Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

wowwwwwww erenayefe süpersin..:KK66: keşke bende öyle şeyler diyebilsem...usandım bu doktorların ilgisizliklerinden...yine doktor arıyorum...eski doktoruma gidicem bu gidişle...bu devirde tanıdığın olacak başka türlü olmuyor onu anladım yaneee...
dedim derimm ben adet düzensizliğinden şikayetçiydiimm
adam bana 500 tllik tahlil yaptırdı
bide söktürücü verdii bide küfreder gibi kilo ver geçer dedii bende çemkirdim
haketti ama
bende dok. yeni değişmiştim bidaha asla değişmem eski dok çok çok iyi
yav erenayyyy unut kızım artık şunuuu:KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy varya artık ateş ölçmenin usülünüde öğrendim ama valla cesaret edemiyomm:)yine bi yanlışlık yapmaktan korkuyomm:KK9:
unutmammmm adını her ismini gördüğümde aklıma geliyo napimm:KK60::KK60:
anlıyorum canım bosverelim böyle boş insaları sende takma kimseyi esin seni begeniyormu gerisi fasa fiso bence neyse kuzum görüsürüz ben cıkıyorum o seksi hatunada söylee bir doktora görünsün bendede unutkanlık cok oluyodu tiroittenmiş bir tedavi olsun bence:KK9:

aynen benim kriterim eşimm gerişi boş gerisi laf

en büyük hediye bebek zaten ...x1 senin olsun

bende de unutkalık var hiç bilmiyordum bende ölçtüreyim troitimi

bencede ölçtür canım herkesin yaptırması lazım bence bebek istegen tiiroittin cok etkisi varmıs olmamasında birde ani sinir panik atak unutkanlık yaparmıs

sanırım zamanla öğrencez ablacım daha yeni sayılırız sanırım evlilikte

kız binada başka kim oturuyor senin.toton kıymetl, kuzum senin tabii temizlikçi tutucan...
seni köpek kovalıyosa düşmanın var derler.
hay Allah'ım çok tatlısınız yaaa. biri 41tane boncuk koymuş diğeri de saymış :KK9::KK9::KK9::KK9:
iyi ki dilinize düştük yanii. açık sözlü olmakta suç anam. sankim siz i.emiyonuz:63:

kanka :KK57:

beraber açtık bu topiki satma beniiiiii arabayı da ortak alcaz

ev sahibim ve ben oturuyoz 2 katlı müstakil ev reziliz dimiiii 30 basamak için kadın tuttuk
bırak ta düşmanım köpel olsun boşverrrrrrrr
yok merakımdan saydım kanka tam da 41 taneeee
ben wc de enn fazla 3 dk falan kalırım ama sen oooo
ben araba alacaksam 2 ay sonraya doğururumm bileee
kimseciklere kaptırmam ben arabayıı biner ben gezerim

arkadaşlar ben yeni üye oldum sizi uzun zamandır takim ediyorum.. hepiniz çok şekersiniz...
ben bir yıldır evliyim 2 ay önce annemi kaybettim ve ailemden ayrı bi memleketteyim buraya üye oldum sizin tecrübelerinizden destek almak istiyorum annemi kaybettikten sonra kendim anne olmaya karar verdim yalnız doktora gittim heycanlı heycanlı PROLAKTİN hormonum çok yüksek çıktı kızlar 358 çıktı nedir bu horman azalırmı? bi alaç verdi 3 günde bir alıyorum ama çok fazla yan etkisi var ne yapacam ben çok strese girdim

iyi akşamlar kızlar napıyosunuz ???
ben de eve yeni geldim arkadaşla dra gittik onun bebişini gördümm :))
darısı başımıza kızlarrrrr:KK43:(

arkadaşlar ben yeni üye oldum sizi uzun zamandır takim ediyorum.. hepiniz çok şekersiniz...
ben bir yıldır evliyim 2 ay önce annemi kaybettim ve ailemden ayrı bi memleketteyim buraya üye oldum sizin tecrübelerinizden destek almak istiyorum annemi kaybettikten sonra kendim anne olmaya karar verdim yalnız doktora gittim heycanlı heycanlı PROLAKTİN hormonum çok yüksek çıktı kızlar 358 çıktı nedir bu horman azalırmı? bi alaç verdi 3 günde bir alıyorum ama çok fazla yan etkisi var ne yapacam ben çok strese girdim

