Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçte olsa yetiştim partiyeeee
ikramlardan kaldımııııııı
çok yoruldum üşüdümmm
ama partinn hit kızı benim parlak ve temizz

oyy kıyamam canım hayırdır ne oldu bos ver sınırı gecınce gelırr arama

kızlar bi sepet ütü yaptım geldim ama partiye yetiştim 300.sayfanız hayırlı olsun
SARA ABLA nsılsın. 300. sayfanız demişsin üzüldümburası hepimizin sayfası. aynı zaamanda seninde
ayy canım ya bilirm o durumları çok zorr. koca evden giderse çok kötü olur. kimbilir nereye gidecek soruları kafanı kurcalar. gelicek kuzum nerde yatıcakki zaten

off gamzem yaaa naptın kuzumm
adam çıktı gittiyse bayağı büyük kavga ettiniz demektir
gelir gelir nerde kalcakkk
biraz açılsın bi nfes alsın gelirrr
noldu da o kadar ileri gitti kavgaa

canım ya üzülme biraz hava alsın sinirleri yatışsın gelir birazdan ama eve gelince üstüne gitme haline bırak sabaha bişeyi kalmaz evde kalsa belki kavga dahada büyür diye çıkıp gitmiştir olur böyle şeyler canım sakin ol sen

ufffffff kızlar partiyi de böldüm sıkımtımla kusura bakmayınnn ...........
annesiyle aynı ilçedeyizzzzz....orada kalmaz inşallahh ewe gelir kesin içer bide .............
yaa aşkımı çok sewiyrm nie böle yapıyo üzüyo beniiii ............
dua edin kızlarr inanın bi sizlerle dertleşebiliyorum............
saolun iyiki warsınızzz ...........

ayy hepsı cook gusel cnm ıstedııııı aksam yemegı yemedımmm hepsını bııtırmek ıstyorummmmmmmmmm

ye annem ye kuzum afiyet olsun ben sana yine yaparım bu yemeklerden

kız cadı bak partiye dünya kadar yemek yapıyorum sen üzülüyosun üzülme annem gel öpeyim seni

oh yandan

kaldı kaldı bak ben yemedim hakkımı sana vereyim....
benimde gözlerim neden kamaştı diyorum
ayyy tatlım yaaa sağolll
banada kaldimi onlardan:)
gel bak nazemir bana ayırmış beraber yiyekk
ne demek tatlımm sen üzülmeseydin de bizim partide olmasaymışş
inşallah içmez,inşallah anasına gitmez seni yalnız bırakma huyu varmı??
olur canım bööle şeylerr

canım tabikide sıkıntınıda mutluluğunada paylaşacaksın yoksa arkadaşlığın ne anlamı var hepimiz zaman zaman yaşıyoruz... bunlar aşkın tuzu biberi ...inşallah çabuk geçer siniri haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…