan hep bi korku olmuştur içimzde. hocam kusura bakmayın yaaaaaa disipline vermiceksiniz dimi
bende hiç kaçırmadan izlerim gerçi biraz tarihide karıştırdılar