s.a.kıslarr nasılsınız.....
:124::124::124::124::124::124::124::124:senin şiirinle zaten yarışamaz annem
onun yeri başka yazarının yeri bambaşkaaa yaaaaa
hiiiiiiiiiiiiii ne dediiiiiiiimmm şımrcak şimdi bu yaaaaaa
a.s bebişiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmms.a.kıslarr nasılsınız.....
yaa dimi bi de senin sütün var. neyse ki atlatmışın kuzum çok şükür büyük bi sınavdan egçmişsin. melekin seni bekler oralarda. sana da Rabbim yeni bebik verir onu emizirirsnyaa bide doğum yapmışım sütüm varr bebek yokkkk
eee bide rüyamda görüyom emziriyomm düşünsene kriziiii
ha pardon karıştırdım demek4 gün varmış gerçi ama bence bekleeee bence beklee bence bekleee beklee bekleeeee bekleeeee bekleeee bekleeee bekleeeee
kendini telkin ett bekleeeeee bekleeeee bekleeee beklemeliyim beklemelisin beklemeli
beklemeliyiz beklemelisinz beklemeliler
canım egzersiz yaparak ilerliyorsun.doktorların yaptığıda aynı yani.ben bayramdan önce son aşamayı atlatmıştım.denemeye kaldı benimki.araya reglim falan girmişti.yni bitti bu ay inş olur.zaten yenen kişinin çoğu yendiği ay hamle kalıyor.inş bende onlardan olurum
hadi ya inşallah bakalım bu ay hamile kalırsınn. eee deneme günü ne zaman bakalımmmmcanım egzersiz yaparak ilerliyorsun.doktorların yaptığıda aynı yani.ben bayramdan önce son aşamayı atlatmıştım.denemeye kaldı benimki.araya reglim falan girmişti.yni bitti bu ay inş olur.zaten yenen kişinin çoğu yendiği ay hamle kalıyor.inş bende onlardan olurum
:124::124::124::124::124::124::124::124:
:118:
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
a.s bebişiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
yaa dimi bi de senin sütün var. neyse ki atlatmışın kuzum çok şükür büyük bi sınavdan egçmişsin. melekin seni bekler oralarda. sana da Rabbim yeni bebik verir onu emizirirsn
aybice cim insan sinir oluyo dimiii:18:
milletin zevkine bedavaya yaptığı şeylere sen okadar para ödemeye mecbur ediliyosunn
bende tüp bebekte aynı şeyi düşünüyommm:44::44:
miilet kazara hamile kalır hatta aldırır biz tohumuna para veriyoz veletlerinn
hadi ya inşallah bakalım bu ay hamile kalırsınn. eee deneme günü ne zaman bakalımmmmhaber verde bize sana dua ederi
hadi ya inşallah bakalım bu ay hamile kalırsınn. eee deneme günü ne zaman bakalımmmmhaber verde bize sana dua ederi
dolunay kız uyuz falan olmasın senin kedi dikkatli ol her nekadar yavruda olsa belli olmaz
oyyyy yerim onu ben yaaaa öpmüş annesi öpmüş o seni
canım benimde kuşum var oda beni hep ısırıyorrr
kocamı ısırmıyor beni ısırıyorr pissss
canım egzersiz yaparak ilerliyorsun.doktorların yaptığıda aynı yani.ben bayramdan önce son aşamayı atlatmıştım.denemeye kaldı benimki.araya reglim falan girmişti.yni bitti bu ay inş olur.zaten yenen kişinin çoğu yendiği ay hamle kalıyor.inş bende onlardan olurum
kızlarrr ben geldiimmm
çok yorulduuum temizlikk yaptımmmm
amaa ohhh missss misssss olduuu
haftasonu batırmak üzere temizledim evimi
dua etçem kızım o gün sana nEkızım sanane milletin özel tarihinden sananeeeee
Bide soruyoooo kız yüzsüz müsün nesin yaaaaa
bende adet düz. var bende ilaçlarımı aldım onunla yoğun bi savaşa giriştimmöyle canım vallaa.peki senin durum ne
kızlarrr ben geldiimmm
çok yorulduuum temizlikk yaptımmmm
amaa ohhh missss misssss olduuu
haftasonu batırmak üzere temizledim evimi
kuzum sen çoktan yenmiŞİN ONUb
hayatım neyi yeniyoruz ben kaçırdım galiba...
Tekrarlarmısın
ohh misssss gelekte biz batırak noolur ki:119:
s.a.kıslarr nasılsınız.....
biz dün gece 200 kutladık ööle hergün kutlanmazzzkızlaaaaarrrrrrr!!!!!! Bugün bu topikin sayfalarını
250 yapıcak mıyızzzzz??????
Duyamadıııııııımmmmmmmmmmmmm
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:​:124:v
hadi bakalım hayırı haberlerle gel inşşşbügünden sonra başlıyorum reglim yeni bitti.ayy inşşş dualarınız kabul olur
kız öle sorumu sorulur sen duanı et geniş zaman içinnohh misssss gelekte biz batırak noolur ki:119:
dua etçem kızım o gün sana nE
vayy gıcır demek adı güzelmiş. O gıcır kocanı ısırmıyodu dimi. Kocandan hoşlanıyo olmasın. Bak sonra kaptırma gıcıra kocanıayyy gelin gelinnnnn hadiiiii
Kirleten siz olun bu sefer zaten bi ben bi kociş kirletiyoz hııı bide gıcır var kuşum o kirletiyoooo