slmlar.nasılsınızzz
aaayy çok romantiksiniz yaaaaAllahım muhabbetinizi arttırsın
banada böyle şiirler yazan kankim olsa parkelerini ben yaptırırdım
yazar benim kankammm bi tanedir oooo
ah bide şu kıskançlığı olmasaaaa
Eki Görüntüle 303989 kuzular bu benim salonumun köşesinasıll
çok güzelmişşşşşşş bayıldımmm
bende beyaz istiyom ama benim o kadar misafirim geliyo kiiiii
kollayamam diye istemiyomm
Eki Görüntüle 304001 bu aralarımın halısı
Eki Görüntüle 304002 pardon yanlıslık oldu bu araların halısı öbürü oturma odamın halısı seker salonumun halısını bulamadım
yaa ben bu yeni eşyalara çok özeniyomm
benşmkilerin zamanı geçtii
ama sağlam duruyolar değişmeye de kıyamıyomm
eskiyen bozulanları değişiyom ama biri eski biri yeni olmuyoo
selam canım hoşgeldiinn
be kendim adıma cevaplıyım iyiyi sen nassınn
slm cnm sen nasılsın sen kendini tanıttın mı bize listeye eklemedik ki seni anlat hele kendinislmlar.nasılsınızzz
evet kuzum çok haklısın ama işte herkes senin gibi kıymet bilmiyor
lafı değiştirme hatun. dolunay sana "benim bööle şiir yazan kankan olsa parkeleri ni yaptıtırdım" demiş . sen ne dersin haa
ne zamn aldın bunu kuzum hrika. kaynanasız güle güle kullan
kızım sen önce kendini kolla. ordan burdan devamlı bişiler yiyon sağa sola dökülüy haliyle
pinaaaaaarrrrrr sen çatlatmaya mı çalışıon biziiiiiii bana da alın bööle şeyleeeerrrrr hadi bu topik deniz feneri olsun. ilk yardım edilen de ben oliiiiimmmmm
senin de skt geçmiş olmalı o zaman seni de dğiştirekkk
hoşbulduk canım.bende iim çok şükür.napıyorsunuz sohpete tam gaz devam etmişsiniz
valla benim ü. tarihim 1987 nisan senden sonra bi kaç ayım daha varbende eski koltuklarımı san vercem işte aaa hakkımı yeme
valla benim sk tarihim geçtiyse seninde geçmiştir unutma aynı tarhlerde üretilmişizzz
aynı seriii sayılırızz canımmm
slm cnm sen nasılsın sen kendini tanıttın mı bize listeye eklemedik ki seni anlat hele kendini
valla benim ü. tarihim 1987 nisan senden sonra bi kaç ayım daha var
bizde çene hep son gaz giiderrr
bir haftada nerdeyse 250 sayfa yaptıkkk
vaovvvv .maşaallah çenenize ozamn
iim canım.28 yaşındayım 9 aylık evliyim ben.çalışıyorum
çürük karıııııııışubat 1987 2 ayda çokta farketmezzz bozuk karıııııııııııııııııııııı
öyle mi cnm peki neden bebiş olmuyor. ne zamndır çalşmlar yapıyorsunuz
daha yenemedin mi yoksacanım ben vajinismusluyum.aslında önce onu atlatmam lazım sonra bebek ama.çok istiyorum napayım
hmm deriymiş seninkisiiiiii
ben kumaş sandımmm
ama deride yırtılır yaa eltimin evinde vardı deri koltukk çocuklar yırtıp yıprattılar hepp kalemle oyuncakla falann
bende misafiri kollayamamkii elleme yapma diyeeee
adresi yolla göderiyimm
eee nolduu ben ne kadar çıtırsamm sende o kadar çıtırsın iştteeeeöyle mi cnm peki neden bebiş olmuyor. ne zamndır çalşmlar yapıyorsunuz
çürük karıııııııı
"açtırtma kuyu söyletme kötüyüüüüüüüüüü" demişler, haspam sanki kendi 18lik çıtır
dikkat ettiysen o yazının altına okuyup yorum yazdımmkız erenay sara abla bizim için kendi topikinde bişi yazmış gitte oku saygısızlık etmeeeeeeeee
daha yenemedin mi yoksa
canım çok geçmiş olsunnncanım ben vajinismusluyum.aslında önce onu atlatmam lazım sonra bebek ama.çok istiyorum napayım
adana org.san.bölg.kıslarrrr benim başım ağrıcak hissediyorum..adet olmadan önceki baş ağrısına benzioo..ama göğüslerim ağrırdı onlarda tık yok kırmızıları görcem sanırım..:18: