Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay adaşım nirdesin sen yaa!!!kızlarrr merhabaa listemiz ne güzel olmuş öle yıldızlı yıldızlıııı ee napıyosunuz bende komşular vardı azönce gittiler bende buraya koştum :)
vay adaşım nirdesin sen yaa!!!
valla bu avatardaki bebek sana daha çok misafir getirir. biz de öyle bakanlara misafir getirir derler...
ayrıca misafirleri yolcu eder etmez bize koşman hoşuma kaçtı çok
seni seviyorum bebeğiiiiimmm..
kuzum yıldızlar attık listeye en çok sohbete katılanlar meydana çıksın diye. beğenmediğin bir nokta varsa söyle yapıyım. burası hepimizin
ewet aktif arkadaşalrımız yıldızlanacak bundan sonraaakızlarrr merhabaa listemiz ne güzel olmuş öle yıldızlı yıldızlıııı ee napıyosunuz bende komşular vardı azönce gittiler bende buraya koştum :)
ay acıdım sana yaaaaazeynep bayadır okuyo ama bi pas vermedi.
eroşcum az önce kocacım geldi yanıma. benim iş yerim evimize yakın öğlen işe giderken yanıma uğruyo. doğru düzgün görüşemiyos kuzum yaa
o gece geliyo, ben çok tan sızmış oluyorum. ben sabah giderken o uyuyor oluyo. çok öslüyorum
traş olmş sinek kaydı, saçlarına da fön çektirmiş yanağından bi öptüm kaymak gibi. kıskanıyorum ben çokk.. napçam bilmiyorum
vay adaşım nirdesin sen yaa!!!
valla bu avatardaki bebek sana daha çok misafir getirir. biz de öyle bakanlara misafir getirir derler...
ayrıca misafirleri yolcu eder etmez bize koşman hoşuma kaçtı çok
seni seviyorum bebeğiiiiimmm..
kuzum yıldızlar attık listeye en çok sohbete katılanlar meydana çıksın diye. beğenmediğin bir nokta varsa söyle yapıyım. burası hepimizin
aman getirsin canım burda zati bi komşularım var onlarda olmazsa yalnızım bizde de öyle derler bebek böyle yapınca ama önce başka misafir gelsinde :)
bende seni seviyrum canımmm benimmm hepinizi hemdeeeee
süper listemiz ben çok sevdim sen gayet güzel yapıyosun canım aynen devammmm
buarad midem kazındı yemek için ekmek arası bişeyler yaptım gitmiyo yaaa midem kalktı sankimmm noluyoo bana
hehehehe hamile misin yoksam ay insanın aklına hemen o geliveriyor. valla ben de adetli bile olsam midem bulansa başım dönse hamilemiyim ki diye içimden geçiyo.bence biz delirmeden bi önceki adımdayızaman getirsin canım burda zati bi komşularım var onlarda olmazsa yalnızım bizde de öyle derler bebek böyle yapınca ama önce başka misafir gelsinde :)
bende seni seviyrum canımmm benimmm hepinizi hemdeeeee
süper listemiz ben çok sevdim sen gayet güzel yapıyosun canım aynen devammmm
buarad midem kazındı yemek için ekmek arası bişeyler yaptım gitmiyo yaaa midem kalktı sankimmm noluyoo bana
amin canım amin ama olsun eskisi kadar takmıyorum kafama. su akar yataığını bulur. hiç bişi için geç diil dimi erenaycımewet aktif arkadaşalrımız yıldızlanacak bundan sonraaa
ay acıdım sana yaaaaa
insan hasret duydumu çok feci oluyo
benim kocamda bazen mesaiye gidiyoo
o gittimi ben de özlüyom arıyom salya sümük ağlıyomm
zavallı kocacım da napsın avutmaya çalışıyo
allah bir an önce evine çıkmayı veeee evinin hanımı çocuklarının anası olmayı nasip etsinn
hehehehe hamile misin yoksam ay insanın aklına hemen o geliveriyor. valla ben de adetli bile olsam midem bulansa başım dönse hamilemiyim ki diye içimden geçiyo.bence biz delirmeden bi önceki adımdayız
amin canım amin ama olsun eskisi kadar takmıyorum kafama. su akar yataığını bulur. hiç bişi için geç diil dimi erenaycım
Eki Görüntüle 301477 ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...
Eki Görüntüle 301477 BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
Eki Görüntüle 301477 MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
Eki Görüntüle 301477 AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
Eki Görüntüle 301477 GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
Eki Görüntüle 301477 YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...:111:
Eki Görüntüle 301477 NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
Eki Görüntüle 301477 YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
Eki Görüntüle 301477 SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası , 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
Eki Görüntüle 301477 EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan UMUTşu an 32 haftalık, annesinin karnında
Eki Görüntüle 301477 KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal yolla gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
Eki Görüntüle 301477 PNRGRKN: 23yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz dan bu yana çalışmalar yapıyor...
kuzum sen nerdesin yaa dün göremedim seni ihmal etme bizi valla bak senin yanına yıldızcık koyamadım sen gelmedin diye. bilgiler için kusura bakma canım hemen düzeltiyorumlıste cook gusel olmus elınıze saglık kızlarda ben eylul ayından berı calısma yapırm yanlıs olmuz :)) bıde 21 yasındayım
lıste cook gusel olmus elınıze saglık kızlarda ben eylul ayından berı calısma yapırm yanlıs olmuz :)) bıde 21 yasındayım
belinayım kuzum sen bana 4 aydır çalşma yapıyos dedin ya aralıktan 4 ay geri saydım ağust. çıktı:101::101::101::101::101:v
kafam üşüyooo
ben üşüyomm
gözüm yaşarıyooo
boğazım aağrıyoooo
battaniyeme sarıldımm kahvemi aldım
ben nasıl iyileşicemm sevmiyom hasta olmayııı:2::2:
ıyıdır kuzular dun bıraz karmma karısıklardaydımmmm aklımda fıkrımde sadece anne olmakkk varrrrr özledım sızı hemen topınge grdmm
gecmıs olsun tatlımm:26::26::26: ben gecen ay cektım 1 hafta yattım ıns bıda hasta olmam bıdakı kısa kadar