Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıyamam kuzum bu yolda kafayı yiycez farkındayım:KK9::KK9::KK9:

aa evet kuzum 1 yıldan fazla yapamadık demiştin tamaaaaammmmmm:KK23::KK23::KK23:

gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:
karnımın resmini falan çektim o derece yaniii.:111:

ayyy bende sizeee kıyamam yaaaa:KK16: bebiş bekleme yolunda delirdik yaaa olmaz kia aammmaaa yaaaa :KK43::KK43::KK43:

aa evet kuzum 1 yıldan fazla yapamadık demiştin tamaaaaammmmmm:KK23::KK23::KK23:

gamzelal, belinay nooluyo kıslar bize yaa . benim de regl olmadan önce karnım bi şişti ki sormayın. kocam da hamilesin de bana mı söölemiyosun dedi. hatta ben de kapıldım bu fikre " acaba hamileyim de söylemiyor muyum" diye:44::44:

başak çok dalga geçtin benle yaaa
kilodur seninkiiiii
göbektir göbekk

başak çok dalga geçtin benle yaaa
kilodur seninkiiiii
göbektir göbekk

benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzz:KK53::KK53::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52::KK33::KK33:

aa canım benım de karnım ole kasıklarım sıs aynı dusuncedeyım hamıs gıbı herkez karnımı sevyooo:KK53:

aynen cnmm benide gören aa hmş misinnn die sewiniyolarr ben yine yoooooo düşünmüyorumm die cewap weriyorummm pufffff:KK37::KK37:
bu arada afiyet olsunn şekerr :KK56:

cannım daha erken çok normall ben 6 yıllık tecrübeden bahsediyorum ilk 2 sene gittiğim heryerden ağlayarak geliyodum eve
ama artık herkesi susturdum çok ta takmıyom konuşanı daaa

hoşgeldin güzelim
inşallahhh burdan çıkan ilk hamiş sen oll:KK49:

hşbldukk ttlmm inşallah hepimiz hmş oluruzz aminnnnnnnnnnnnnn:KK49::KK49::KK49:

gel tencerede sende bi köpük ol da kayna bizleeeeeeeeee:KK1:e

bi bana baksanıza hem hastayım hemde ağzım durmuyoooo:2::nazar:

gldimm kuzumm geçmiş olsun sanadaaa kıyamammmm ...

ayy bende walla resmini çekicektim as kalsınn iice sıyırdıkk yanee:KK35::KK35:

benım adet 10 gun once ve az geldı sımdı yenı bata14 gun falan var ama karnım hamıs gıbı sıs kasıklarımmm dıyorum yerlesme kanaması oldu o adetdegılmı ben hamılemıyımm dıyeeeeeeeeeee ayy kızlarr bız kafayı yıyoruzzz:KK53::KK53::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52::KK33::KK33:

ttmm benim gibi yaşamışsın sendee :KK53::KK53:
benimde 15 gün önce we az geldi ayrıca pembe renkliiydi kii hayatım boyunca ilk kez gecikmem oldu...genelde hep erken olurum ben hamişmiyim die düşünmeden edemiyorum tabiiii ...
alışwerişe çıktık kocişle eczanenin önünden geçerken dedim ben bi test alimmm yokk boşwer ay sonu ne olucağı belli olur didi ...
zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinnn :KK76::KK76::KK76:

ttmm benim gibi yaşamışsın sendee :KK53::KK53:
benimde 15 gün önce we az geldi ayrıca pembe renkliiydi kii hayatım boyunca ilk kez gecikmem oldu...genelde hep erken olurum ben hamişmiyim die düşünmeden edemiyorum tabiiii ...
alışwerişe çıktık kocişle eczanenin önünden geçerken dedim ben bi test alimmm yokk boşwer ay sonu ne olucağı belli olur didi ...
zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinnn :KK76::KK76::KK76:

bende hayatım da ılk defa erken oldum cnm ya bugun dok gıdecektım gıdemedım kocıs aradıgında yarın ızınlıymnıs yarın onunla gıdecegımm bakalım neden olmus tabıı ıns hamıssın der ohhh ohhh bede gobek atarım:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

canım bilmiyorumki adet bitimi cekiliyo sen istersen git bir görüs derim ama bana sorarsan ben orayı begenmedim hic doktorları iyi degil en son ozaman gittim memnun kalmadım acıkcası ama sen etkilemek istemem belki sen begenirsin bellimi olur :KK9:

canım ben sadece rahim filmi için istiyorum gitmeyi doktorları için değil yani tedavime orda devam etmem zaten.sadece güzel sorunsuz bir şekilde rahim filmi çeken özel bir yer arıyorum.çekilince işim bitecek gittiğim yerde.başka özel bir hastane tavsiye eden var mı ve fiyat tabiki

kızlarrrr nirdesiiiiinizzzzzz??? kaççç saatttirrrrr burdayıımmmm kimseee yoookkk:KK43:
bende gidiyommmmmmm..:21:

test yaptın mı kuzum sen kafayı yemeden önce bi test yapaydın iyiydi:KK6::KK6:
ankaradayım cnm gel =):KK52:
kız sen Ankara'ımın neresindensin???????:KK34::KK34:

benim kocişin maçı varmış bugünnnn...
yine geç yicez yemeği :KK15:

kaçta gelcek kocan. otur sen ye o seni neden bekletiyo :KK57:sen de onu bekleme

bende hayatım da ılk defa erken oldum cnm ya bugun dok gıdecektım gıdemedım kocıs aradıgında yarın ızınlıymnıs yarın onunla gıdecegımm bakalım neden olmus tabıı ıns hamıssın der ohhh ohhh bede gobek atarım:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
İnşallah hayatım inşallah dualarımız seninle. sonuna kadar arkandayız:KK8::KK8:

X