Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen bende ööle aklımda smile ler uçuşuyoo biri geldimii

sara abla küstüm sana sen başakı sev beni sevmeee

senide seviyorum annem sevmezmiyim deli kız gel sana bi sarılayım bide öpeyim sevgi pıtırcığı olalım

nazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo

yandım dedikçede altına odun sokmalı

bencede canım aynen hatta birazda kömür atmalı

tamam ablam ben de soru cook

sor annem sor bekliyorum

senide seviyorum annem sevmezmiyim deli kız gel sana bi sarılayım bide öpeyim sevgi pıtırcığı olalım

sor annem sor bekliyorum
yarın sonuclarımı dok gosteryım bısı cıkarsa kur tarıflaerı ısteyecegım
tabı bıde ara ara yemek tarıflerı verırsen sevınırım masallah marıfetlı hatunsun

hmmm konuş konuş yardımcı ol mileete

sor annem sor bekliyorum

sev benide tabii
ben başaktan dajha güzelim daha tatlıyımmmm

yarın sonuclarımı dok gosteryım bısı cıkarsa kur tarıflaerı ısteyecegım
tabı bıde ara ara yemek tarıflerı verırsen sevınırım masallah marıfetlı hatunsun

canım ben çok fazla kür bilmem bi incir kürü yaptım oda işe yaradı bide soğan kürü var bildiğim ama onuda yapmadım. ama yemek tarifi istersen işte o konuda uzman sayılırım ayıptır söylemesi

hmmm konuş konuş yardımcı ol mileete

sev benide tabii
ben başaktan dajha güzelim daha tatlıyımmmm

talım güzelim erenayım aman başak duymasın kıskanır sonra şaka şaka siz çok tatlısınız hepinizi çok seviyorum men

kızlar bizim dün gelmesi olsaı misafirler bugün gelmişler.,

işten geldim ki ne görüyiyimmmmmmmm aaaaaaaaaaa süprüüüüüüüzzzzzz yapmşlar şimdi yemekler yendi dağ gibi bir bulaşık makineye yerleşmeyi bekliyor. tabbii ki evin kölesi ben yapçam bunu

aynı duygular içersindeyiz cnmm .......
afiyet olsun annem
tşk ederim ablacmm :)
kızlar ıspanak çorbası yaptım oırasa kızarttım bide çorti taplaması yaptım
şimdide kocişimin gelmesini bekliyorum yemek için

ablacımm prasakızartması nasıl oluyo bende karadnzliyim ama ilk duydum bide çorti dediğin şeyi merak ettim tarifini istiyorumm lütfenn..
bayaa hamart ablacığım walla :)

amin cnmm amin ....diorum ya senin hayatınla benimki çok benziyoo kaderdaşızz wallaa bebemmm ....

hepinizi çok sewdim bennnn :)

offf yokmusun bu gece bakayım bı kosu gellıp yarım edyım hemen bıtsın cene calmaya devam edelım

kızlar bugün ağda günü ilan ediyrm kendime :)
partiye hazırlaniyim dimi ama :)
gelirim yine öptümm

gelirim yine öptümm

gamzelel ne yapcaz bu aılelerle neyse canım gelsın bızım bebısler
bebısle ılgılenmekten onalrı gormeyız dıye umut edıyorum

sara abla ben yemek konsunda ıyım dıyemeyecegım ama cook gusel pızza yaparım
bıze kopya ver arada

benimde pizza ve makarnama bayılırlar

canım karadenizin neresindensin :26::26::26::26::26::26::26:

pırasa kızartması

pırasaları doğrayıp yıkıyosun snra bi tencereye koyu biraz tuz atıp pişiriyosun pişince süzüp sıkıyosun içine bi tane yumurta kırıyosun pul biber katıp karıştırıyosun sonra bi tavada bi baş soğanı sarartıyosun pırasalarıda içine katıp karıştırıyosun tavada önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyosun aynı kek gibi dilimleyip servis yapıyosun tadı harika oluyo

çorti = lahana turşusu bitlis ilinde lahana turşusuna çorti denir.
çorti taplaması:

lahana turşusunu bi tencereye koyup üzerine soğuk su koyup pişiriyosun. bi büyük kaseye köftelik bulguru koyup içine tuz katıp üzerini bir parmak geçene kadar sıcak su koyuyosun bulgurların şişmesini bekliyosun takriben 30 dakika kadar.bulgurlar şişince içine yeteri kadar un koyup elini çok hafif ıslatarak yoğuruyosun sonra bunlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinde yuvarlayıp sonra avucunun içinde parmaklarınla yassılaştırarak köfteler yapıyosun bu köfteleride kaynayıp pişmekte olan çortinin içine atıyosun köfteler pişince içine 3 - 4 diş sarımsak rendeliyosun karıştıryosun.sonra tabağa alıp üzerine kızdırılmış yağ pul biber döküp servis yapıyosun

ben cay sevmem orda kola ne varsa bana da uzut dızım basldı yer gok ask sen ne ızlıyon tatlımm
aynı dizi kolayı kargoya verdim al ısınmadan iççç
ne dizisi izliyon tızım men dizi mizi sevmiyom bi hürremi izliyom
yergök aşk dizisi sara ablaa
gelirim yine öptümm

dün ben bugün sennnnn
inanki tartıda 250 gr az tarttı ağdadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…