Kızlar duyanlar duymayanlara söylesin lütfeynnn
Başak hanum listede ilk olarak hamiş kalmayı başaran arkadaşımıza
çekilişsiz kurasız vede kuponsuz 2012 Model BMW X1 verecekmiş........
hadi bismillahh diyelim:)
iyiyim ablacım sen nasılsın gecen hafta bronsit olmusum 3gün raporluydum testlerimide yaptırdım hani sen diyodun ya doktora git diye gittim bir sürü problem cıktı ablacım yaa akıntımda mikrop cıktı ilac tedavisine baslıcam regliden sonra esimde baslıcak birde süt hormonların yüksek cıktı prolaktinmi nedir birde tiroitlerim calısmıyomus ondan kilo alıyomusum zaten hepsini tetikleyende tiroitlermiş ondan gebe kalamıyomusum ama bir ümit dedi doktor belki gebe olabilirsin ilacları simdi kullanma dedi reglinden sonra dedi ama tiroit ilac tedavisine basladım böyle iste birde öyle uyuz bir doktora rast geldimki kadın resmen ajda pekkan gibi 80 yasında var beni begenmiyo hanım tin tinkilo ver diyip durdu bu kiloyla hamile kalma iyice pskolojimi bozdu 1.64 boyundayım 66 kiloyum valla anlamadım baska doktora gidicem anlıyacagın ablacım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat?
ay seni alkışlıyom bu davranışın içinn
nerdesin kız sennnn???
nerey sattık ?
kaça satmışızz??:26:
bak hiç haberim yokk
kesin ordadır
bu kız yılın yarısını wc de geçiriyorr
o leylek bizede uğrıycakmı acep?
üzülme üzülme napalım hayırlısı böleymiş diyelim..
bende ilkinde çok üzülmüştüm ama 2.sinde o kdr üzülmedim..alışkanlık oldu heralde
hmm bende senden haber bekledimmohh ohh burası ne kadar kalabalık hatunlar
ben dok gttm geldım cook sukur kıs mıs cıkmadı dedı cook erken olur daha mercımek merak etme dedı
bıraz ılgısız geldı tabı adetım 3 gunu gel dedısızler nasılsınız bakayım
sahiden 41 tane haaa
saydımmmm
pınar doktora deseydin yaaa
abla ben manken olmaya değil anne olmaya geldim diyeeeee
çok kilolu sayılmazsın ki sen yaaaa:44:
hmm bende senden haber bekledimm
iyi bişi çıkmamışşş
çalışmalara devammm
babayı alırsın sen dahayaa kocam çok üzüldü,daha doğrusu ben babayı alınca ağlıcam diye gözümün içine bakıyodu..
kıyamadım ona..üzülmemiş gibi rol yaptım,kan tükürdüm kızılcık şerbeti içtim dedim
başımı dik tuttum,hayırlısı böyleymiş dedim..işine uğurladım...
sonrada saçımı başımı yolarak ağladım:)heheheh:)
yani şuanda kaderin cilvesi olarak görüyorum,vakti gelince o betamıdır hecegemidir nedir tavan yapacak hepimizde nasılsa:)
valla ablacım aklıma gelmedi o an kafamdan asagıya kaynar sular indi cünkü aklıma gelseydi derdim sinir kadın gerdirmiş suratı maymun suratı gibi korktum ilk gördügümde birde bir suratsız insanın suratına bile bakma tenezzülünde bulunuyo hanım konusuruken en uyuz oldugum seydir insanın suratına bakılmaması neyse cok doluyum
yenı geldık altan muane ettı bısı yok dedı devam et dedı adetın 3 gunu gel dedı ıns gerek kalmazda hamıss kalırımm
ohh ohh burası ne kadar kalabalık hatunlar
ben dok gttm geldım cook sukur kıs mıs cıkmadı dedı cook erken olur daha mercımek merak etme dedı
bıraz ılgısız geldı tabı adetım 3 gunu gel dedısızler nasılsınız bakayım
ozaman söyliyeyim hiç şansınız yok ben çok şanslıyımdır hediye kazanma konusunda test edilip onaylanmıştır... hadi bismillah ozaman
iyiyim ablacım sen nasılsın gecen hafta bronsit olmusum 3gün raporluydum testlerimide yaptırdım hani sen diyodun ya doktora git diye gittim bir sürü problem cıktı ablacım yaa akıntımda mikrop cıktı ilac tedavisine baslıcam regliden sonra esimde baslıcak birde süt hormonların yüksek cıktı prolaktinmi nedir birde tiroitlerim calısmıyomus ondan kilo alıyomusum zaten hepsini tetikleyende tiroitlermiş ondan gebe kalamıyomusum ama bir ümit dedi doktor belki gebe olabilirsin ilacları simdi kullanma dedi reglinden sonra dedi ama tiroit ilac tedavisine basladım böyle iste birde öyle uyuz bir doktora rast geldimki kadın resmen ajda pekkan gibi 80 yasında var beni begenmiyo hanım tin tinkilo ver diyip durdu bu kiloyla hamile kalma iyice pskolojimi bozdu 1.64 boyundayım 66 kiloyum valla anlamadım baska doktora gidicem anlıyacagın ablacım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat?