h.g öncelikle başın sağolsun...bendede prolaktin yüksek çıkmıştı düzenli ilaçlarımı içmiştim ara ara ölçüp ilacın dozunu düşürüyorlar zaten ben şimdi hiç kullanmıyorum düştü ve stres çok etkili bu hormonda bir anda çıkıp bir anda düşebilir...sen düzenli ilacını kullan yan etkisi azalıyor bende çok yan etki yapmıştı tansiyonum düşüyordu iştahım kaçmıştı ama dr bana da devam et geçer demişti

merhaba canım hosgeldin aramıza bende aynı sorun var gögüsüm agrıyo diye gittim benimki daha yüksek cıktı ama ilac vermedi 3ayda bir test yaptır dedi 400üstüne cıkarsa ilac tedavisine baslıcaz dedi bilmiyorum canım valla

aah kuzum aahhh
bende bu hormondan yıllarca çektim arkadaşımm bana çok artısı oldu +30 kg falan
ilaçları çok ağır uyku, istifra halsizlik yaparrr
azalması bünyeye göre değişirr benim hiç ilaçlar fayda etmemeiştii
ama seninki hiperprolaktinemi olmalı çok yüksekk
inşallah iyi bi doktorun vardırr , çabucak iyileşirsin
üzülerek sööliyim ki bu hormonun yüksek olması gebeliğe engelll
hani eskilerin süt koruması dediği varya bu hormonun yüksek olması vücut süt üretiyo ve gebeliğe izin vermiyoo
ama sen ilaçlara olumlu tepki verisen çabucak düşebilirrr
benim bünyem kabul etmedi ilaçları onan uğraştım
allah şifa versinn

ev sahibim ve ben oturuyoz 2 katlı müstakil ev reziliz dimiiii 30 basamak için kadın tuttuk
bırak ta düşmanım köpel olsun boşverrrrrrrr
yok merakımdan saydım kanka tam da 41 taneeee
ben wc de enn fazla 3 dk falan kalırım ama sen oooo
ben araba alacaksam 2 ay sonraya doğururumm bileee
kimseciklere kaptırmam ben arabayıı biner ben gezerim
kızım sen pissen ben napiyim temiz karıyım ben
cnm Rabbim mekanını cennet eylesin inşllah tez zamnda anneliği tadarsın sende. ben o testten anlamam anlayan arkadaşlarımız yardımcı olur. hatta ebe erenay bi baksın.:KK1:

slm tatlııımmmmkaç aylıktı gördüğün bebiş. belli oluyo mu gerçekten. bne hiç tvler dışında ult. bebek görmedim.

ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...

BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...

MAONYA: 23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...

AKANDENİZ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...

41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...

GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...

BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...

YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...

POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...

NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...

YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...

SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...

EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...

KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...

CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...

IRAZCIK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
SARA_24: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.

PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...

PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...

ANGELL2: 32 yaşında, 11 yıllık evli, 10 yaşıda bir oğlusu var, bir kürtaj bir de kimyasal olayı var, geçmişi biraz karışık...

SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...

KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...

DUYGUYILDIRAY: 24 yaşında, 2 yıllık evli, 2011 nisan dan bu yana bebek istiyor, 2 kimyasal gebelik olayı var, bunları paylaşmak onun için paha biçilemez...

ablamm senin canın sağolsun ama çalışansın madem nedn sskdan faydalanmıyosun?

bak özel muamele görmek için doktorun özel olsun ama testleri git devlette yaptır zaten muane etmiyorlr muanemi oldum dersin..
şu testleri yapın dicen sadece...

saol ablacım bende özele gittim zaten 350 milyon bayıldım geldimmm.:KK9::KK30::KK30:bütün testlere

en kısa sürede arkadaşında senin bebeişini ultrasonda görmeye gelir inşallahhhh:)

herkeşin kankası varrrr benim kankammm yokkkkk üühüüüüüüüüü!!!!!!:KK43::KK43::KK43::KK43:

o senin tatlılığın kankammmm:nazar::13:

X