gülüm bişeyi merak ettim sen diyetisyen misin????ne güzel tarifler veriyon ...masallah......afiyet olsun bitanem:)
akşam için sebze yemeği daha iyi olurdu ama neyse bugünlük böyle olsun:)
yarın bigüzel eşinle alışverişe çıkın canım,kefir almayı unutma ama ligt olanlardan al..keskinoğlunun pembe renkli kefirini öneririm..
kahvaltı içinde ligt beyaz peynir al canım,yoğurdunda light olursa valla daha da süper olur..:)
1de kepek ekmek al kendine ..buzdolabına koy,rahat 1hafta 10gün yeter ...sabahları ve akşamları olmak üzere 1er dilim yicen..
dediklerimi yaparsan çok afedersin idrarında yağımsı şeyler görücen..işte bu yağlar sağımızda solumuzda bizi sinir eden yağlar:)onlardan kurtulmaya başladığımızı gösterir:)
yani bol tuvalete çıkmak lazım:)bunun içinde bol su içicez...biliyorsun insan yağlarını idrar yoluyla atıyor...
kurtulcez hepsinden oh ohhh:129:
sara ablamm normalde oyle bırı degıl aslında benı cook sevyooo herseyımı altan alıyo sozumden cıkmıyo kımseye ezdırmez benıı herseyımı alır bayramda seyranda ılk oncelıgı hepp bana yapar ama bugun bı hıyarlık yapıııı rezıl ettı buutun moralımı bozduugıdecem dıye tehtıt ettım annemı aramıs hemen hıyar haklı cıkmak ıcın korku aldı ben kusluk yapmasam sabah bısey yok mus gıbı davranır bılıyrum yarına bısey kalmayacak ama ıste bı mkere kalbım kırıldı
sen nerelisin ne çeşit yemekler onlar yauv
sara abla senın feys var mıı
kıyamam sana ya özür dilesin önce yaptığı odunluktan dolayı sonra sende affet fazla uzatma her evlilikte olur böyle şeyler hatta daha fazlaları canım Allah mutluluğunuzu bozmasın bitanem
canım ben yöresel yemek yapmayı severim ıspanak çorbasını herkes bilir pırasa kızartması karadenize özel bi yemek çorti taplamasıda bitlis iline ait bir yemek çorti lahana turşusunun yöredeki ismi isterseniz tarifini verebilirim çok lezzetli bir yemek ben şahsen bayılıyorum.
yok tatlım ben face kullanmıyorum
abla bılgı fıskıryo masallah yemekler kurler ooo varsa ekleyım dedım
belinaycmm oda farkında herşeyin aslında cnm kocişim ailesini benimle kaynaştırmak istiyo ama işte böle arada kalıyo garibim..
geçen gün kaynanam benide çağırmıştı kızı we gelini orda die gerçi dier geliniyle aynı yerde oturuyolar altlı üslü yani ...
aa gittim bende yüzüme bakan olmadı herkez kendi muhabbetinde dışlandım resmen kaçmaya yer aradım allah fırsat werdide kaçtım ama nasıl kırıldımm ben onlarla olmak için uyum sağlamaya çalışıyorum yani... ben biraz sosyetiğimdir süslü gezerim hep onlar öle diil tabii ...eşimin durumuda onlardan iyi allaha şükürr .... biz okumuşuzz onlar ilk okul terkk ee böle olunca başka bi sorun gelmiyo aklıma....
o gün eşim neden erken geldi bi saorunmu war dı die beni sorguladı pek anlatmak istemedim zorlayınca anlattım mecbur bi daha görüşmücem sen yoksan annene bile gitmicem dedim ......tabi aşkım böşwer takma onlarla konuşsan ne olur konuşmasan ne olr dedi bana hak werdi allah için yanii ....
