kızlar bu adınızınn altındaki yazıları nerden yazıyosunuz ben bulamadım yaaa
evet ya çok haklısın bende rahatladım. her defasında baştan düzeltiyodmayyyy süper olmuş gerçekten,arada listeyi görmek için 10 saat arıyodum:)
şimdi listeye daha çabuk ulaşıp birbirimizi daha çabuk tanırız..
bu arada çıkıyomm ben:)Başağımmm küstük biz kocoşumla of yaa yine benim ilk adımı atmam lazım...
neyse bebek için köprüyü geçene kadar böyle:)ondan sonra yüzüne bakmam bizimkinin,koşsun peşimden haspam
yok onu demiyo sanırsam üst düzey deli yazmışın ya onu diyoLilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan aldım canım ben..
evet ya çok haklısın bende rahatladım. her defasında baştan düzeltiyodm
kızım odun bunlr yaaaaaa tam oduuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn küs boşveeeeerrrrrrrr barışmazsa çocuğu olmaz görür gününü
kızlar bu adınızınn altındaki yazıları nerden yazıyosunuz ben bulamadım yaaa
iyi çalşmalar diliyorm cnm baş başbarışmaya barışırda olan benim gururuma oluyo
bende bigün trip atıp ,tribimin arkasında durucam,bebeğim olsun hele:)
çooooooooooooook öpüyorum sizi iyi akşamlarrrrrrrrrrr
bende daha bugün çözdüm bu olayı kontrol paneline girip oradanda profili düzenle diyorsun kişisel rütbe var gül isimlerinin altındaki yere istediğini yazıp en alttaki değişiklikleri kaydet diyorsun oluyor
ggggggggggggggggg
yok onu demiyo sanırsam üst düzey deli yazmışın ya onu diyo
OH BEE bundan sonra listemiz devamlı güncellenerek 1. sayfada . ben bilmiyodum bunu bilsem her defasında aynı listeyi yapmaya çalşmazdım
teşekkür ederim canım ben çok aramıştım ama çözememiştim
benim mesai bittiiiiii eve gitmem gereeeeeeeeekkkkkkkkkkkk hoşçakalıııııııııııınnnnnnnnnn gece görüşürüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz gelirseniz tabiiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 302316
Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317
benim mesai bittiiiiii eve gitmem gereeeeeeeeekkkkkkkkkkkk hoşçakalıııııııııııınnnnnnnnnn gece görüşürüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz gelirseniz tabiiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 302316
Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317 Eki Görüntüle 302317
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
IRAZCIK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
SARA_24: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...
ANGELL2: 32 yaşında, 11 yıllık evli, 10 yaşıda bir oğlusu var, bir kürtaj bir de kimyasal olayı var, geçmişi biraz karışık...
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...
DUYGUYILDIRAY: 24 yaşında, 2 yıllık evli, 2011 nisan dan bu yana bebek istiyor, 2 kimyasal gebelik olayı var, bunları paylaşmak onun için paha biçilemez...
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ..et inşşşşşşşşşşşşhepimizn evini şenlendir.. hasretimizi dindir allahım.. hepimizn evi bebek koksunn inşşşşş... eşlerimizle bizlere aile olmayı nasip et... bebeklerimizle büyümeyi onlarla her şeyi yeniden öğrenmeyi nasip et... hasretimizi dindirrrr ...sana sığınıyoruz rabbimmm.. biz kullarını aciz yalnız çaresiz bırakma alahımm.... beklenenlere kavuştur... bizlere sağlık huzur ver.. hepimizeeee eşlerimizle birlikte yuvalarımızda çoğalıp meyvelerimizi (bebeklerimizi)büyütmeyi nasip et allahımm..... Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ..et inşşşşşşşşşşşşhepimizn evini şenlendir.. hasretimizi dindir allahım.. hepimizn evi bebek koksunn inşşşşş... eşlerimizle bizlere aile olmayı nasip et... bebeklerimizle büyümeyi onlarla her şeyi yeniden öğrenmeyi nasip et... hasretimizi dindirrrr ...sana sığınıyoruz rabbimmm.. biz kullarını aciz yalnız çaresiz bırakma alahımm.... beklenenlere kavuştur... bizlere sağlık huzur ver.. hepimizeeee eşlerimizle birlikte yuvalarımızda çoğalıp meyvelerimizi (bebeklerimizi)büyütmeyi nasip et allahımm..... Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324 Eki Görüntüle 302324
ayy rahim filmi deyince aklıma artık sadece işkence sahneleri geliyor. çok mu kötü bişi yaaa. kimisi bayılıyormuş falan fıstık.