ağrı sancı giren çıkan var mı kuzum.
nereye gitçektin sen annem.
en sinir olduğum huydur başkalarının yanında adamın azarlaması. kendilerini bişi sanıyolar.
nerde şimdi işte mi
benim kociş geldi kızlar yemek faslı falan şimdi sonra gelirimmm çok kaynatmayın
tek mi kalcan bu gece?cnm odada azarladı ama duyulmustur sankı benım akrabalrı hepsı kendı tarafıydı ıste tatlım calısyoo bende sınırlendım bırktı cıktım kapıdan annemlere gıdecektım aslında korkuyorumda tek kalmaktan burayı bılıyosun cnm merkeze uzak ılk defa tek kalacam
tmm cnm afiyet olsun size akşam görüşürüzbenim kociş geldi kızlar yemek faslı falan şimdi sonra gelirimmm çok kaynatmayın
tek mi kalcan bu gece?
kendi akrabalarıysa sana ne be annem bırak terbiyesizlik yapsın. yorma kafanı o kadar.
benim de kocam evlendikten sonra hiç bi yere hiç kimseye gitmemeye başladı millet beni suçluyo. karısı istemiyo diyolar
tmm cnm afiyet olsun size akşam görüşürüz
düşüncesiz odun bunlar odun. sen niye tek kalıyontek kalacam bıtanem ya bana da ole dıyolar hıssedıyorum o slm vermese adı benım olur gelın bırakmadı kıskandı der
düşüncesiz odun bunlar odun. sen niye tek kalıyon
kocan nerde kalcakcanım ne yapayım kaynanamllara gıtmek ıstemıyoırumm rahat degılım orda annemler sehır dısındalar
kesinlikle doğru uyandırcan şekerim ellecen dokuncan sıkcan aayyyy.. ne bileyim beni de bozdunuz...
gece mi çalışıyoooooo oleeeeeeyyyyyy korkma annem korkma bu gece 400. sayfa partisi yapçaz. ben eve gidiyom.10dkya evde olurum bi hamam yapiyim taraniyim falan partiye hazırlanıyım. sen de yeni aldığın jartiyerini giy beklecalısyo o ıste
gece mi çalışıyoooooo oleeeeeeyyyyyy korkma annem korkma bu gece 400. sayfa partisi yapçaz. ben eve gidiyom.10dkya evde olurum bi hamam yapiyim taraniyim falan partiye hazırlanıyım. sen de yeni aldığın jartiyerini giy bekle
kız sen hastamıydın? benim haberim yoktu valla çok geçmiş olsun canım
amin cnm yaaa inşallah tez zamnda senin de haberini alırızz
di mi biz doktordan daha iyi biliyos
ok baby:129:
7 gibi niye geliyon tosba. 7 benim işten çıkış saatim
tşk adaşım yeşilim çok sağol bebeğimmmm.
geçmişi kaçırdığına üzülme değişik bişi yok.
sen de haberler nedir gelen giden oldu mu
selam kızlar
bu topıkk bana cook ıyı geldııı gunduz dıyorum ıcımden su mısafrler gıtsede bı anlatsam kızlara ıcımı doksemmm
kızlar napıyorsunuz bende salata
yapıyorum kocişimde balık yaptı bana :)yiyip geliyorum öptm hpniziiii
belinayım üzülme annem her evde olur ama senin eşin tam kerestelik odunmuş insan başkasının yanında kızarmı yanlız kaldığınızda ne diyecekse desin ama boş ver hatasını anlayıp özür diler yakında kaynanalarıda ne yapmalı kaynar kazana atmalı tabi suratsız görümceleride beraber atmalı kazana
kızlar ıspanak çorbası yaptım oırasa kızarttım bide çorti taplaması yaptım
şimdide kocişimin gelmesini bekliyorum yemek için