Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım
insan ye bölünüyo böyllee
bi burası bi gerçek misafirler aklın nerde kalıyo belli deel

hoşbuldum valla caımmm burdan hoş yer yokkk :)
sorma valla yok onlar varken giremiyorum
bitaneside hamile yarın onla dra gitcemmm

tsk edrım kuzumda oyle dıyorum gozumu kapattıgım ann hamıslık aklıma gelı
bugunde gün vardı gıtmedımm ohhhhhhhh gıtsem kafamı sısırlerdı bebek yokmu dıyeee olmuyom dok g ıtmedınızmıneyın varmıs sunun gelını hamıs kalmıs su dogum yapmıss ooooooooo

yavrum ben aralıgıda sayıyorum eylul ekım kasım aralık aslında eyluldekı calısmalarır saymasakda olurr o zaman acı cekıyodum halvette

neden acı çektin kuzum:44::44::44:

hhhhhhooooooooppppppppp hadi erenay bize bi şarkı söölesin de keyfimiz yerine gelsiiiiiinnnnnnnn

ayyy kızz keşkemmm amaaa hiçbi belirtim yokkk canımm benim bata 9 gün kaldı
geçen ay ben öyleydim hatta adetliyken midem bulandı falan annem 3 4 ay üzerine görmüştü kardeşime hamileyken acaba deyim test bile yapmıştım tabiki negatigfff :)
helee belirtiler hepsi vardı üstüne bide erken oldum okadar belirtiyeee
kesinlikle sana katılıyorum delirmeden önceki bi adımdayım sanırsam

bir yığın boş savsata
ben tecrübeli olarak bunları geri püskürtmeyi başardımm
ama başarana kadar canım çok yandııçok ağladım kızdım
artık öğrendimm böle yaşamayıı

bir yığın boş savsata
ben tecrübeli olarak bunları geri püskürtmeyi başardımm
ama başarana kadar canım çok yandııçok ağladım kızdım
artık öğrendimm böle yaşamayıı

ben savasamıyorum kacıyorum ınsanlardan bebek yokmu sorusunda dunyam yıkılıyo bıde vajıydımm onun kımseye soyleyemedım korunuyrum dıye yalanlar
basakk vajınusmusdum yane ılıskıye gıremydum kendımı kasıyordummm tedavı gordum eyll basında 1 aydan sonra ılıskıye normal olarak grdım

kızlarr merhaba nasılsınızz kankilerimmmm :)
beni sorucak olursanız kasıklarımda şişlik warr rahatsız ediyo .....
karnım ağrıyo şişmiş yine kojamannnn bi karnım olmuşşş hamiş gibi geziyorummm
acaba mercimekmi oluşuyoo kiiii

neden acı çektin kuzum:44::44::44:

hhhhhhooooooooppppppppp hadi erenay bize bi şarkı söölesin de keyfimiz yerine gelsiiiiiinnnnnnnn
şöyleyeyim :
seninle tattım ben her mutlululuğuuuuu
bırakıp gidersen bilki yaşamam
ömrümden canımdan ne istersen alll
gülü susuz seni aşksız bırakmam

size bizim şarkımızı yazdımm
umut varya çok tehlikelii hem çok güzel hemde çok kötü bişiiiiiiiiiiiii

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...

YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...

SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası , 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan
UMUT
şu an 32 haftalık, annesinin karnında

KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal yolla gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
PNRGRKN: 23yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz dan bu yana çalışmalar yapıyor...

aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo

cannım daha erken çok normall ben 6 yıllık tecrübeden bahsediyorum ilk 2 sene gittiğim heryerden ağlayarak geliyodum eve
ama artık herkesi susturdum çok ta takmıyom konuşanı daaa

hoşgeldin güzelim
inşallahhh burdan çıkan ilk hamiş sen oll

kızlar benım kocısss aradı yemek hazırlama dısarı cıkalım dedııı hersey gusel bıde bebısımız olsaydııı kafayı yemeden ogunlerıde gorseydım

ayy mesaj gönderemedim sandımm :) kuzucuklarımmm ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kıyamam kuzum bu yolda kafayı yiycez farkındayım

aa evet kuzum 1 yıldan fazla yapamadık demiştin tamaaaaammmmmm

aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo
gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:
karnımın resmini falan çektim o derece yaniii.:111:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…