yenı geldık altan muane ettı bısı yok dedı devam et dedı adetın 3 gunu gel dedı ıns gerek kalmazda hamıss kalırımm
babayı alırsın sen daha
kızım camda leylek beklersin
kı.ından ateş ölçersinn
sen nası anne olcan gel ben sana hzlanndırılmış kurs veriimm
boşverrrrrrrr gitme bi daha öle doktora anca insanın sinirini bozuyolar ben kiloluyum ya başka dok. gittiğimde bana kilo ver geçer dedii
bi baardımm
bayılmıyom 24 yaşında bööle gezmeye didimm
giydiğim yakışmıyo,aldığım üzerime olmuyoo diye bağırdımm
senn tedavini et gerisi benim sorunum zaten adet olamıyom diye kilo aldım didimm
babayı alırsın sen daha
kı.ından ateş ölçersinn
boşverrrrrrrr gitme bi daha öle doktora anca insanın sinirini bozuyolar ben kiloluyum ya başka dok. gittiğimde bana kilo ver geçer dedii
bi baardımm
senn tedavini et gerisi benim sorunum zaten adet olamıyom diye kilo aldım didimm
babayı alırsın sen daha
kı.ından ateş ölçersinn
bi baardımm
sanırım zamanla öğrencez ablacım daha yeni sayılırız sanırım evlilikteamiiin...
ablam var benden 6 yaş büyük bazen bir sorun olsun psikoloğuma sorayım der bana sorar kardeşimde aynı senin söylediklerin doğru çıkıyor der tabiri caizse ailemizin psikoloğu gibi oldum... bende eşime sorarım bazen ama içimde fırtınalarda kopsa ona sadece meltem rüzgarları gibi hissettiririm... bazen kızınca sana hiç birşey anlatmayacam diyor bende anlatması için sakinliği elden bırakmıyorum aynısını oda bana yapar kızarsa anlatmayacağımı bilir sakin sakin sorar...bizde böyle çözüm bulduk yoksa ömür geçmez..
kız binada başka kim oturuyor senin.toton kıymetl, kuzum senin tabii temizlikçi tutucan...evet başakımmmm biz bu işi kıvırdıkk sanırsammmm
kalktım alkışladım kapı çaldı baktımmmmm
merdivenlere temizlikçi gelmiş(rezilliğe bak 2 katlı evin merdivenlerine temizlikçi getiriyoz toplasan 30 merdiven anca varr)
göreyim canımda senin olduğunu nasıl anlıcan yüzünü bilmem seni bilmem
resim ekle göreyim sonrada rüyaya yatarımm
köpekleri kendime görüyom zate hep kovalıyolar beniii
rüyada bi depar atıyomki sormaaaaa
sahiden 41 tane haaa
saydımmmm
hay Allah'ım çok tatlısınız yaaa. biri 41tane boncuk koymuş diğeri de saymışsaydımda ekledim geçiştirmedim önemsiyorum çünküsizleri
oyyyyyy PINARIM gelmişşş..gel kuzummmmm nasılsınnnnn:))
başakkk kız tüfekhaneyemi gittin yine:)
hemmen anlatırım ben. zati erenayda beceremiyo. becerebilse bunca yıl yapardıdolunay kızım sen hala leylek masallarına mı inanaıyosunn???
tabi çocuğun olmas seninn
biri bu kıza nasıl çocuk yapılır anlatsınn
başak sen anlat annem
cnm tekrar söölermisin anlamadım kafam çok karışık bugünben de uzun zamandır bebiş topiklerinden birine bağlanamıyordum.(kötü manada algılanmasın sakın) çok çömler geliyo tecrübeli olduk yaa artık
çok heycanlananlar, 1 hafta kala belirti arayanlar...(aman duymasınlar sanki biz öyle değildik(iz)
böyle uzun zamandır bebek isteyenlerin biraraya gelmesi daha iyi bence..
