Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi barii üstüne kalmadı işlerrr
tamam arada bi bak burayaaaa
erenay çenene tükiriyim annem az konuşta sayfa birikmes
sen ben yokken çuvalla sayfa biriktiriyon okuyana kadar gözüm çıkıyooooo
seninde çıksın bananeeeee
eroş gece gelirim 1 saat bari takılak burda ol hemi
tamam 1,30 kadar burdayım kankaaaa

temiz topikimin temiz hatunları yaşadı kocalar herkes tertemizzz

teşekkür ederim canım menim bunuda deneyecem sonrada size yazarım nasıl olduğunu

biz severek yiyoruz ama üstündeki malzemeleri kendi damak tadına göre istediğini koyarsın afiyet olsun
canım sen hamileymişin farketmemişim daha önce ALLAH sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

kızlar siz kaynatın ben arada dinlenirken gelip bakarım :)
ama çok acıyooooo :)ben dayanamam kendim yaparken dinlene dinlene yapıyorum napimm bide toplu yapıcam bendee ufffff anammm :18: amaaa sonu süüüperrrrr oluyooo yanii kaymakk resmen bal dök yala :)
sara abla kendim giresun eşim trakya sendemi karadenizlisin :)
hemşerummm benumm :)

nazemirim gece gece allah mı söyletti kız inşallah allahım nolur duy nazemirimin sesini bu ay hamile kalayım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et bana ve isteyen herkese

canım ben hamile değilim bu kanıya nerden vardın :26::26::26::26::26::26::26:

canım ben karadenizli değilim eşim giresunlu ben karadeniz geliniyim

inşallah sara ablam dili ötmüştür nazemirinnnnnn de bize hamişlik haberini verirsinnn

evlenmeden ( kaçmadan) önce alıştırdım kendimi

kızlar canım tatlı istiyo napiim bi akıl veriinnnnnnnnn
ama hfif olsunnn
çay içiyom doldurdum şekerii içiyom kessin diyeeeee

ayy dolunay bu mesajı okursa kızcak banaaaa

yok öbür topikte yazmışsın da sabırla bebeğini.... son mesajında allah allah didim adımıda demediydim didimm

3 tane isim yazmışım hangisi acaba
onlar benim kk ye girdiğimde ilk tanıştığım insanlardan biri bebeğini kucağını aldı biride 1 aya kadar doğum yapacak

bende karadenizliyim
alttaki resimden yanlışmı görmüşüm...inşallah ALLAH söyletmiştir biraz şom ağızlıyımdır ağzımda çıkan hatta aklımdan geçen olur

inşallah sara ablam dili ötmüştür nazemirinnnnnn de bize hamişlik haberini verirsinnn

inşallah abdala malum olmuştur

hmm mesele yokk afişe olmaktan hoşalnmıyommm da
o kadar abdalsan benim içinde desene
ama kesin de kesin erenay hamiledir deeee
de hamile kalıyım bendeeee

kızlar bırz once lısteye baktımda ben en kucugunuzumm hepınız ablamsınız ben canılı cıcımlı konusyorum

kızlar bırz once lısteye baktımda ben en kucugunuzumm hepınız ablamsınız ben canılı cıcımlı konusyorum
olsun ama yaşlarımız birbirine yakın bir kaçtane ablamız var
onların varlığı iyi oluyo kolluyolar uyarıyolar tavsiye veriyolar
başımızda büyük oluyo en azından yoksa başakla ben çoktan saçımızı başımızı yolmuşutukkkk
ben jiletle alıyordum ama çok rahatsız ediyodu sivilce falan tahriş oluyodu mecburen alıştırdım

hmm öle zor olur yaaaaa
en iyisini yapmışsınnn

kızlar yarın kocıs eve gec gelecekmıs
benı aramadı yaa ınanmıyrum ablam msj attrdım kan sonucumu almıssmı dıye sabah alacakmıs ve gec gelecekmıs ole demişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…