işte dün gecede ikimizde gergindik biraz yoktan yere tartıştıkk oda patladı sonuçta ama eşimde teyzeme karşı bi soğukluk war benim o teysemle işim olmaz dio bende sinir oldum haksızlık bu dedim yabancımı o die başladımm ben sizinkilerle iyi olabilmek için elimden geleni yapıyorum karşılığında yüzümebile bakmadılar dedim geçenki konuyu açtım yanii ...teysem sana ne yaptı dedimm öle büyüdü kawgamızz iştee .......
neyseki arkadaşlar çok saolun desteğiniz için sizden başka arkadaşım yok benim oturduğum yerde...iyiki sizler war bu site war... dert ortağım oldunuzz......
dün gece geldi 12 yi geçince içmiş tabii arabanın sesini duydum anladım koştum cama baktım aşkımmm çok sewindim ..
kapıyı açtım güler yüzle karşıladımmm..tabii o erkek ya somurtmuş suratını yine ben alttan alan oldum yaneee.....
üstünü çıkarmaya yardım ettim bırak die tepki gösterdi hadi aşkım ben çıkartırım dedmm neyse yattı öptüm hadi barışalım dedim ben küs uyuyamam dedim ....gerçekten de öle barışmadan uyuyamam neyse öptü beni ama konuşmadıı .....sarılarak uyudukk ......
şimdilik böle arkadaşlarr baya bi uzun anlatmışım kafanızı şişirdimm canlarımmm .....
inşallahhhh ewlerimize kawga birmez bidahaa hepimizi allahım korusun mutluluktan ağlayalımmmmm...........
aynen bende ööle aklımda smile ler uçuşuyoo biri geldimiibu topıkk bana cook ıyı geldııı gunduz dıyorum ıcımden su mısafrler gıtsede bı anlatsam kızlara ıcımı doksemmm
başakım amiiiin canım menim inşallah hepimiz yakında anne oluruz biliyomusun sana kanım çok kaynıyo men seni seviyom tızım
merhaba pelinim nasılsın canım
belinayım üzülme annem her evde olur ama senin eşin tam kerestelik odunmuş insan başkasının yanında kızarmı yanlız kaldığınızda ne diyecekse desin ama boş ver hatasını anlayıp özür diler yakında kaynanalarıda ne yapmalı kaynar kazana atmalı tabi suratsız görümceleride beraber atmalı kazana
bıtanem gecmıse baktım cook uzuldum hepp aılelerden cıkıyo bu sorunlar
aynı bende kaynanma gıdyrm herlezın surat asık kendı halınde canım ısemyo bı yalan bulup kacıyorum
ıns mutlu mesut yasarız evımızdee
darısı benım basıma kocısımle barısırz kı bana barısırz gııbı gelıyooo
yandım dedikçede altına odun sokmalı
bakıyorum yumuşamaya başlamışın
canım sever niye sevmesin
eranayefe seni seviyorumama kocam duymasın
kız sen hastamıydın? benim haberim yoktu valla çok geçmiş olsun canım
akşam yazmıştım hasta olduğumu gözünden kaçmış demekki...
bugün daha kötüyüm:2:
teşekkür ederim canım bunları iltifat olarak alıyorumtatlım sen merak ettiğini sor ben elimden geldiğimce sana buradanda yardımcı olmaya çalışırım.
nazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo
kız sen hastamıydın? benim haberim yoktu valla çok geçmiş olsun canım
akşam yazmıştım hasta olduğumu gözünden kaçmış demekki...
bugün daha kötüyüm:2:
cnm dıkkat et kendıne gecmıs olsunnn evet yumusadımgunduz kus gıdecekrım sımdı ozledım ayoll
severız bıtanemmmm
uzulem sen
başakım çabuk gel bak sana yeni ve üzücü haberim varr
maonyada zehirli guatr ve nodül çıkmış,doktor en az 3 ay korunun demiş ve kadınsal hormonları düşükmüşş
ondan uğrayamıyo demekki garibimmm canım ya çok üzüldüm onun içinnn
bı zmanlar bendede guatr vardı bu bebege engelmı ya arkadasa cok uzuldum 3 ay nasıl gecer
sev sen beni belinayyyy
napıyon şu andaaaa