bu arada başakcım listeyi ilk sayfadaki ilk yazdığın mesajda güncelleyebilirsin insanlar sayfalar arasında aramak zorunda kalmaz böylece
iyi ki dilinize düştük yanii. açık sözlü olmakta suç anam. sankim siz i.emiyonuzay seni alkışlıyom bu davranışın içinn
nerdesin kız sennnn???
nerey sattık ?
kaça satmışızz??:26:
bak hiç haberim yokk
kesin ordadır
bu kız yılın yarısını wc de geçiriyorr
Kızlar duyanlar duymayanlara söylesin lütfeynnn
Başak hanum listede ilk olarak hamiş kalmayı başaran arkadaşımıza
çekilişsiz kurasız vede kuponsuz 2012 Model BMW X1 verecekmiş........
hadi bismillahh diyelim:)
bi gidiyooooo
bi daha gece çıkıyoooo bu başakkkk
beraber açtık bu topiki satma beniiiiii arabayı da ortak alcazbaşakımmm bu topik sana pahalıya patlıcak kanka
dikkat et sonra uyarmadı demee
en büyük hediye bebek zaten ...x1 senin olsun3.gün demişse kan testi yapacak sanırım..inşallah onlarda temiz çıkar canım:)
nazemir inşallah bacummmmmm:)sen hamiş kalda o sevinçle X1 bana verirsin artık
pınarım sevgilim iyi yapmışsın doktora gitmekle ama keşke özel bir hastaneye gitseydin..testleri devlette yaptırırsın..
devlette maalesef(hepsi için demiyorum tabi)çoğu ilgisiz,banane senin bebeğinden tarzı ilgileniyorlar
bende troid hastasıyım bunu senin önceden öğrenmen nekadar hayati bişey anlatamam...
ufacık bir hap verecek sana onu içeceksin sadece ve bunun karşılığında hamişte kalacak,en önemlisi sağlıklı bebeklerin olacak..
bu troid fasulyeden bir rahatsızlık gibi görünsede(çözümü basit çünkü,hapı var)hamileler için çoooook önemli...
bebeğin gelişimi olsun erken doğum falan hep tetikliyor ama sen ilacı kullandıktan sonra hiçbir şekilde
kötü anlamda etkilenmezsin canım...
ben kan verdiğim gün troid ilacımı almamıştım ,ona rağmen bile değerim iyi çıkmıştı..yani bu haplar
hormonlarımızı çok iyi anlamda düzeltiyor..
sen bide ilaçlarını kullan sonra bir kan testi yaptır farka inanamayacaksın..Allahın izniyle hepsi çok iyi çıkacak..
bitanemmmm benimmm
anlıyorum canım bosverelim böyle boş insaları sende takma kimseyi esin seni begeniyormu gerisi fasa fiso bence neyse kuzum görüsürüz ben cıkıyorum o seksi hatunada söylee bir doktora görünsün bendede unutkanlık cok oluyodu tiroittenmiş bir tedavi olsun bence
3.gün demişse kan testi yapacak sanırım..inşallah onlarda temiz çıkar canım:)
nazemir inşallah bacummmmmm:)sen hamiş kalda o sevinçle X1 bana verirsin artık
pınarım sevgilim iyi yapmışsın doktora gitmekle ama keşke özel bir hastaneye gitseydin..testleri devlette yaptırırsın..
devlette maalesef(hepsi için demiyorum tabi)çoğu ilgisiz,banane senin bebeğinden tarzı ilgileniyorlar
bende troid hastasıyım bunu senin önceden öğrenmen nekadar hayati bişey anlatamam...
ufacık bir hap verecek sana onu içeceksin sadece ve bunun karşılığında hamişte kalacak,en önemlisi sağlıklı bebeklerin olacak..
bu troid fasulyeden bir rahatsızlık gibi görünsede(çözümü basit çünkü,hapı var)hamileler için çoooook önemli...
bebeğin gelişimi olsun erken doğum falan hep tetikliyor ama sen ilacı kullandıktan sonra hiçbir şekilde
kötü anlamda etkilenmezsin canım...
ben kan verdiğim gün troid ilacımı almamıştım ,ona rağmen bile değerim iyi çıkmıştı..yani bu haplar
hormonlarımızı çok iyi anlamda düzeltiyor..
sen bide ilaçlarını kullan sonra bir kan testi yaptır farka inanamayacaksın..Allahın izniyle hepsi çok iyi çıkacak..
bitanemmmm benimmm