Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gülüm bişeyi merak ettim sen diyetisyen misin????ne güzel tarifler veriyon ...masallah......

bıde bugun dok yaptıgı test ne ıcın 5 lı yaptı bıseyler dedı anlamdım yarın sonucları gostercem ama aklım cıkıyo:44::44::44::44::44:

kıyamam sana ya özür dilesin önce yaptığı odunluktan dolayı sonra sende affet fazla uzatma her evlilikte olur böyle şeyler hatta daha fazlaları canım Allah mutluluğunuzu bozmasın bitanem

sen nerelisin ne çeşit yemekler onlar yauv

canım ben yöresel yemek yapmayı severim ıspanak çorbasını herkes bilir pırasa kızartması karadenize özel bi yemek çorti taplamasıda bitlis iline ait bir yemek çorti lahana turşusunun yöredeki ismi isterseniz tarifini verebilirim çok lezzetli bir yemek ben şahsen bayılıyorum.

sara abla senın feys var mıı

yok tatlım ben face kullanmıyorum

Son düzenleme:

abla bılgı fıskıryo masallah yemekler kurler ooo varsa ekleyım dedım

bıtanem gecmıse baktım cook uzuldum hepp aılelerden cıkıyo bu sorunlar
aynı bende kaynanma gıdyrm herlezın surat asık kendı halınde canım ısemyo bı yalan bulup kacıyorum
ıns mutlu mesut yasarız evımızdee
darısı benım basıma kocısımle barısırz kı bana barısırz gııbı gelıyooo

bu topıkk bana cook ıyı geldııı gunduz dıyorum ıcımden su mısafrler gıtsede bı anlatsam kızlara ıcımı doksemmm
aynen bende ööle aklımda smile ler uçuşuyoo biri geldimii
başakım amiiiin canım menim inşallah hepimiz yakında anne oluruz biliyomusun sana kanım çok kaynıyo men seni seviyom tızım

merhaba pelinim nasılsın canım

sara abla küstüm sana sen başakı sev beni sevmeee

başakım çabuk gel bak sana yeni ve üzücü haberim varr
maonyada zehirli guatr ve nodül çıkmış,doktor en az 3 ay korunun demiş ve kadınsal hormonları düşükmüşş
ondan uğrayamıyo demekki garibimmm canım ya çok üzüldüm onun içinnn

yandım dedikçede altına odun sokmalı

bakıyorum yumuşamaya başlamışın

QUOTE=erenayefe;22123988]nazemir belinay beni siz sevin annem bak sara abla sevmiyooo[/QUOTE]

canım sever niye sevmesin
eranayefe seni seviyorumama kocam duymasın

Son düzenleme:

bı zmanlar bendede guatr vardı bu bebege engelmı ya arkadasa cok uzuldum 3 ay nasıl gecer

sev sen beni belinayyyy
napıyon şu andaaaa

cnm tel konusyodum vajı tedavısı gordum ya dok bı hastaya nomu vermıs garıbım 2 yıldır ılıskıye gırememıs dok bana soruyo yendınmı dıye aramıs destek oldum hıcc tanımyom ama ıkı dk kanka olduk kocısı bugun sevmıyom ya severım senı cooooooooooooook cokkkk mucuk muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…