Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet orası kesin ama biz kadınlar işte aşk tutuku entrikaya bayılıyoruz :KK70:
savaş sahnesi çok güzeldi ama hani bi savaşı çekmişler ya.

evet güzel aşk tutku entrika hepsi var.. l ben hürremciyim prensese gıcık oluyorum...netten araştırdım hürremle arasında 50 yaş olması gerekiyormuş yani hürremden sonra süleymanın hayatında olması gerekir ama filmde aynı zamandalar

bende kanuninin hürreme olan aşk sözcüklerine bayılıyorummm
ben de prensese gidip yakınlaşıp ardından hürreme öyle şeyler söylemesine gıcık oluyorum ama tabi gerçek Kanuniye değil sözlerim..
evet güzel aşk tutku entrika hepsi var.. l ben hürremciyim prensese gıcık oluyorum...netten araştırdım hürremle arasında 50 yaş olması gerekiyormuş yani hürremden sonra süleymanın hayatında olması gerekir ama filmde aynı zamandalar

hadi yaa.. ben çok bilmiyorum o kadar ayrıntı film işte:KK19:

ben de prensese gidip yakınlaşıp ardından hürreme öyle şeyler söylemesine gıcık oluyorum ama tabi gerçek Kanuniye değil sözlerim..

aynen şuanki dizi tarihi çoktan geçti ilgisi yok yani
dediğin gibi 50 yıl önceye aldılar tarihi :)

bende geçen hafta izlerken merak ettim araştırdım azıcık biraz meraklıyımdır birşeyler öğrenmeye

merhaba kızlarr
yaw benim kasıklar aşırı sancı yapıyooo 2gündür fenaa ..
bazende fenalık geliyo ateş basıyo tansiyonum düşüyo sankii fena oluyorumm
neden olabilir sizcee hem karnımda şişşş pufff:KK37::KK37::KK37:

güzel soru :)
photoshop da kesip biçince böyle bişeyler çıkıyo ortaya...
aman kolay sorayım da çok uğraştırmayım kendim de uğraşmıyım yolurldum:KK31:
evet ya kendimi öğrencilik yıllarımı düşünüğüm zaman diyebilirim ki ne sen uğraş nede bebeleri uğraştır yazıktır öğretmeim

tatlım bi önceki sayfa da yazdım görmedin sanırım çokk fenayım çokkkk
sen nasılsın kuzummm

bugünlerde fazla giremedim cnm yani fırsat bulamadım nasılsın
iyiyim şekerim napiyim kocam 1 de geliyor onu bekliyorum. sabah işe gidicem ama onu uykulu uykulu görmek istemiyorum.. sen neler yapıyorsun çalışıyormuydn sen

iyiyim şekerim napiyim kocam 1 de geliyor onu bekliyorum. sabah işe gidicem ama onu uykulu uykulu görmek istemiyorum.. sen neler yapıyorsun çalışıyormuydn sen

ALLAH yardımcın olsun cnm ben çalışmıyorum evdeyim adet oldum yine onun stresi var biraz üzerimde

X