kıyamam kuzum bu yolda kafayı yiycez farkındayım
aa evet kuzum 1 yıldan fazla yapamadık demiştin tamaaaaammmmmm
gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:
karnımın resmini falan çektim o derece yaniii.:111:
gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:
benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzzkıyamam kuzum bu yolda kafayı yiycez farkındayım
aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo
cannım daha erken çok normall ben 6 yıllık tecrübeden bahsediyorum ilk 2 sene gittiğim heryerden ağlayarak geliyodum eve
ama artık herkesi susturdum çok ta takmıyom konuşanı daaa
hoşgeldin güzelim
inşallahhh burdan çıkan ilk hamiş sen oll
oyy kıyamam kuzum gel sende bende yemek yapmadım bugun cook usengectım yerımden kalkamadım kahvaltılık hazrlayacaktım kocıs ımdaddıma yetıstııı
gel tencerede sende bi köpük ol da kayna bizleeeeeeeeeee
bi bana baksanıza hem hastayım hemde ağzım durmuyoooo:2:
ankaradayım cnm gel =)
şimdi arabayaa atlarsam gece 22,30 gbi orda olurum heralde artık sahur yaparızzzz
tabi ben oruçta tutamam boşver ben en iyisi tarhana turşu idare ediim
daha cook hasta olursun en ıyı yerınde yat cnm sen
benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzz
ttmm benim gibi yaşamışsın sendee
benimde 15 gün önce we az geldi ayrıca pembe renkliiydi kii hayatım boyunca ilk kez gecikmem oldu...genelde hep erken olurum ben hamişmiyim die düşünmeden edemiyorum tabiiii ...
alışwerişe çıktık kocişle eczanenin önünden geçerken dedim ben bi test alimmm yokk boşwer ay sonu ne olucağı belli olur didi ...
zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinnn
canım bilmiyorumki adet bitimi cekiliyo sen istersen git bir görüs derim ama bana sorarsan ben orayı begenmedim hic doktorları iyi degil en son ozaman gittim memnun kalmadım acıkcası ama sen etkilemek istemem belki sen begenirsin bellimi olur
benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzz
kız sen Ankara'ımın neresindensin???????ankaradayım cnm gel =)
benim kocişin maçı varmış bugünnnn...
yine geç yicez yemeği
İnşallah hayatım inşallah dualarımız seninle. sonuna kadar arkandayızbende hayatım da ılk defa erken oldum cnm ya bugun dok gıdecektım gıdemedım kocıs aradıgında yarın ızınlıymnıs yarın onunla gıdecegımm bakalım neden olmus tabıı ıns hamıssın der ohhh ohhh bede gobek atarım