- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
kızlar rüyamı anlatıyim sizleree sabah niyetine dielim:)
yanımda bi bayan oluyo.. bende doktordan çıkmışım sonuçlarımı gösteriyorum o bayana sonucu anlayamamışım :)bana dioki işte fetus gözükmüş bide boyutunu sölüyo bana sonra şaşırıyorum bende nasıl yanee diorum ....
oda bebiş war göbiştee dio ....
hayırlısı bakalımm
rüyalarımız gerçekleşcekmi yoksa ancak rüyadamı görücez bebişi ay sonu belli olucak
hoşbuldum kızlar saolun..
dolunaycım hayır canım erken yapılan testlerde değil 2sindede adet gecikmesinden sonra yapılan testlerde anlaşıldı canım..eh artık napalım bize kalsa adet bitiminden hemen sora test yapmaya başlıycaz
sahiden 41 tane haaa
saydımmmm
geçmişnolsun canım yaaa allah sağlıklı gebelikler versinnn
sağlılkla zzevkle doğurasın inşallahhh
sen benden biraz daha sabırlıymışsın...:)
bende 3-4ay önce iki test yaptım pozitif çıktı...kan testi ise sıfır
benim tek üzüldüğüm,insanın kendini hamile gibi hissetmeye başladığı anda sonucun acı bir tokat gibi yüzümüzde patlaması
neyse yaa bizim için en önemlisi sağlıklı gebelik olması...öbür türlü hamile olsak daha kötü olurdu..
Allahım en iyi zamanı kendi biliyor ve ozaman yollayacak sıpaları..
hatta aldığım son haberlere göre
koca bir leylek sürüsü yola çıkmış ağzında bebelerimizle:)
yok iyiyim ben...valla iyiyim :86::86::86:
bende yazın memlekete giderken leylekleri gördüm söyleyelimde bizimki nerde kalmış soralım diyorum...busen benden biraz daha sabırlıymışsın...:)
benim tek üzüldüğüm,insanın kendini hamile gibi hissetmeye başladığı anda sonucun acı bir tokat gibi yüzümüzde patlaması
neyse yaa bizim için en önemlisi sağlıklı gebelik olması...öbür türlü hamile olsak daha kötü olurdu..
sen benden biraz daha sabırlıymışsın...:)
erenay toipikimz çok kalabalık eğlenceli ve sıcak oldu. listeyi yapmaya ömrüm yetmicek. listeyle uğraşırken sohbetleri kaçııryom.
iyi ki açtık burayıııııı. ilgi sevgi yergi gösteren tüm arkadaşlarımıza tşklerimizi sunuyor ayakta alkışlıyorum.
erenay kalk
ay seni alkışlıyom bu davranışın içinnsaydımda ekledim geçiştirmedim önemsiyorum çünküsizleri
nerdesin kız sennnn???merhaba kızlar napıyonuz bakıyım canlarımmm
nerey sattık ?dolunay nerelerdesin sen yaaa cok özledim kuzum seni bu erenayefeyle basak beni sattılar küsüm ben onlaraaa
oyyyyyy PINARIM gelmişşş..gel kuzummmmm nasılsınnnnn:))
başakkk kız tüfekhaneyemi gittin yine:)
dolunay nerelerdesin sen yaaa cok özledim kuzum seni bu erenayefeyle basak beni sattılar küsüm ben onlaraaa
ben de uzun zamandır bebiş topiklerinden birine bağlanamıyordum.(kötü manada algılanmasın sakın) çok çömler geliyo tecrübeli olduk yaa artık
çok heycanlananlar, 1 hafta kala belirti arayanlar...(aman duymasınlar sanki biz öyle değildik(iz)
böyle uzun zamandır bebek isteyenlerin biraraya gelmesi daha iyi bence..
bu arada başakcım listeyi ilk sayfadaki ilk yazdığın mesajda güncelleyebilirsin insanlar sayfalar arasında aramak zorunda kalmaz böylece
ay seni alkışlıyom bu davranışın içinn
bu kız yılın yarısını wc de geçiriyorr
benim eşim de öyle
Kızlar duyanlar duymayanlara söylesin lütfeynnn
Başak hanum listede ilk olarak hamiş kalmayı başaran arkadaşımıza
çekilişsiz kurasız vede kuponsuz 2012 Model BMW X1 verecekmiş........
hadi bismillahh diyelim:)
oyyyyyy PINARIM gelmişşş..gel kuzummmmm nasılsınnnnn:))
başakkk kız tüfekhaneyemi gittin yine:)