Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar rüyamı anlatıyim sizleree sabah niyetine dielim:)
yanımda bi bayan oluyo.. bende doktordan çıkmışım sonuçlarımı gösteriyorum o bayana sonucu anlayamamışım :)bana dioki işte fetus gözükmüş bide boyutunu sölüyo bana sonra şaşırıyorum bende nasıl yanee diorum ....
oda bebiş war göbiştee dio ....
hayırlısı bakalımm :KK9::KK9::KK9:
rüyalarımız gerçekleşcekmi yoksa ancak rüyadamı görücez bebişi ay sonu belli olucak :KK37::KK37:

İnşallah hayra gelsin bebişe gelsin...

sen benden biraz daha sabırlıymışsın...:)

bende 3-4ay önce iki test yaptım pozitif çıktı...kan testi ise sıfır:KK43:

benim tek üzüldüğüm,insanın kendini hamile gibi hissetmeye başladığı anda sonucun acı bir tokat gibi yüzümüzde patlaması:KK43:

neyse yaa bizim için en önemlisi sağlıklı gebelik olması...öbür türlü hamile olsak daha kötü olurdu..

Allahım en iyi zamanı kendi biliyor ve ozaman yollayacak sıpaları..

hatta aldığım son haberlere göre

koca bir leylek sürüsü yola çıkmış ağzında bebelerimizle:)
yok iyiyim ben...valla iyiyim :86::86::86:

hoşbuldum kızlar saolun..

dolunaycım hayır canım erken yapılan testlerde değil 2sindede adet gecikmesinden sonra yapılan testlerde anlaşıldı canım..eh artık napalım bize kalsa adet bitiminden hemen sora test yapmaya başlıycaz :KK1::KK1:

dolunay nerelerdesin sen yaaa cok özledim kuzum seni bu erenayefeyle basak beni sattılar küsüm ben onlaraaa

oyyyyyy PINARIM gelmişşş..gel kuzummmmm nasılsınnnnn:))

başakkk kız tüfekhaneyemi gittin yine:)

benim tek üzüldüğüm,insanın kendini hamile gibi hissetmeye başladığı anda sonucun acı bir tokat gibi yüzümüzde patlaması:KK43:

neyse yaa bizim için en önemlisi sağlıklı gebelik olması...öbür türlü hamile olsak daha kötü olurdu..

dolunay kızım sen hala leylek masallarına mı inanaıyosunn???:KK60::KK60:
tabi çocuğun olmas seninn
biri bu kıza nasıl çocuk yapılır anlatsınn
başak sen anlat annem

bende yazın memlekete giderken leylekleri gördüm söyleyelimde bizimki nerde kalmış soralım diyorum...bu :KK53:sıyırmadan bir adım öncesimiydi

:KK1: o leylek bizede uğrıycakmı acep?
üzülme üzülme napalım hayırlısı böleymiş diyelim..
bende ilkinde çok üzülmüştüm ama 2.sinde o kdr üzülmedim..alışkanlık oldu heralde :KK1:

erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

ben de uzun zamandır bebiş topiklerinden birine bağlanamıyordum.(kötü manada algılanmasın sakın) çok çömler geliyo tecrübeli olduk yaa artık:KK53:
çok heycanlananlar, 1 hafta kala belirti arayanlar...(aman duymasınlar sanki biz öyle değildik(iz):KK52:
böyle uzun zamandır bebek isteyenlerin biraraya gelmesi daha iyi bence..
bu arada başakcım listeyi ilk sayfadaki ilk yazdığın mesajda güncelleyebilirsin insanlar sayfalar arasında aramak zorunda kalmaz böylece:KK34:

saydımda ekledim geçiştirmedim önemsiyorum çünkü :KK19:sizleri
ay seni alkışlıyom bu davranışın içinn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
merhaba kızlar napıyonuz bakıyım canlarımmm:KK9:
nerdesin kız sennnn???
dolunay nerelerdesin sen yaaa cok özledim kuzum seni bu erenayefeyle basak beni sattılar küsüm ben onlaraaa
nerey sattık ?:KK53:
kaça satmışızz??:26:
bak hiç haberim yokk:KK53::KK53::KK51::KK51::KK51:

kesin ordadır
bu kız yılın yarısını wc de geçiriyorr:KK60::KK60:

bak nasıl kaplerimiz bir görüyomusun aynı anda msj yazmışız...
naaptılar sana kuzummmm....sorarım ben onlara...aaaaaa:KK52:

iki gün gelmedik niye küstürdünüz kızı ...:KK20:

döveyim ben onlarııı:KK33:

ben de uzun zamandır bebiş topiklerinden birine bağlanamıyordum.(kötü manada algılanmasın sakın) çok çömler geliyo tecrübeli olduk yaa artık:KK53:
çok heycanlananlar, 1 hafta kala belirti arayanlar...(aman duymasınlar sanki biz öyle değildik(iz):KK52:
böyle uzun zamandır bebek isteyenlerin biraraya gelmesi daha iyi bence..
bu arada başakcım listeyi ilk sayfadaki ilk yazdığın mesajda güncelleyebilirsin insanlar sayfalar arasında aramak zorunda kalmaz böylece:KK34:

ewet tecrübelendiikk :KK1:
ben artık doktora gtmeyincee hamile olma ihtimalini e karte ediyomm:KK50::KK50:
düşünmüyom bile keyfii çalışıyommm:KK19:

Kızlar duyanlar duymayanlara söylesin lütfeynnn

Başak hanum listede ilk olarak hamiş kalmayı başaran arkadaşımıza
çekilişsiz kurasız vede kuponsuz 2012 Model BMW X1 verecekmiş........
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hadi bismillahh diyelim:)

Kızlar duyanlar duymayanlara söylesin lütfeynnn

Başak hanum listede ilk olarak hamiş kalmayı başaran arkadaşımıza
çekilişsiz kurasız vede kuponsuz 2012 Model BMW X1 verecekmiş........
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hadi bismillahh diyelim:)

başakımmm bu topik sana pahalıya patlıcak kanka:KK60:
dikkat et sonra uyarmadı demee:KK60:

iyiyim ablacım sen nasılsın gecen hafta bronsit olmusum 3gün raporluydum testlerimide yaptırdım hani sen diyodun ya doktora git diye gittim bir sürü problem cıktı ablacım yaa akıntımda mikrop cıktı ilac tedavisine baslıcam regliden sonra esimde baslıcak birde süt hormonların yüksek cıktı prolaktinmi nedir birde tiroitlerim calısmıyomus ondan kilo alıyomusum zaten hepsini tetikleyende tiroitlermiş ondan gebe kalamıyomusum ama bir ümit dedi doktor belki gebe olabilirsin ilacları simdi kullanma dedi reglinden sonra dedi ama tiroit ilac tedavisine basladım böyle iste birde öyle uyuz bir doktora rast geldimki kadın resmen ajda pekkan gibi 80 yasında var beni begenmiyo hanım tin tin :KK9: kilo ver diyip durdu bu kiloyla hamile kalma iyice pskolojimi bozdu 1.64 boyundayım 66 kiloyum valla anlamadım baska doktora gidicem anlıyacagın ablacım sen nasılsın nasıl gidiyo hayat?

X