Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gamzelel ne yapcaz bu aılelerle neyse canım gelsın bızım bebısler:KK1::KK1::KK1:
bebısle ılgılenmekten onalrı gormeyız dıye umut edıyorum

sara abla ben yemek konsunda ıyım dıyemeyecegım ama cook gusel pızza yaparım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bıze kopya ver arada:KK6::KK6:

benimde pizza ve makarnama bayılırlar

kızlar bende sizden pizza tarifi alayım :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

kankam yardıma geliyom yer açç hazırla süngerimi telimi domestosumu geldim şimdik hallederim ben o bulaşığııııııı
hade çabuk gelll:KK25:

aynı dizi kolayı kargoya verdim al ısınmadan iççç

yergök aşk dizisi sara ablaa

dün ben bugün sennnnn
inanki tartıda 250 gr az tarttı ağdadan sonra:KK60::KK60::KK60:

gözümde canlandırmaya çalışıyorunda :44:250 gram eksikldiğine göre tarzan gibi bişey çıkıyor ortaya:KK1:

5 su bardagı un
2 tatlı kasıgı seker
2 cay kasıgı tuz
1 paket sana yag
1 maya
2 yumurtanın akı ıcıne sarıısı uzerıne
hamur yap 20 dk falan mayala
uzuerıne yumurta sarısını sür
rendelenmıs kasar
sucuk salam
zeytın
mantar
mısır
domates
bıber
artık neylı sevıyosan kesınlıkle tafsuye edrı super oluyo
ıkı tepsılık yuvarlak sınılere tafsuy edrım sara abla:KK6::KK6::KK1::KK1::KK1:

su adayı nasıl yapıyonuz dıyıl hele bana da bı marka verınde bende yapayım bı genetal bolgeme yaa:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

çorti taplamasının resmini göstereyim kızlar

$çorti taplaması.jpg

buda pırasa kızartması

$PRASA_~1.JPG

5 su bardagı un
2 tatlı kasıgı seker
2 cay kasıgı tuz
1 paket sana yag
1 maya
2 yumurtanın akı ıcıne sarıısı uzerıne
hamur yap 20 dk falan mayala
uzuerıne yumurta sarısını sür
rendelenmıs kasar
sucuk salam
zeytın
mantar
mısır
domates
bıber
artık neylı sevıyosan kesınlıkle tafsuye edrı super oluyo
ıkı tepsılık yuvarlak sınılere tafsuy edrım sara abla:KK6::KK6::KK1::KK1::KK1:

hımmmmm teşekkür ederim canım deneyecem

aynı dizi kolayı kargoya verdim al ısınmadan iççç

yergök aşk dizisi sara ablaa

dün ben bugün sennnnn
inanki tartıda 250 gr az tarttı ağdadan sonra:KK60::KK60::KK60:

hıııı anladım canım iyi seyirler

kızlar bende sizden pizza tarifi alayım :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

3 bardağa yakın unun içine 1 paket instant mayayı ve 1 buçuk çay kaşığı tuzu ve 1 su bardağı ılık suyu koyuyorum yoğurup mayalamaya bırakıyorum çabuk mayalansın diye üstünü kapatıyorum...
mayalanan hamuru yağlanmış tepsiye yayıp üstüne domates rendesi yada salçayı sulandırıp sürüyorum onun üzerinede 6.7.tane biber 3 .4 diş sarımsak 3 orta boy kadarda soğanı doğrayıp biraz yağda öldürüyorum az tuzda ekliyorum onun üstünede az kaşar rendesi yayıp sucukları diziyorum kalan kaşarıda üzerine güzelce yayıp ısınmış fırında pişiriyorsun sonrada afiyetle yiyip:KK56:kiloları alıyosun

3 bardağa yakın unun içine 1 paket instant mayayı ve 1 buçuk çay kaşığı tuzu ve 1 su bardağı ılık suyu koyuyorum yoğurup mayalamaya bırakıyorum çabuk mayalansın diye üstünü kapatıyorum...
mayalanan hamuru yağlanmış tepsiye yayıp üstüne domates rendesi yada salçayı sulandırıp sürüyorum onun üzerinede 6.7.tane biber 3 .4 diş sarımsak 3 orta boy kadarda soğanı doğrayıp biraz yağda öldürüyorum az tuzda ekliyorum onun üstünede az kaşar rendesi yayıp sucukları diziyorum kalan kaşarıda üzerine güzelce yayıp ısınmış fırında pişiriyorsun sonrada afiyetle yiyip:KK56:kiloları alıyosun

teşekkür ederim canım menim bunuda deneyecem sonrada size yazarım nasıl olduğunu

offf yokmusun bu gece bakayım bı kosu gellıp yarım edyım hemen bıtsın cene calmaya devam edelım:KK1::KK1::KK1::KK1:

kankam yardıma geliyom yer açç hazırla süngerimi telimi domestosumu geldim şimdik hallederim ben o bulaşığııııııı
hade çabuk gelll:KK25:
çok sağolun bebişleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr.
kaynananın sağa sola savurduğu emirlerle birliktee sofra toplandı mutfak toplandı çaylar içiliyor. gelen misafirler memleketten ortak akrabalarımız her zaman gelmiyorlar yanii.bu arada biz kocamla akrabayız.
onları bırakmıcam galiba. netim açık ama ben yokum aslında açık bıraıp gidiyorum

tabiri caizse dedikkkk herhaldee
toplu yaptım ben ohh parladım valla:KK9::KK9:

bende makinayla daldım ormana bişey bırakmadım tertemiz oldum

su adayı nasıl yapıyonuz dıyıl hele bana da bı marka verınde bende yapayım bı genetal bolgeme yaa:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ben makinayla yapıyorum ama ilk cımbızla alıştırdım biraz cımbızla biraz ağdayla yapıyodum artık tamamen makinayla yapıyorum

çorti taplamasının resmini göstereyim kızlar

Eki Görüntüle 306098

buda pırasa kızartması

Eki Görüntüle 306099

pırasa kızartması güzel görünüyo :KK56:akşam yemeğide yemedim karnımı acıkmaya başladı:125:

ay ben onu hıc yapam cook acıyo canım bı denedım de :KK1::KK1::KK1:

bende cımbızla alıştım tam tarzan gibiydim tabiri caizse

çok sağolun bebişleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr.
kaynananın sağa sola savurduğu emirlerle birliktee sofra toplandı mutfak toplandı çaylar içiliyor. gelen misafirler memleketten ortak akrabalarımız her zaman gelmiyorlar yanii.bu arada biz kocamla akrabayız.
onları bırakmıcam galiba. netim açık ama ben yokum aslında açık bıraıp gidiyorum

tatm cnm ısıne bak gecde olsa gel barı bakk ben korkuyorummmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

benım makına da var ay sesınden korkoyurum :KK43: nı yapsam azalırda sarıyım tuyum o kadr yok lılet mahvedyo

X