Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende yetiştimmiiii kaldımi o güzel şeylerden:)

banada kaldimi onlardan:)

kalmazmı annem sen yeterki iste

$images.jpg $imagesCAIUHYMM.jpg $cig-kofte.jpg $kisir-tarifi-1.jpg $yalanci_icli_kofte.jpg

saolun kızlarr ...
tamam bende abarttım biraz gergindim zaten ama onun yüzünden başladı kawga bende susamadımm .........
ama şuan çok pişmanım ben öleyim zaten saman aliwi gibiyimdir çabuk parlarım çbk sonerimm .......
daha önceleri çıkıp gitmesini engelliyordum sarılıp barışıyorduk biras inat ta olsa kocişimm barışıyrdk ama şimdi gitmesine izin werdim bian keşke sarılsaydım yineee
inşallah daha kötü şeyler olmazzzzzzzzzzzz........:KK14::KK14::KK14:

saolun kızlarr ...
tamam bende abarttım biraz gergindim zaten ama onun yüzünden başladı kawga bende susamadımm .........
ama şuan çok pişmanım ben öleyim zaten saman aliwi gibiyimdir çabuk parlarım çbk sonerimm .......
daha önceleri çıkıp gitmesini engelliyordum sarılıp barışıyorduk biras inat ta olsa kocişimm barışıyrdk ama şimdi gitmesine izin werdim bian keşke sarılsaydım yineee

olmaz biişeycik olmaz ööle düşünmeeee,
işte varya kendine hakim olamamak böle sonuçlar doğuruyoooo
keşke bişi demeseydin,o sakinleşene kadar bişi demeseydin,o sustumu alırdın hıncınııı

saolun kızlarr ...

Olmazz cnm yaa merak etme takma kafana aramada döner dolaşır gelir evine sende bu gece üstüne gitme yarın alırsın gönlünü bişekilde

saolun kızlarr ...

bıtanem sorun cook mu buyukde kootu bıaey olcak takma kafana ınan hersey yoluna gırer

ufffffff kızlar partiyi de böldüm sıkımtımla kusura bakmayınnn ...........
annesiyle aynı ilçedeyizzzzz....orada kalmaz inşallahh ewe gelir kesin içer bide .............
yaa aşkımı çok sewiyrm nie böle yapıyo üzüyo beniiii ............
dua edin kızlarr inanın bi sizlerle dertleşebiliyorum............
saolun iyiki warsınızzz ...........

saolun kızlarr ...

gamzecim daha kötü ne olabilirki karı koca arasında olur böle şeyler kötü şeyler getirme aklına biraz zaman ver ona bi iki saate kalmaz gelir bak görürsün anasına gideceğini sanmam onunda aklı şimdi sendedir ama erkekliğe yedirip aramaz şimdi merak etme sen ablacım yarın barıştık dersin bi partide sana yaparız tatlım menim

ye annem ye kuzum afiyet olsun ben sana yine yaparım bu yemeklerden

kız cadı bak partiye dünya kadar yemek yapıyorum sen üzülüyosun üzülme annem gel öpeyim seni :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
ellerine sağlık afiyetle zıkkımlandım. ohhhh doydum valaaaaa

ya sara abla ben zaten kiloluyummm bide sen böle döktürürsen ben nasıl yemeden durıyımmm
olcam 100 kg sonra çekici çağırmak gerekecek bi yere gitmwk için:KK60:

boş veeeeeeeeeeeeeer bende kiloluyum bu gece yemek serbest yarın diyete başlarız tabi bi dahaki partiye kadar:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ellerine sağlık afiyetle zıkkımlandım. ohhhh doydum valaaaaa

zıkkım ne demek afiyet bal şeker olsun sana tatlım :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

çok saolun arkadaşlarımmm ..........
inşallahhh yarına mutlu uyanırımm burda böldüğüm partiyi debaşlat başlatırımmm
kawganın sebebi hep ailesii sinir oluyorum hepsinee ne kadar ykn dawransamda bi çekememezliği war hepsinin anlamadım gitti ben onlardan daha sosyal kültürlü olduğum için sanırım çünkü başka bi seçenek gelmiyo aklıma .....2 yüzlü hepsii .......
ahh aşkım ahhhh ....
allahımm duy sesimiiiii............

X