Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sadece 2 hamişimiz var peşlerinden biz de gideriz inşallah tren gibi. sonra birbirimze oturmaya gideriz 30 tane karnı burnunda hatun
yok yok yok hepisini bi arada düşünemiyorumm:83:

kuzular naparısnızzz.maşallah sayfalar uçmuşşşşş

sizden snr diğer topiğimizzzz ıssız kaldııı

kuzular naparısnızzz.maşallah sayfalar uçmuşşşşş

sizden snr diğer topiğimizzzz ıssız kaldııı
evt kuzum ya sorma maaşallah kızlar çeneli. çeneliyiz daha doğrusu,
diğer topike uğramak istiyom ama fırsat bulamıyom ki

evt kuzum ya sorma maaşallah kızlar çeneli. çeneliyiz daha doğrusu,
diğer topike uğramak istiyom ama fırsat bulamıyom ki
ee nasılsınızz bendee pek giremiyrmmmm kk ya girsemde hangi topiğe cvp yazacamı şaşıyrm
güle güle canım,bunu saymayız yine bekleriz:)

iyi akşamlar,bana şans dileeee başakkk,çalışmalara zıtart verecez Allahın izniyle:)

yav maonya seni biyerden çıkarıcam ama:)

diğer topikteydin galiba,ha orası ha burası farketmez canım:)

bir ara esir aldık o topiği herhalde başakgil ondan yeni bir topik açmak istedi:)

ee nasılsınızz bendee pek giremiyrmmmm kk ya girsemde hangi topiğe cvp yazacamı şaşıyrm

slm tatlııımmmmkaç aylıktı gördüğün bebiş. belli oluyo mu gerçekten. bne hiç tvler dışında ult. bebek görmedim.

5 aylıktı canımmm hemde nasıl belli yaaa pipisini bilem gördükkk yüzü falan çook belli Allahım esirgesinnnn
offf darısıda kendi bebişlerimizi görmek olsunnn

bir ara esir aldık o topiği herhalde başakgil ondan yeni bir topik açmak istedi:)

evet cnm diğer topikten tanşıyoruzzzz

canım bu topiği açtığın ilk güne gidiyorsun hatta ilk mesajına gidiyorsun ve orada mesajı düzenle diyorsun. yeni insanlar gelip listeye dahil olduklarında sayfa aralarında kalmıyor mesajlar. güncel liste ilk sayfada kalmış oluyor

yani listeyi buradaki ilk mesajına yapıştır canım

Son düzenleme:
5 aylıktı canımmm hemde nasıl belli yaaa pipisini bilem gördükkk yüzü falan çook belli Allahım esirgesinnnn
offf darısıda kendi bebişlerimizi görmek olsunnn
inşallah canım o da olacak bizim onlardan neyimiz eksik
güle güle canım,bunu saymayız yine bekleriz:)

iyi akşamlar,bana şans dileeee başakkk,çalışmalara zıtart verecez Allahın izniyle:)
bol şanslar ateşli geceler diliyorum canım inşallah neşeyle yumurtlarsıııııınnnnnnnnn

iyiyiz kuzum deliriyos işte burda sen nerelerdesin bakiiiimmm. biz artık topike en çok girenlerin yanına yıldız koyuyos. sana koymamıştık çünkü gelmiyodun sen

he ya sorma kuzum orayı zaptettik. bi de bizim çenemiz çok.
çok fazla sayfa yapıyoduk. oranın eski müdavimleri sayfaları okumuyolardı dolyısıyla bazen gelip hiç bişi yazmadan gidiyolardıbizim yüzümüzden
biz de rahat edebileceğimiz biyer olsun dedk

peki devamlı düzenleybilirmiyim o mesajı. bir mesajı 30dk içinde düzeltme hakkı oluyo

AHH KUZUM TAMAM TAMAM YAPTIM. ne büyük dertten kurtardın beni bi bilsen. eama ilk mesajı her zaman düzenleme hakkım var sanırım oleeeeeeeyyyyyy:124:

ayyyy süper olmuş gerçekten,arada listeyi görmek için 10 saat arıyodum:)

şimdi listeye daha çabuk ulaşıp birbirimizi daha çabuk tanırız..

bu arada çıkıyomm ben:)Başağımmm küstük biz kocoşumla of yaa yine benim ilk adımı atmam lazım...

neyse bebek için köprüyü geçene kadar böyle:)ondan sonra yüzüne bakmam bizimkinin,koşsun peşimden haspam

kızlar bu adınızınn altındaki yazıları nerden yazıyosunuz ben bulamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…