- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Günaydın sara ablaaa
nasılsınn kırılma bize nolur başakın da işi başından aşkın liste için gece gündüz savaş veriyo sayfaları ezberliyo kaçırmayayım diyee
bende seni seviyorum hep gelin bize hep gelin olurmuuu???
kız dolunayı nerde buldun
sara abla valla bak erenay doğru söölemiş işi gücü bıraktım sayfalarla savaşıyorm. sen de bize kırıldın gibi oldun topik açtık diye bida gelmicen sandım. aslına çok ilgileniyom burayla evsahibesiyiz ya ama bilmem gözümden kaçmış kusura bakma kzum biz de seni seviyoz dimi erenayyyy ı love you sara
ı love you sara ı love you sara ı love you sara ı love you sara
eyvallah kanka
kızlar yeni topik açtınız diye size niye kırılayım burası sanal ortam iseyen istediği yere topikte açar yazı da yazar önemli olan güzel şeyleri paylaşabilmek bi dostluk arkadaşlık kurabilmek ve dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşarak azaltabilmek.hem kırılsam dün size hayılı olsun dermiydim.topiğinize gelirmiydim.ben sizleri seviyorum burayada gelirim benim diğer topiklerdende bir sürü arkadaşım var onlarıda ihmal etmemeye çalışıyorum kendi topiğim zaten var hem orasıda sadece benim değil hepimizin topiği.sizde oraya beklerim çay kahve içmeyelisteye yazmamışsınız demem şakaydı unutulmak zoruma gitti o kadar tamam mı canlarım hadi sizi çok öpiyorum.