Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kalbinden geen bu güzel cümleler için tek bir şey söylenebilir "AMİN"

sağol bebişimmmm inşallah gerek kalmaz ama olur da çektirirsem tırsmayalım dimi

malum???:44::44::44::44:
ben bilmyrm k.bakma tatlm.

CEWOOOOOOO nerdesin sen bakim ihmalediyosun topikini başka topiklerde fink atıyosun

Amin...
İnşallah

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn yüreğine sağlık bacım...

kalbinden geen bu güzel cümleler için tek bir şey söylenebilir "AMİN"

sağol bebişimmmm inşallah gerek kalmaz ama olur da çektirirsem tırsmayalım dimi

malum???:44::44::44::44:
ben bilmyrm k.bakma tatlm.

canlarım amin diyen dilleriiniz yüreklerinize sağlıkkk
biliyorum ki bunlar benim değil hepimizin dualrı rabbim karşılığını versin inşşşş
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393 Eki Görüntüle 302393

amiin yetercim inşallah

ihmal etmiyorum canım yaw :) arada girip bakıyorum ama çok yazılanlar olunca okuyamıyorum hepsini :)
kuzum okuyamıyon diye gelmicen mi yanımıza. sen laf at arada sohbet edelim. bi göründün kayboldun. tanıyamadık seni tam. ilk sayfadaki listeyi okudun mu. hakkındaki bilgilerde beğenmediğin bişi varsa söölede değiştirelm

nasıl bişeymiş bu belgesel? merak ettim şimdi:26:
televizyonu hiç açmadım bugün. çocuklara yazılı sorusu hazırlamam lazım ama böle değişik bişiyler olmalı öyle nette geziniyorum bulmak için.

amin inş canım cok güzel yazmışsın...burdaki herkezin duygularına tercuman olmuşsun eline sagık...

selam kızlar nasılsınız...

dizinin kamera arkası görüntüleri hazırlıklar falan onları belgesel haline getirmişler
ben dizinin sıkı takipçisiyim o yüzden merak ediyorum kamera arkasını
2.bölüm halinde hazırlanmış
ilk bölümü bu akşam işte

ben sıkı takipçisi değilim boş olursam bakıyorum ama bağımlılık yapıyo diziler:44:

bende hiç kaçırmadan izlerim gerçi biraz tarihide karıştırdılar

gelirim tatlım gelmezmiyim hiç. okudum canım benim yeni bilgi olursa söylerim eklersinnn

oy v hocam
nasılsınız yaaaaaaaaa . hocalardan hep bi korku olmuştur içimzde. hocam kusura bakmayın yaaaaaa disipline vermiceksiniz dimi

yok yaaa ben korkulacak hocamıyım baksana tipime
zaten çoğu benden büyük görünüyor. hele önceden öğrenci zannedip koridorda kızıyordu hocalar bana artık 4. senem bu yıl artıkım şefim

bak şunu sorayım mı sorsam kesin isyanı basarlar
http://www.graphic-design.com/Photoshop/beauty_retouching/girls_assemblage.jpg
ilk iki resimden 3. resmi elde ediniz

pelin67 bende bursadayım evlendim bende bursaya geldim inşallah görüşmek nasip olur 10 dk dolması gerekiyormuş bende burdan yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…