Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhh seninki iyiymiş...benimkide erken kalkıo ama bensizde yatmıo yatarkende birlikte anlıycan

benımkıde bensız yatmıyo yataga beraber gecıyoruz garıbım basımı beklıyo kanepede uyuyu ben kalarken gecıyooo
bel fıtıgı olacak adamm

hadiiiiiiiiiiiii kızlarrrrr yandan ohhhhhhhhh ohhhhh öpüyorum hepinizi ve tebrik ediyorum 200. sayfaya geceni....

bende agdadan korkmasam da yaptrsam

bende cok korkuyodum ama bi 8.9 ay agda yaptırdım korka korka gidiyodum ama sonrası güzel oluyodu kocişte seviyodu amma hamiş kalınca korktum kendimi kasarım falan die gitmem oldum bütün emekler boşa gitti ama allah izin verirse dogumdan sonra lazeri düşünüyorum arkadaşlarımız cogu gidiyo ve cok memnunlar

rahatlık benceee
keşke bırakmasaydın doğumdada rahat olurduuu

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…