Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbuldum canımmmmm,
iyiyimm siz nassınızzz??
inşallah olur allahım hayırlı haberler verdir ya rabbim
okudum hayırlısı olsunn

kızlarrr kocacım bana iğde almışş onu yemeğe çalışıyomm
çok severim şu iğdeyideee
öksürüyom hastayımya tüyleri boğazıma kaçıyooo:KK39:

inşallah canımmm...ayyyy bende çok severim iğdeyi seneler oldu yemeyeli...afiyet şeker olsun canımmmm..

aşk olsun pınarrr demek erenay olmadan çekilmiyo hee:KK57: demek erenay yokken bizden hoşlanmıyorsun. demek bizim sohbetimiz çekilmiyorrr:KK20::KK20:
ahha pinar ahhhhh şu an çok yaraladın beniiiii:KK25::KK25: erenayın koca totosunda ne varsaa amma çekici geliyoooooo:63:

kıskanç kıskanç kızım sevilen kadınım ben sen çekeme beni dahaaa:63:

aşk olsun pınarrr demek erenay olmadan çekilmiyo hee:KK57: demek erenay yokken bizden hoşlanmıyorsun. demek bizim sohbetimiz çekilmiyorrr:KK20::KK20:
ahha pinar ahhhhh şu an çok yaraladın beniiiii:KK25::KK25: erenayın koca totosunda ne varsaa amma çekici geliyoooooo:63:

kuzum yaralanma kırılma yazımın hepsini iyi oku anlarsın neden cekilmiyo dedigimi siz didisirken okumak cok süper oluyoo ama erenayefe hastaymıs performası düsükmüş napalım bizde cekiredek yemeyiz ozaman:KK17::KK17::KK17:

aaayy çok romantiksiniz yaaaa:KK16:Allahım muhabbetinizi arttırsın:KK57:

banada böyle şiirler yazan kankim olsa parkelerini ben yaptırırdım:KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9: evet seviyom onu ama anlayana tabiiii :KK19::KK19:karının içi fesat anlamıyo ki
şiirim:
Engin denizlerde boquldum
Renqim soldu,kesildi soluqum
Ezildim itildim kenara atıldım
Ne kıymetli olduqumu seninle anladım...
Aylardır umutsuzluqa kapıldım
Yalnız kaldım kör kuyulara atıldım
Eskimeyen en qüzel duygularımı
Farkettiqimi seninle anladım
Erenayefe seni iyi ki tanıdım...

baş harflerine bak dolunay
:KK43::KK43::KK43:

öğle arası molası...biraz ders çalışayım...birazda miyavcık kedimi mıncıklayayım..ee karnımıda doyururum bişekilde:KK9:

$imagesCAJYVLL0.jpg kuzular bu benim salonumun köşesi:kk77:nasıll

çok güzelmişşşşşşş bayıldımmm
bende beyaz istiyom ama benim o kadar misafirim geliyo kiiiii
kollayamam diye istemiyomm

gelsede cok kirlenmiyo kirlensede yumusak deri oldugu icin hemen siliyom cıkıyo fazla sogukta olmuyo ben cok memnunum aldıgıma valla brde ikilisini aldım birde püf yaptırmıstım teklim falan yok sevmiyorum tekliyi cok yer kaplıyo
:KK17:

gelsede cok kirlenmiyo kirlensede yumusak deri oldugu icin hemen siliyom cıkıyo fazla sogukta olmuyo ben cok memnunum aldıgıma valla brde ikilisini aldım birde püf yaptırmıstım teklim falan yok sevmiyorum tekliyi cok yer kaplıyo
:KK17:
hmm deriymiş seninkisiiiiii
ben kumaş sandımmm
ama deride yırtılır yaa eltimin evinde vardı deri koltukk çocuklar yırtıp yıprattılar hepp kalemle oyuncakla falann
bende misafiri kollayamamkii elleme yapma diyeeee

kızlar ben yemeğe gidiyorummmm...erenayım iğde yollada yemekten sonra yiyeyim ben :KK56:

adresi yolla göderiyimm

$imagesCAZ2KQLR.jpg pardon yanlıslık oldu bu araların halısı öbürü oturma odamın halısı seker salonumun halısını bulamadım:KK34::KK50::KK50::KK50:

yaa ben bu yeni eşyalara çok özeniyomm
benşmkilerin zamanı geçtii
ama sağlam duruyolar değişmeye de kıyamıyomm
eskiyen bozulanları değişiyom ama biri eski biri yeni olmuyoo:KK50:

X