Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy bende sizeee kıyamam yaaaa bebiş bekleme yolunda delirdik yaaa olmaz kia aammmaaa yaaaa

başak çok dalga geçtin benle yaaa
kilodur seninkiiiii
göbektir göbekk

başak çok dalga geçtin benle yaaa
kilodur seninkiiiii
göbektir göbekk

benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzz

aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo

aynen cnmm benide gören aa hmş misinnn die sewiniyolarr ben yine yoooooo düşünmüyorumm die cewap weriyorummm pufffff
bu arada afiyet olsunn şekerr

hşbldukk ttlmm inşallah hepimiz hmş oluruzz aminnnnnnnnnnnnnn

gel tencerede sende bi köpük ol da kayna bizleeeeeeeeeee

bi bana baksanıza hem hastayım hemde ağzım durmuyoooo:2:

gldimm kuzumm geçmiş olsun sanadaaa kıyamammmm ...

ayy bende walla resmini çekicektim as kalsınn iice sıyırdıkk yanee

ttmm benim gibi yaşamışsın sendee
benimde 15 gün önce we az geldi ayrıca pembe renkliiydi kii hayatım boyunca ilk kez gecikmem oldu...genelde hep erken olurum ben hamişmiyim die düşünmeden edemiyorum tabiiii ...
alışwerişe çıktık kocişle eczanenin önünden geçerken dedim ben bi test alimmm yokk boşwer ay sonu ne olucağı belli olur didi ...
zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinnn

bende hayatım da ılk defa erken oldum cnm ya bugun dok gıdecektım gıdemedım kocıs aradıgında yarın ızınlıymnıs yarın onunla gıdecegımm bakalım neden olmus tabıı ıns hamıssın der ohhh ohhh bede gobek atarım

canım ben sadece rahim filmi için istiyorum gitmeyi doktorları için değil yani tedavime orda devam etmem zaten.sadece güzel sorunsuz bir şekilde rahim filmi çeken özel bir yer arıyorum.çekilince işim bitecek gittiğim yerde.başka özel bir hastane tavsiye eden var mı ve fiyat tabiki

kızlarrrr nirdesiiiiinizzzzzz??? kaççç saatttirrrrr burdayıımmmm kimseee yoookkk
bende gidiyommmmmmm..

test yaptın mı kuzum sen kafayı yemeden önce bi test yapaydın iyiydi
ankaradayım cnm gel =)
kız sen Ankara'ımın neresindensin???????

benim kocişin maçı varmış bugünnnn...
yine geç yicez yemeği

kaçta gelcek kocan. otur sen ye o seni neden bekletiyo sen de onu bekleme

İnşallah hayatım inşallah dualarımız seninle. sonuna kadar arkandayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…