Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlarr ...
tamam bende abarttım biraz gergindim zaten ama onun yüzünden başladı kawga bende susamadımm .........
ama şuan çok pişmanım ben öleyim zaten saman aliwi gibiyimdir çabuk parlarım çbk sonerimm .......
daha önceleri çıkıp gitmesini engelliyordum sarılıp barışıyorduk biras inat ta olsa kocişimm barışıyrdk ama şimdi gitmesine izin werdim bian keşke sarılsaydım yineee
inşallah daha kötü şeyler olmazzzzzzzzzzzz........
saolun kızlarr ...
tamam bende abarttım biraz gergindim zaten ama onun yüzünden başladı kawga bende susamadımm .........
ama şuan çok pişmanım ben öleyim zaten saman aliwi gibiyimdir çabuk parlarım çbk sonerimm .......
daha önceleri çıkıp gitmesini engelliyordum sarılıp barışıyorduk biras inat ta olsa kocişimm barışıyrdk ama şimdi gitmesine izin werdim bian keşke sarılsaydım yineee
saolun kızlarr ...
ufffffff kızlar partiyi de böldüm sıkımtımla kusura bakmayınnn ...........
annesiyle aynı ilçedeyizzzzz....orada kalmaz inşallahh ewe gelir kesin içer bide .............
yaa aşkımı çok sewiyrm nie böle yapıyo üzüyo beniiii ............
dua edin kızlarr inanın bi sizlerle dertleşebiliyorum............
saolun iyiki warsınızzz ...........
saolun kızlarr ...
canım
sanada var Eki Görüntüle 305377
ellerine sağlık afiyetle zıkkımlandım. ohhhh doydum valaaaaaye annem ye kuzum afiyet olsun ben sana yine yaparım bu yemeklerden
kız cadı bak partiye dünya kadar yemek yapıyorum sen üzülüyosun üzülme annem gel öpeyim seni
kebabın yanınada ayran yaptım
Eki Görüntüle 305382 Eki Görüntüle 305383
ya sara abla ben zaten kiloluyummm bide sen böle döktürürsen ben nasıl yemeden durıyımmm
olcam 100 kg sonra çekici çağırmak gerekecek bi yere gitmwk için
ellerine sağlık afiyetle zıkkımlandım. ohhhh doydum valaaaaa
zıkkım ne demek afiyet bal şeker olsun sana tatlım