aynen bende ööle aklımda smile ler uçuşuyoo biri geldimii
sara abla küstüm sana sen başakı sev beni sevmeee
nazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo
yandım dedikçede altına odun sokmalı
tamam ablam ben de soru cook
yarın sonuclarımı dok gosteryım bısı cıkarsa kur tarıflaerı ısteyecegımsenide seviyorum annem sevmezmiyim deli kız gel sana bi sarılayım bide öpeyim sevgi pıtırcığı olalım
bencede canım aynen hatta birazda kömür atmalı
sor annem sor bekliyorum
cnm dıkkat et kendıne gecmıs olsunnn evet yumusadımgunduz kus gıdecekrım sımdı ozledım ayoll
demekki neymiş kızgınken kavgayı uzatmamak gerekiyormuş...biz öyle yapıyoruz küsüyoruz sinirimiz geçince aynı konu hakkında sakin bi şekilde konuşuyoruz
hmmm konuş konuş yardımcı ol mileetecnm tel konusyodum vajı tedavısı gordum ya dok bı hastaya nomu vermıs garıbım 2 yıldır ılıskıye gırememıs dok bana soruyo yendınmı dıye aramıs destek oldum hıcc tanımyom ama ıkı dk kanka oldukkocısı bugun sevmıyom ya severım senı cooooooooooooook cokkkk mucuk muck
senide seviyorum annem sevmezmiyim deli kız gel sana bi sarılayım bide öpeyim sevgi pıtırcığı olalım
sor annem sor bekliyorum
demekki neymiş kızgınken kavgayı uzatmamak gerekiyormuş...biz öyle yapıyoruz küsüyoruz sinirimiz geçince aynı konu hakkında sakin bi şekilde konuşuyoruz
o sınırle bı dusune bılsem ah ah kuzumm neyse o hala benı kus bılıyo ama ozledım
neyse sabah ola hayrola
senide seviyorum annem sevmezmiyim deli kız gel sana bi sarılayım bide öpeyim sevgi pıtırcığı olalım
sor annem sor bekliyorum
yarın sonuclarımı dok gosteryım bısı cıkarsa kur tarıflaerı ısteyecegım
tabı bıde ara ara yemek tarıflerı verırsen sevınırım masallah marıfetlı hatunsun
hmmm konuş konuş yardımcı ol mileete
sev benide tabii
ben başaktan dajha güzelim daha tatlıyımmmm
kıslarr gidiyom çayımı alayım dizim başlıyoooooo
hem ona bakim hem size
kıslarr gidiyom çayımı alayım dizim başlıyoooooo
hem ona bakim hem size
sagolun kızlar slm vermse olmaz hepsı kendı akrabası ve sankı ben aralarına sokmuyomusum gdıye dusunuyolarr valla cook bunaldım
bebgım gelırde ıns hersey yoluna gırer gel bebısım gel annecıgnın yanına cook yanlızzzzzzz
tşk ederim ablacmm :)afiyet olsun annem
kızlar ıspanak çorbası yaptım oırasa kızarttım bide çorti taplaması yaptım
şimdide kocişimin gelmesini bekliyorum yemek için
kıyamam sana ya özür dilesin önce yaptığı odunluktan dolayı sonra sende affet fazla uzatma her evlilikte olur böyle şeyler hatta daha fazlaları canım Allah mutluluğunuzu bozmasın bitanem
canım ben yöresel yemek yapmayı severim ıspanak çorbasını herkes bilir pırasa kızartması karadenize özel bi yemek çorti taplamasıda bitlis iline ait bir yemek çorti lahana turşusunun yöredeki ismi isterseniz tarifini verebilirim çok lezzetli bir yemek ben şahsen bayılıyorum.
yok tatlım ben face kullanmıyorum
bıtanem gecmıse baktım cook uzuldum hepp aılelerden cıkıyo bu sorunlar
aynı bende kaynanma gıdyrm herlezın surat asık kendı halınde canım ısemyo bı yalan bulup kacıyorum
ıns mutlu mesut yasarız evımızdee
darısı benım basıma kocısımle barısırz kı bana barısırz gııbı gelıyooo
offf yokmusun bu gece bakayım bı kosu gellıp yarım edyım hemen bıtsın cene calmaya devam edelımkızlar bizim dün gelmesi olsaı misafirler bugün gelmişler.,
işten geldim ki ne görüyiyimmmmmmmm aaaaaaaaaaa süprüüüüüüüzzzzzz yapmşlar şimdi yemekler yendi dağ gibi bir bulaşık makineye yerleşmeyi bekliyor. tabbii ki evin kölesi ben yapçam bunu
o sınırle bı dusune bılsem ah ah kuzumm neyse o hala benı kus bılıyo ama ozledım
neyse sabah ola hayrola
boşver öyle bilsin burnu sürtünsün biraz... bende yaparım bazen kızgınmış gibi
gamzelel ne yapcaz bu aılelerle neyse canım gelsın bızım bebısler
bebısle ılgılenmekten onalrı gormeyız dıye umut edıyorum
sara abla ben yemek konsunda ıyım dıyemeyecegım ama cook gusel pızza yaparım
bıze kopya ver arada
aynı duygular içersindeyiz cnmm .......
tşk ederim ablacmm :)
ablacımm prasakızartması nasıl oluyo bende karadnzliyim ama ilk duydum bide çorti dediğin şeyi merak ettim tarifini istiyorumm lütfenn..
bayaa hamart ablacığım walla :)
amin cnmm amin ....diorum ya senin hayatınla benimki çok benziyoo kaderdaşızz wallaa bebemmm ....
hepinizi çok sewdim bennnn :)
aynı dizi kolayı kargoya verdim al ısınmadan içççben cay sevmem orda kola ne varsa bana da uzut dızım basldı yer gok ask sen ne ızlıyon tatlımm
yergök aşk dizisi sara ablaane dizisi izliyon tızım men dizi mizi sevmiyom bi hürremi izliyom
kızlar bugün ağda günü ilan ediyrm kendime :)
partiye hazırlaniyim dimi ama :)
gelirim yine öptümm