"neşeyle yumurtlayıp, zevkle doğuracağız" felsefe süper...hayırlı olsun topiğiniz kızlar..bende 13 aralık ı bekliyorum bakalımm..pek neşeli yumurtladığım söylenemez.. bizde küstük kocişle ama...yinede az da olsa bişiler oldu bakalım hayırlısı :))
siz de mi küstünüzsorun ne? incir çekirdeğini doldurmaz dimi
dolunay kuzum şu avatarı değiştir ya da üstüne bişi var kadın üşüdü valla haftalardır bööle. onu görünce ben üşüyom
ne dimek ne dimek azıcık faydam dokunuyosa ne güzellll
güzel biii yemekk...........:125:
güzel bi kıyafet..............:92:
güzelce makyaj...............:108:
birkaçtane mum...............
bir kaç güzel söz................
güzel bir müzik....................
hop adam kucağında.................
:127:
sağol canım menim
inşallah canım..iyi bari ,bi zararı yoksa deneyek bakalım..
canım zararlı olsa doktor vermezdi ayrıcada hamile olduğunu öğrenene kadar içtiğin yada yaptığın şeyler bebeğe zarar vermiyo diye biliyorum doğa sana haber verdikten sonra yani adet günün geçtikten sonra dikkat etmen gerek canım menim için rahat olsun
aminnnn aminnnnnnnn:)
sağol canııım inşallah Allah ağzından duysun dolunaycım sende bende isteyen herkeste tez vakitte bebeğimize kavuşuşuruz
Umudumuz kasım ayı topiğinden transferim :)
Ve malesef dün akşam öğrendiğim kadarıyla şuan kimyasal gebelik geçiriyorum
1 aralık itibariyle 131 çıkan beta değerim dün akşam 38 e düşmüş malesef bebişimi kaybediyorum
Yeni bat ne olur açıkcası bilmiyorum
ama morale ihtiyacım vardı sizleride çok neşeli gördüm aranıza katılmak istedim kızlar
hoşgeldin canım hemen bilgilerini ver senide listemize ekleyelimm
hoşbulduk şekerler...
29 yaşındayım..1 yıl 1,5 aylık evliyim...23 ağustosta 21 hafta 6 günlük bebeğimi kaybettim..ekimde çalışmalar başladı..ama zor oldu biraz..eşim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korktu sanırım...pekde neşeli yumurtlamadım derken onu kastettim...fazla yapamadık...çünkü bayağ acı çektimm..12,5 saat sancı vede normal doğumla doğurdum bebeğimi..13 kasım son adetimm..bakalım 13 aralığı bekliyorum..çalışıyorum..personel işleriyle uğraşıyorum ..Adana da yaşıyorum...hepinize başarılar diliyorum..(yarışma gibi oldu ehehehe)
dolunay özlemişim kız senii
herzamanki geleneği bozmıyım
seni seviyorum başakk
hoşbulduk şekerler...
29 yaşındayım..1 yıl 1,5 aylık evliyim...23 ağustosta 21 hafta 6 günlük bebeğimi kaybettim..ekimde çalışmalar başladı..ama zor oldu biraz..eşim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korktu sanırım...pekde neşeli yumurtlamadım derken onu kastettim...fazla yapamadık...çünkü bayağ acı çektimm..12,5 saat sancı vede normal doğumla doğurdum bebeğimi..13 kasım son adetimm..bakalım 13 aralığı bekliyorum..çalışıyorum..personel işleriyle uğraşıyorum ..Adana da yaşıyorum...hepinize başarılar diliyorum..(yarışma gibi oldu ehehehe)
ayy tatlım benim seni çok iyi anlıyorum
bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim ve bende normal doğurdum ama benim doğumum kolay oldu
önce suyum geldi 2 saatlik sancı sürecinden sonra doğurdumm
allah sabır versin bizlere seninki pek yeni ama benim 6 sene oldu atlattım ben
tatlımmmmmmm ay lav yuuuuu:)
bu arada başak bi derdim var dedi sustuu??merak ettim yoksa tüfekhaneyemi gitti
Seraycım çook büyük geçmiş olsun...seni eniyi erenayım anlar...Allahımmm en kısa sürede hayırlısıyla bebelerinizi kucağınızaversin inşallah....
öyle sanıyorumki sizin ilacınız yeni bir bebek...
ve Allahım bu ay mucizelerini göstersin inşallah....
ama işte o zaman asıl kavga başlar................:84::95::123:canım iki tarafta haklı olduğunu iiddia ediyorsa o kavganın sebebi incir çekirdeğini doldurmaz iştee
kuzum sen takıl bize bol bol. biz adet olduk mu olcak mı telaşı yaşamıyyalım diye bat listesi yapmadık. değişik bir listemiz var eğleniyos işte"neşeyle yumurtlayıp, zevkle doğuracağız" felsefe süper...hayırlı olsun topiğiniz kızlar..bende 13 aralık ı bekliyorum bakalımm..pek neşeli yumurtladığım söylenemez.. bizde küstük kocişle ama...yinede az da olsa bişiler oldu bakalım hayırlısı :))
dolunay özlemişim kız senii
herzamanki geleneği bozmıyım
seni seviyorum başakk
Umudumuz kasım ayı topiğinden transferim :)
Ve malesef dün akşam öğrendiğim kadarıyla şuan kimyasal gebelik geçiriyorum
1 aralık itibariyle 131 çıkan beta değerim dün akşam 38 e düşmüş malesef bebişimi kaybediyorum
Yeni bat ne olur açıkcası bilmiyorum
ama morale ihtiyacım vardı sizleride çok neşeli gördüm aranıza katılmak istedim kızlar
erenayım benide ekleyin listenize:)hayırlı uğurlu gelir inşalla:)
23aralık benimki...
bukadar evliklik yıldönümü anneler günü doğumgünü ne denk geldi adetim bari bu sene yılbaşında gelmesin de
bizde yeni yıla UMUDUMUZLA girelim....
ay sen başaka bakma o arada kaçarrr
amin allahım hepimizin ilacı olan bebeklerimizi tez zaman da gönderir inşallahh
kızlar belinay bugün teste gidecektii
acep nolduuu
çabuk gelsde bize haber verse
Seraycım çook büyük geçmiş olsun...seni eniyi erenayım anlar...Allahımmm en kısa sürede hayırlısıyla bebelerinizi kucağınızaversin inşallah....
öyle sanıyorumki sizin ilacınız yeni bir bebek...
ve Allahım bu ay mucizelerini göstersin inşallah....
geçmiş olsun ttalım..hamileyim ve bebeğim şuanda benden gidiyor diye düşünme..sen hamile değilsin..
sıradan bir adet geçiriyosun tamam mı?sağlıkla kucağına alacağın ikinci bebeğin ise gelmek için gün sayıyor daha..:)
çook yakında kavuşmanızı dilerim...Allah oğlunuzu bağışlasın,bu dönemde yinede onun varlığı size güç veriyordur..
daha önce yaşadığınız duygular şükretmenize yardımcı oluyordur...
biz ise yıpranan sinirlerimizi kocalarımızdan çıkarıyoruz...bknz dolunay:)ve sanırsam başakss:)
kız bizimki bat sat listesi değil birbirimizi tanımak adına yaptığımız listeee
başak bakıyo listeyeee güzel yaptı çok
evet canım senin iyi kısa sürmüş..Allah ım öyle bişeyi kimseye yaşatmasın..2 gün 4 gün o sancıyı çekenleri gördüm..bana sen çabuk atlattın diyorlardı...ama çok kötüydü yaa..Amin canım Allah sabır versin hepimize...
canım benim üzülme bnde mayıs ayında geçirdim kimyasal gebelik.herşeyde i hayır vardır.bebeği kaybediiyorsak bi sebebi vardır.anormal gebelikler düşükle sonuçlanırmış doktorum bana öyle demişti.dünyaya gelseydi sorunlu olurdu demişti.üzülme sıkılma seni çok iiyi anlıyorum çok kötü bir durum ama olsun.inş. yine kalırız dualarla